Ako sa správne maľovať a vyberať kozmetiku?
Ahojte žienky ako sa maľujete cesete a obliekate? aké krémy šampóny sprchové používate
@arninka teraz akurát sa vôbec nečesem,namaľovaná som sa nikdy nebola mimo asi svoj rázov na strednej,šampón používam z DM za 0.85€,na cele telo používam vlastne maslo čo si robim,používam na tvar,retinol,c vitamín
Oblečenie,bavlna a ľan,svetre vlna ,merino ale musím priznať ,že mám asi dva svetre z polyesteru,jedine podprsenky nosím z umelých vlákien ,keďže bavlnené to čo mám neudržia
Malujem sa momentalne vynimocne kedze som na materskej a doma mi to prijde zbytocne. Ked niekam idem dam si makeup a spiralu, staci mi to.
Mam vlasy po plecia, rano rozcesem a dam si celenku.
Obliekam sa doma do kratasov a tielka, von si davam saty.
Krem na tvar nepouzivam, oblubila som si Garnier pletovy gel, vecer si dam serum s vit. C tiez od Garnier.
Na vlasy mam teraz Pantene.
Zo sprchacov mam rada Niveu, Palmolive.
Vlasy zehlim, spf+ makeup spirala obocko.
Vecer po umyti sem tam nejaky krem tusim eucerin na vlasy mam momentalne tuhy lash sampon a revlon kondicioner.
Nohavice bluzka sako saty....milujem letne outfity
Očná Linka + špirála. Ceruzka + linka na obočie.. Sem tam lesk /rúž niekedy len to. Klasický hydratačný krém a púder nič viac nič menej. V lete väčšinou šaty nosím
Vlasy fúkam, druhý deň už tvorím nejaký účes, lebo ich mám splihlé, tretí deň umývam. Teraz v lete zvyknem vyčesávať hore, aby sa mi nepotil krk.
Na tvár používam väčšinou kozmetiku od olivalu, ráno peptidy, večer vitamíny, ale skúšam už aj tú ospevovanú kórejskú. Samozrejme, poriadne umytie a čistenie musí byť byt. Bez spf von nevyjdem.
Dávam si buď CC krém alebo make up, nejaké tie kontúry, líčka, tiene, obočko, špirálu, ceruzku, na ústa jemný lesk, nič výrazné. Obliekam väčšinou šaty, k nim na cestu buď tenisky alebo espadrilky, v práci béžové alebo metalické zlaté lodičky, nech mám opticky trošku dlhšie nohy, aj keď toto zrovna nepotrebujem pri svojej výške.
Šampóny teraz testujem tomáš arsov, ale nevidím rozdiel oproti iným šampónom za tie peniaze...
Pomohlo?
mozu aj muzi - ja nosim zasadne styl bojler
@martinmmartin Davam si strihať fade a teraz najnovšie skúšam hore na hlave si nechať dlhšie vlasy a do strany zaondievať... len sa mi to nechce robiť každé ráno, gelovať a neviem čo. Akurát zatepľujeme dom, takže aj tak mam plnu nagelovanu hlavu polystyrenu a neviem čoho... :D
No a bradu jak Theoden king.
Ostatné chlpy nechutné si holím raz do týždňa, ev. raz za dva týždne.
Ešte si musim mastiť ksicht kvoli seborey každý večer. Takže asi tak :D
@martinmmartin Davam si strihať fade a teraz najnovšie skúšam hore na hlave si nechať dlhšie vlasy a do strany zaondievať... len sa mi to nechce robiť každé ráno, gelovať a neviem čo. Akurát zatepľujeme dom, takže aj tak mam plnu nagelovanu hlavu polystyrenu a neviem čoho... :D
No a bradu jak Theoden king.
Ostatné chlpy nechutné si holím raz do týždňa, ev. raz za dva týždne.
Ešte si musim mastiť ksicht kvoli seborey každý večer. Takže asi tak :D
@thirstymonk ak uz mas ten vrch dlhsi mozes si to zaondid do gumicky nech sa ti tam nezbiera polystyren . marnost to musi byt peklo v takomto teple zateplovat
Nemaľujem sa, vlasy mám krátke plus z časti vyholené, tak používam vosk na tvarovanie účesu, snažím sa ráno nezabudnut natrieť tvár opal.kremom s vysokým faktorom, večer sa natrieť krémom proti vraskam, 95% času nosím šaty.
Nemalujem sa, vlasy zviazem do copu a som učesaná, na tvár si síce krém dávam, ale vždy kúpim iný, sprchác detto, keď sa mi páči vona, beriem. 99% času mám oblečené rifle a tričko/mikinu, len ak raz za čas musím vypadnúť do kanclu alebo mám externý pohovor, nosím blúzky (a aj suknu, keď mám byť za slušnú). Ale ja bytostne nenávidím nakupovanie handier. Keby ma niekto chcel zvlášť perfidne mučiť, stačilo by ma poslať kúpiť si naraz pätoro šiat a nepustit von z obchodu, kým by som úlohu nesplnila. Asi by ma rovno odtiaľ odviezli na uzavreté oddelenie.
@thirstymonk ak uz mas ten vrch dlhsi mozes si to zaondid do gumicky nech sa ti tam nezbiera polystyren . marnost to musi byt peklo v takomto teple zateplovat
@lija22 Až taky dlhši neni veru... mám to len jeden mesiac. Stredu idem ku barberke, ak dožijem, tak uvidíme, čo vymyslí
@arninka nemaľujem, výnimočne špiralu a rúž, šampón aj sprchový gél mám zo soaphorie či ako sa to volá 😁 vlasy mám aktuálne ostrihané do mixu mullet/shag/wolfcut a nerobim s nimi skoro nič, ráno prehrábnem a idem 😁
Vlasy - striedam keratinovu sadu s cesnakovou - rano aj večer rozcesen, zvacsa ich mam v cope
Pleť - mam niekolko krokovu scincare
Makeup - zvacsa rychly makeup - cc/bb+ bronzer+líčka, lesk
Sprchač - kokosovo vanilkovy
ako čítam túto otázku, tak ma hneď napadlo notino veď tam si môžeš cez appku priamo vyskúšať make up a hneď vieš ako to vyzerá na tebe

mozu aj muzi - ja nosim zasadne styl bojler