icon

Ako sa cítiť mladšie a nájsť energiu?

21. dec 2023

Čaute som s krpcom na MD ..môj denný režim viete aký je. Cítim sa hrozne staro. Som unavená robiť nejaké veci navyše ako musím . Ako to máte vy , chodíte aj niekam sa zabaviť občas alebo stále trávite čas doma ako ja

natalymindo
21. dec 2023

Ahoj. Nejsi jediná ja mam 33 a mam rovnaký pocit a taktiež som na md. Neviem ci Ta to uteší ale myslím ze nejsme jedine.

ivangeline
21. dec 2023

...kebyze sa chodis zabavit uz nie si stara? ...definuj,ske pocity v tebe vyvolava fraza som stara..

andula1988
21. dec 2023

Ja budem mat 36, ako citim sa mladsie nebudem klamat … ale tiez som na materskej a tiez ma nebavi uz ten stereotyp idem sa zblaznit …..

anjelicek26
21. dec 2023

To nebude unava vekom,ale rutinou, tmou vonku pol dna a chybajucim Vitaminom D...a volnym cas s kamoskami, praca,ludia, volnost,to TI chyba...ja mam 40ku o tri mesiace a absolutne to nevnimam, pretoze na to nemam cas🤣🤣

janickacrazy
21. dec 2023

No možno je to ozaj len tou materskou a tým, že si stále doma. Treba to zmeniť, choď niekam za kamoškou, na kávu, na nákupy, ku kadernícke, masáž, muž určite rád postráži dieťa. Alebo ak máš možnosť tak mama, svokra a vyjdite si s mužom niekam vonku. Ja budem mať o chvíľu 47 a cítim sa v pohode, včera som bola vonku s kamoškami a veľmi dobre mi to spravilo.

petamich
21. dec 2023

mam 37, pomaly 38, v septembri som sa vratila po RD do prace, muz je na materskej a jasne, ze su dni, ked som unavena jak fras ale ja socializaciu nevyhnutne potrebujem, aby som sa necitila mozno aj unavene a staro, nie nevyhnutne ruka hore do rana ale vino s kamoskami, vecera, hrame spolocenske hry s kamosmi, obcas nejake wellness, toto mi staci na dobitie bateriek a nech nemam pocit robota/domov a dookola (pred tym dieta/domacnost a dookola)

grof_monte_christo
21. dec 2023

Ale prosím ťa, ja mám o 10 rokov viac ako ty a cítim sa úplne v pohode. Včera s partiou na punci ako 20-rocna 😁. Ničí ťa stereotyp, treba chodiť medzi ľudí.

ivik4
21. dec 2023

No neviem co povies a ako sa budes citit potom ked budes musiet stihat to co robis vsetko teraz doma, plus pracu a ucenie s nim . MD je luxus ale väcsina z nas si to uvedomi az ked nastane tvrda realita po nej 😃. Citim sa vela krat na 80😃😃 ked som fakt vycerpana

ivik4
21. dec 2023

A inak nemyslim si ze to je vekom, ale tym v akej zivotnej faze je clovek . Ci sa stara len sam o seba alebo ci ma na starost seba a napriklad +2 deti je sakra rozdiel. Ked deti vyrastu, zas je lepsie a lepsie, clovek sa citi volnejsie a nema toho tolko na pleciach

autor
21. dec 2023

@natalymindo Ale ja sa ani tešiť neviem 😏

bublinka1426
21. dec 2023

normalne...vela zien tak ma...

zacnes robit a nebudes premyslat nad takymi debilinami , prepac, lebo naozaj nebude cas.

bublinka1426
21. dec 2023

@anjelicek26 presne rutina zabija,,... ( vsetko)

autor
21. dec 2023

A potom je tu môj chlap ktorý má nechape..

draculla
21. dec 2023

Tiez mam 37, vobec sa necitim stara. Mam dvoch chalanov, jeden ma 14 a druhy 8. Vraj vyzeram ako ich sestra 😀 chodime spolu na tobogany, blaznime sa von aj doma.

draculla
21. dec 2023

@ivik4 presne tak, realita nastane ked zacne pracovat. Plus, ja som este aj uplne sama na synov. Ale je nam trom super 😀

liusa82
21. dec 2023

ja budem mať teraz vo februari 35 ,nemám ani deti a tiež sa cítim občas ako vyžmýkaný citron🙂 to neni o tom.Potom zas mám obdobie že sa cítim ako pubertiačka..raz si hore raz dole🙂

lentilka46
21. dec 2023

Uplne suhlasim s tym, co pise
@ivik4 ..mam 33, 2 deti, skolaka, skolkarku, pracu, domacnost...niekedy uz fakt nevladzem a presne rozmyslam,ako to robia kolegyne o 10-15r starsie,ze vsetko vladzu, full of energy a ja vyflusnuta jak stara babka 🙈 a to ti poviem,ze z poziadaviek som zlavila uz tak,ze viac sa uz neda 🤷‍♀️ vsetky tie kazdodenne povinnosti, niekedy fakt nemas co vypustit, lebo v praci horia terminy a doma zase ucenie..milujem robit v zahrade, je to moj naj relax,ale uz teraz sadesim toho,ako to budeme vsetko stihat

zmrzlinka2021
21. dec 2023

@lentilka46 doma sa majú učiť deti, nie ty. Ty máš len overiť, čo sa naučili

mikadooo
21. dec 2023

Chodím na kávu s kamoškou, občas na pivo s inými kamoškami, občas do kina. Mám 42 a môj najmladší má 6 r. Na diskotéky už sa necítim, potrebujem sa vyspať a na druhý deň fungovať okolo detí aj v robote. Čo sa týka tých ostatných aktivít (nie žúrovania do rána) - dočkaj času... 😉. A možno zvládneš aj to žúrovanie 😁.

martinmmartin
22. dec 2023

necit sa staro, cit sa retro a hned budes viac in

autor
22. dec 2023

@martinmmartin vtipný

autor
22. dec 2023

@liusa82 nemáš deti , to sa nedá porovnávať 😃Moje telo mi to dáva najavo ..nespím, mám prerušovaný spánok x rokov ..nemôžem len tak niekam ísť ..

snowflakenel
22. dec 2023

Aj ja som si to myslela, ze som v 39 stara.
Povedali mi, ze jikdy nevudem mat.deti a omladla som- v 39 som bola.tehotna...

marcellka32
22. dec 2023

Počkať kým deti ako-tak odrastu, preto som chcela skoro deti, ešte chcem niečo zažiť, vidieť svet...s malými deťmi sa dá cestovať ale to popravde únavné, mám 44 rokov, deti väčšie (14,16) a už sa realizujem a plním si sny a to je časté cestovanie po okolitých krajinách, veľmi ma to napĺňa

ivik4
22. dec 2023

@marcellka32
Aj ja som presne pre toto chcela dieta cim skor , mala som ho v 22ke 😇

marcellka32
22. dec 2023

@ivik4 ja by som aj v 20, ale nebol partner v dohľade 🙂