icon

Ako sa naučiť aplikovať linky pre začiatočníkov

poradena
29. jan 2025

Baby, ako ste sa naučili robiť linky ? Nie som typ, ktorý sa stále maľuje, väčšinou iba riasenku a nejaký lesk na pery, no chcem skúsiť linky, len nevyznám sa, čím najlepšie. Čiže čo by ste mi odporučili ? Ďakujem 🙂

lucia13022023
29. jan 2025

Ja milujem nyx epic Ink Liner a no, treba zistiť aký máš typ oka lebo napr na spadnuté viečko sa hodia iné linky ako na mandľové oko chápeš.. A skúšať. Ja skm to vedela hneď, ideš po dĺžke oka, kkde ti končia mihalnice zdvihnes chvostík a ďalej už len dokreskujem

vanilkovazmrzka
29. jan 2025

Mne vyhovuje tekuta linka s tenkym stetcekom, s tym viem spravit tenku a presnu. Ziadne fixny ani velke stetce to vobec neviem pouzit tak aby vysledok bol pekny

momi86
29. jan 2025

ja si robim linky,,u mna to boli roky praxe :D ...musis skusat aky typ sa ti hodi resp.tvar ako pise lucia13022023 .... ale mam trik,najprv si so sikmym tenkym stetcom pomocou ocneho tiena tmavsieho naznacim tvar linky a potom si to obtiahnem tekutou linkou....alebo mat po ruke dobru ceruzku na oci a vatovu tycinku

oceanahory
29. jan 2025

@poradena Ja si ich tiez "kreslim" tenuckym stetcom. Napr. s takou fixkou nechapem, ako si vie niekto peknu linku spravit 🫣.

oceanahory
29. jan 2025

@gejb Anoo aj ja tuto 🤗😁!

poradena
autor
29. jan 2025

@gejb ďakujem, vyskúšam 🙂

luccija
29. jan 2025

@poradena len skúšať ..ja mám tiež tu z DM

gejb
29. jan 2025

@poradena nie je za čo 🙂
Je tekutá, takže keď vytiahnes stetček obtri ho z oboch strán a vznikne ti tenulinka špička a tu tahaj tesne ponad liniu riasy... zakončenie už len treba nacvicit 🙂

lucia13022023
29. jan 2025

Vidíte baby a ja zas s tekutou neviem ani peknu čiaru urobiť 🤣 s fixkou ju mam za minútu hotovú.

oceanahory
29. jan 2025

@lucia13022023 Tak, kazda si najde to svoje 😉 este ze je tolko moznosti 😁.

nin12345
29. jan 2025

@poradena urcite si kup pigmentovanu fixkovu linku ak sa ucis a nie ziadne vodove stetcekove srandy s tym sa pekna linka snad urobit ani neda ... alebo da ale musela by si byt fakt profik

oceanahory
29. jan 2025

@nin12345 Blbost, jednoducho si to treba vyskusat a najst, to co vyhovuje autorke. Mam cas tak som si za 30 sekund namalovala stetcom, taku vyraznejsiu hrubsiu. Zvyknem ale jemnejsiu na bezne nosenie.
Vobec nie som profik a s tymto mi to ide raz dva, ale s takou fixkou mi to vobec nejde 🤷.

nin12345
29. jan 2025

@oceanahory na mna strasne hrube ale inak ju mas velmi peknu rovnomernu. No neviem nech autorka skusi aj aj a uvidi. Ale pripada mi ze pre zaciatocnika je fixa lahsia volba ked este nemas taku stabilnu ruku v tom. Dokonca som pocula ze niekto si linky maluje aj dakymi ceruzkami na oci co teda nechapem uz vobec ako sa da😄

oceanahory
29. jan 2025

@nin12345 Samozrejme takto ju ani ja nenosim na bezne nosenie, ako som pisala vyssie 😉, robim si ovela tensiu, len pre znazornenie som zvolila takuto hrubsiu, nech je to vidno na fotke.
Ja som skusala asi vsetky mozne alternativy, aj tu ceruzku a za mna je najrychlesia a najjednoduchsia volba stetec, s ostatnymi si neviem spravit take pekne tenke konce a to mi vadilo. Autorka musi skusit a uvidi. 😊

jenny224
29. jan 2025

U mňa to zo všetkých typov vyhral tenký štetec a gélová linka 😊 najlepšie sa mi s tým kreslí, len teda potom pozor na tvar, ako písali baby, aby to pristalo tvaru oka

alex7584
29. jan 2025

Ake ukoncenie volite tie, co mate padnute viecka? Resp.take co vidno iba trocha viecka 😏