icon

Ako sa účinne zbaviť hnedých škvŕn po akné?

dori00
2. apr 2025

Pekný deň prajem ,chcem sa opýtať ako sa zbavim hnedých škvŕn po akné .
Na chrbte mi ostali rôzne bodky a také škvrny buď červené alebo hnedé ktoré sú dosť vydno chcela by som poradiť, a či by ste mi nevedeli poradiť nejaký produkt alebo to zmizne časom, lebo ma to celkom obmedzuje. A či kvôli slnku to nebude ešte viac tmavšie

minenkaa
•
2. apr 2025

@dori00 retinol,c vitamín

mimachicha
•
2. apr 2025

@dori00 IPL svetlom v ustavoch lekarskej kozmetiky. To svetlo poskodzuje bunky, ktore obsahuju melanin, tj skvrny najprv stmavnu, potom uplne zmiznu.

lula3108
•
2. apr 2025

Tretinoin

refly
•
2. apr 2025

Oni časom zmiznú, len to trvá pekelne dlho. Hyperpigmentácia je otravnejšia než samotné akné.
Ten vit. C by mal trochu bieliť a tiež prípravky, ktoré sú marketované ako "rožiarujúce". Veľa zdrojov hovorí, že ich slnko stmavne, ale mne to práveže pomáha. Najlepšiu pokožku mám v lete, keď sa trochu opálim.

@mimachicha Dík za typ, určite vyskúšam!

dori00
autor
•
2. apr 2025
dori00
autor
•
2. apr 2025

@minenkaa ďakujem

kristina_969
•
28. máj 2025

@dori00 Ahoj, kľudne mi napíš správu.. som zdravotná sestra a mám s takýmto pigmentom na tvári skúsenosti.. samé to určite nezmizne len tak 😊

dori00
autor
•
28. máj 2025
@kristina_969

@dori00 Ahoj, kľudne mi napíš správu.. som zdravotná sestra a mám s takýmto pigmentom na tvári skúsenosti.. samé to určite nezmizne len tak 😊

@kristina_969 ahoj mám ich na chrbáte ,sú to také hnedé škvrny (bodky) a už ich mám asi 2 roky , objavili sa mi po väčších vyrážkach a nechcú zmiznúť
Nevyzera to pekne a chcela by som sa ich zbaviť
Skúšala som nejaku kozmetiku ale nevidím nejaký rozdiel