Ako sa vyrovnať so šedivými vlasmi v mladosti?
Ahojte, mam 27 a vela vela sedivych vlasov. Vlasy mam dlhe pod zadok, hnedej farby a nefarbim sa. Sediviet som zacala uz na strednej ale vtedy to bolo pár vlasov. Na vyske sa to trosku zhorsilo ale stale to nebolo take viditelne, vtedy som sa aj farbila na cierno a potom to lutovala a nechala si odrast farbu. Posledny rok som neskutocne ošedivela. Momentalne som na rodicovskej dovolenke cize velmi nechodim niekam do spolocnosti a nejak mi to nevadi ale rozmyslam co bude o rok, rok a pol ked nastupim do prace. Tym ze mam vlasy dlhe, je farbenie hrozne a vlastne sa mi ani do toho vobec nechce. Ciernu by som uz urcite nechcela. A na hnedo to tiez nema zmysel, lebo mne velmi rychlo rastu vlasy a hned by bolo vidno sedive odrasty, uz po tyzdni. Som od prirody tmavsi typ a svetle vlasy by mi nepristali. Rozmyslam co dalej. Je tu nejaka zena co prirodzene osedivela a nechala si to takto? Videla som par fotiek a vyzera to v konecnom dosledku pekne ale trva to roky kym to spravi pekny preliv. Alebo mate nejake ine tipy? Dakujem
tak muzom sa v drvivej vacsine pacia dlhe vlasy. nepopieram ze iektorym zenam kratke vyslovene svedcia ale co som vzdy pocula hovorit chalanov alebo muzov preferovali vzdy dlhsie vlasy.
Dlhé vlasy sú hnusné a nechutné? Takú blbosť som ešte nečitala.
Nepoznám chlapa, ktoremu by sa nepáčili dlhé vlasy.
Zdá sa, že tu má niekto mindráky z dlhovlasych žien. Alebo závisť, lebo má na hlave tri chlpy, ktoré nedorastú ani po plecia?
@anonym_a15e89 a co s tým majú chlapi? Chceš povedať ze zeny majú dlhé vlasy kvôli tomu ze sa to chlapovi paci? Tak to je potom veľmi úbohé
@anonym_a15e89 a co s tým majú chlapi? Chceš povedať ze zeny majú dlhé vlasy kvôli tomu ze sa to chlapovi paci? Tak to je potom veľmi úbohé
@anonym_3f85fb nie, chcela som tým povedať, že keby dlhé vlasy boli tak nechutné, asi by muži na ženách tie dlhé vlasy neobdivovali.
Ja mám dlhé vlasy, lebo sa mi páčia a keďže nie som lesba, tak ak ma zaujima názor iných ľudí na vlasy, tak skôr ten mužský, lebo ak sa chcem niekomu páčiť, tak rozhodne mužom.
@larsen A uz si prestala farbit ?
@anonym_efb5ee Áno, už cca 2 roky si nefarbím, možno dlhšie. Došla som do toho bodu, kedy mi je to jedno, či mi niekto vidí šediny, alebo nie. Neviem ako dlho mi to bude fuk, možno navždy a možno nie.
Ale keď som bola mladšia, farbila som si stále, tak raz za tri mesiace.
Neviem ako mas sediny, ci mas len sem tam sedive vlasy, alebo ri sediveju od korienkov, ale videla som take dobre video.. tak nejako by som sa ja dala zafarbit https://www.instagram.com/ramijabali/reel/DTa58...
Neviem ako mas sediny, ci mas len sem tam sedive vlasy, alebo ri sediveju od korienkov, ale videla som take dobre video.. tak nejako by som sa ja dala zafarbit https://www.instagram.com/ramijabali/reel/DTa58...
@anonym_0444ab Kým sa dostaneš ku výsledku, tak musíš hodinu do toho čumieť.
@anonym_autor mám vlasy tesne nad pás a farbim sa sama, každých 5-6 týždňov, na tmavo hnedo. To chce len cvik. Šedivá som od strednej, v staršom veku to nechám odrast, ale určite kým nie som komplet sivá, tak sa budem farbiť.
@anonym_autor farbiť čo iné?Sú prelivy, farby, možno trocha hustého meliru o odtieň dva bledsie ako máš svoje potom sa stratia šediny.Ist ku kadernícke a poradiť sa
Mňa fascinuje to množstvo komentárov ktoré hejtia prirodzenú krásu. Sivé vlasy sú niečo, čoho sa množstvo ľudí bohužiaľ ani len nedožije. Je to jedným z množstva darov, ktoré berieme ako samozrejmosť, nebodaj niečo hlúpe a otravné. Samozrejme, je na každom, čo so svojím vzhľadom robí. Neexistuje správna možnosť, jedine je dôležité byť na seba a aj svoje okolie milý a ohľaduplný. Každý má právo na svoju vlastnú verziu krásy a slobody <3

Áno, teraz je na IG taký trend, že sa ženy prestávajú farbiť.. a budú sa do krvi hádať, že ich šedivé vlasy nerobia staršími. No proste robia - to vidí aj slepý. Na mňa pôsobí mladá žena so šedivými vlasmi neupravene a zanedbane. Farba na vlasy sa dá kúpiť aj za 5 eur.
@extempore presne súhlasím, ja pre tototo nemám pochopenie, to je len lenivosť