icon

Poraďte účinné krémy a prípravky na hnedé jazvičky po akné

vikina123gun
Včera o 12:31

Ahojte, dievčatá. 😊 Mám hnedé jazvičky po akné a už som vyskúšala naozaj všeličo, no nič mi nezaberá. Vedeli by ste mi, prosím, poradiť krém alebo nejaký prípravok, ktorý vám naozaj pomohol? Budem vďačná za každú skúsenosť. ❤️

anonym_6b511a
Včera o 12:36

@vikina123gun však chod na laser

enmery
Včera o 12:40

Ziadny krem, zaradit vitamin c serum do rutiny a v zime na laser, to ti krasne vymaže jazvy.

vikkyna
Včera o 12:43

@vikina123gun aj mne ostavaju poobcasnej vyrazke dlho flaky ale odkedy rano a vecer davam 10% C, pekne to bledne

luciaruz
Včera o 12:49

Ziaden krém. Na sérum sa treba zamerať. Vitamin C aspon 10%, niacinamid, kyselina tramexamova, kyseliny aha a bha, retinol. A hlavne SPF. Je to beh na dlhu trať, ja som prve vysledky videla po 3 mesiacoch.

anonym_4ef9dc
Včera o 13:03

@vikina123gun tretinoin a máš po jazvách

domiklik
Včera o 13:22

@vikina123gun jazvy alebo fľaky? S jazvou doma neurobíš nič. S flakmi vieš toho urobiť dosť - zamerajú sa na séra s vitamínom c, alpha arbutin, retinol,samozeejme spf

windblue
Včera o 13:26

Používala som speci exfoliacne nočné sérum na flaky na kozi myslím ze to bol eucerin, trosku to stipkalo ale nijak bolestivo, pekne my to vyriešilo flaky na tvári, pehy ostali, na to to nemalo vplyv...ale neviem ci sa ešte vyrába bolo to davno

anonym_9375df
Včera o 17:10

@vikina123gun kyselina azaleova