Ako sa naučiť aplikovať linky pre začiatočníkov
Baby, ako ste sa naučili robiť linky ? Nie som typ, ktorý sa stále maľuje, väčšinou iba riasenku a nejaký lesk na pery, no chcem skúsiť linky, len nevyznám sa, čím najlepšie. Čiže čo by ste mi odporučili ? Ďakujem 🙂
Mne vyhovuje tekuta linka s tenkym stetcekom, s tym viem spravit tenku a presnu. Ziadne fixny ani velke stetce to vobec neviem pouzit tak aby vysledok bol pekny
ja si robim linky,,u mna to boli roky praxe :D ...musis skusat aky typ sa ti hodi resp.tvar ako pise lucia13022023 .... ale mam trik,najprv si so sikmym tenkym stetcom pomocou ocneho tiena tmavsieho naznacim tvar linky a potom si to obtiahnem tekutou linkou....alebo mat po ruke dobru ceruzku na oci a vatovu tycinku
@poradena Ja si ich tiez "kreslim" tenuckym stetcom. Napr. s takou fixkou nechapem, ako si vie niekto peknu linku spravit 🫣.
@poradena
https://www.mojadm.sk/essence-tekuta-ocna-linka...
Túto používam roky
@gejb Anoo aj ja tuto 🤗😁!
Vidíte baby a ja zas s tekutou neviem ani peknu čiaru urobiť 🤣 s fixkou ju mam za minútu hotovú.
@lucia13022023 Tak, kazda si najde to svoje 😉 este ze je tolko moznosti 😁.
@nin12345 Blbost, jednoducho si to treba vyskusat a najst, to co vyhovuje autorke. Mam cas tak som si za 30 sekund namalovala stetcom, taku vyraznejsiu hrubsiu. Zvyknem ale jemnejsiu na bezne nosenie.
Vobec nie som profik a s tymto mi to ide raz dva, ale s takou fixkou mi to vobec nejde 🤷.
@oceanahory na mna strasne hrube ale inak ju mas velmi peknu rovnomernu. No neviem nech autorka skusi aj aj a uvidi. Ale pripada mi ze pre zaciatocnika je fixa lahsia volba ked este nemas taku stabilnu ruku v tom. Dokonca som pocula ze niekto si linky maluje aj dakymi ceruzkami na oci co teda nechapem uz vobec ako sa da😄
@nin12345 Samozrejme takto ju ani ja nenosim na bezne nosenie, ako som pisala vyssie 😉, robim si ovela tensiu, len pre znazornenie som zvolila takuto hrubsiu, nech je to vidno na fotke.
Ja som skusala asi vsetky mozne alternativy, aj tu ceruzku a za mna je najrychlesia a najjednoduchsia volba stetec, s ostatnymi si neviem spravit take pekne tenke konce a to mi vadilo. Autorka musi skusit a uvidi. 😊
U mňa to zo všetkých typov vyhral tenký štetec a gélová linka 😊 najlepšie sa mi s tým kreslí, len teda potom pozor na tvar, ako písali baby, aby to pristalo tvaru oka
Ake ukoncenie volite tie, co mate padnute viecka? Resp.take co vidno iba trocha viecka 😏

Ja milujem nyx epic Ink Liner a no, treba zistiť aký máš typ oka lebo napr na spadnuté viečko sa hodia iné linky ako na mandľové oko chápeš.. A skúšať. Ja skm to vedela hneď, ideš po dĺžke oka, kkde ti končia mihalnice zdvihnes chvostík a ďalej už len dokreskujem