icon

Ako sa vyrovnať so šedivými vlasmi v mladosti?

Včera o 15:24

Ahojte, mam 27 a vela vela sedivych vlasov. Vlasy mam dlhe pod zadok, hnedej farby a nefarbim sa. Sediviet som zacala uz na strednej ale vtedy to bolo pár vlasov. Na vyske sa to trosku zhorsilo ale stale to nebolo take viditelne, vtedy som sa aj farbila na cierno a potom to lutovala a nechala si odrast farbu. Posledny rok som neskutocne ošedivela. Momentalne som na rodicovskej dovolenke cize velmi nechodim niekam do spolocnosti a nejak mi to nevadi ale rozmyslam co bude o rok, rok a pol ked nastupim do prace. Tym ze mam vlasy dlhe, je farbenie hrozne a vlastne sa mi ani do toho vobec nechce. Ciernu by som uz urcite nechcela. A na hnedo to tiez nema zmysel, lebo mne velmi rychlo rastu vlasy a hned by bolo vidno sedive odrasty, uz po tyzdni. Som od prirody tmavsi typ a svetle vlasy by mi nepristali. Rozmyslam co dalej. Je tu nejaka zena co prirodzene osedivela a nechala si to takto? Videla som par fotiek a vyzera to v konecnom dosledku pekne ale trva to roky kym to spravi pekny preliv. Alebo mate nejake ine tipy? Dakujem

anonym_d58ecb
Včera o 15:33

švagriná v 23 .
Farbila si vlasy roky. V súčasnosti je už na dôchodku a vlasov stále dosť aj po toĺkých rokoch farbenia. Vlasy nemala nikdy dlhšie ako po plecia, v súčasnosti ešte kratšie.

anonym_58892d
Včera o 15:35

@anonym_autor Dobrá kaderníčka ti určite poradí. Kolegyňa to mala takto, nosila jemné melírované, celkom dobre jej to zamaskovalo. Teraz je staršia, nechala si úplne vyrásť len šedivé vlasy. Ale podľa mňa ju to zostaršilo.

anonym_2ea043
Včera o 15:37

@anonym_autor Jasne, stava sa, aj v 16tich jedna mala sive vlasy, ale davala si farbivo hena, na hnedo. Niektore baby nosia sive vlasy umyselne, lebo sa im to tak paci... A poznam zeny, co si farbia vlasy na hnedo , cierno ci cerveno az do 80ky.

marekkkkkkk
Včera o 16:07

z mojej skusenosti to môže byť aj vela zo Stresu, či vela premyšlaš stresuješ sa uzkosti atď

anonym_d522eb
Včera o 16:29

@anonym_autor vlasy skráť pod lopatky a farbiť sa doma nie je až také strašné.. Sak sa starajú trochu o seba

januska12323
Včera o 16:36
@anonym_d522eb

@anonym_autor vlasy skráť pod lopatky a farbiť sa doma nie je až také strašné.. Sak sa starajú trochu o seba

@anonym_d522eb to je čo za názor? Šedivé vlasy sú výsledkom prírody nie starania sa o seba. Keď má vlasy čisté a zdravé nech ich má aj po zem.

mirage
Včera o 17:27
@marekkkkkkk

z mojej skusenosti to môže byť aj vela zo Stresu, či vela premyšlaš stresuješ sa uzkosti atď

@marekkkkkkk ok, a teraz co?

anonym_c0765e
Včera o 17:28

@anonym_autor Ja som tiež mala prvých niekoľko sedivych vlasov už v 17tich, mám to dedičné. Asi od 20tich si farbim vlasy, najprv len šampónmi, neskôr a až doteraz (mám 46) farbami bez amoniaku. No ja som vždy mala vlasy pod plecia až do pol chrbta, nie dlhšie. A tiež som tmavý typ a moja pôvodná farba vlasov bola tmavohnedá a do svetlej som nechcela ísť. Mne sa - u mňa, šediny nepáčili, preto si vlasy farbím.
No pokiaľ si s tým Ty o.k., neprekáža Ti to, nie je nič zlé na tom, mať prirodzené vlasy, také aké sú, s priznanými šedinami, v prirodzenosti je krása...

minenkaa
Včera o 17:33

Odtrihat a zafarbil
Nie nič otrasnejsie ako dlhé vlasy
Ja som tmavá a už mám asi tri mesiace blond vlasy a uplne v pohode

anonym_413295
Včera o 17:34

@anonym_autor no v 27 si nechať šedivé vlasy?za mna nie určite...vlasy skrátiť a zafarbit

beronsche
Včera o 18:00

@anonym_autor nájsť si farbu, ktorá ti pristane a nevymyva sa a dofarbovat si doma len odrasty. To nie je až také náročné..
Tak to robím ja.
Farbim mahagonovou hennou, už len odrasty.
Rýchle, efektívne, pekne. Vlasy mám také hnedocervene..

Mne sa šedivé vlasy na mladých ženách fakt nepáčia. ak žena nemá účes ako od kaderníka 24/7 , čo žiadna nemá, tak pôsobí zanedbane..

pralinka25
Včera o 18:04

sedive vlasy sice mozu vyzerat pekne ale skratka s nimi budes vyzerat starsie. takze si to zvaz ci chces. jasne ked ma baba 50 a vyzera s nimi na 50 je ine ako ked mas 27 a vyzeras na 50. videla som uz kadejake sedive vlasy za mna tie zeny vyzerali proste starsie. ak ti toto nevadi tak v pohode.

lucia147852
Včera o 18:09

Ja som tiež začala šedivieť okolo 17-18 rokov. Vlasy si farbim každé 2 mesiace. Ja som za to, že radšej sa vzdať dĺžky a mať v tak mladom veku zafarbené. Poviem to úprimne, pre mňa to pôsobí (dlhé šedivé vlasy) ako také ohreblo. Budeš pôsobiť staro. Poznám len jedinú jednu ženu, ktorej také vlasy svedčia. Ostatné fakt nevyzerajú dobre

anonym_d522eb
Včera o 20:47

@anonym_autor neverím ze ti vlasy rastu centimeter za týždne.. Medzi farbením dáš farebný sampon a je.. Žiadna veda

larsen
Včera o 22:28

Mám už po 50 ale asi do 48 som si farbila. V tak mladom veku je fajn voľba tá farba 🙂 Smelo do toho.

petracandle
Včera o 23:19

Jaaj no chúďatko úbohé, lebo si jediná dlhovlasá žena na celom svete, ktorá by sa farbila 🙄😄 po prvé, neverím, že za týždeň by ti bolo vidno odrasty- to by si bola nejaká generická anomália. Po druhé- farbia sa aj len odrasty, čiže je dĺžka irelevantná, po tretie - to je vážne taky problém začať sa o seba v tomto smere starať? To radšej budeš dobrovoľne vyzerať ako stará babka?! Milióny žien sa farbia lebo chcú napr radšej blond ako hnedú, a ty si lenivá farbiť šediny 😃

anonym_36fdfb
Včera o 23:41

@anonym_autor Prečo jej všetky píšete, že vlasy skrátiť a zafarbiť??? Nech si farbí, ako len chce, ale načo strihať???

anonym_d522eb
Dnes o 00:44
@anonym_36fdfb

@anonym_autor Prečo jej všetky píšete, že vlasy skrátiť a zafarbiť??? Nech si farbí, ako len chce, ale načo strihať???

@anonym_36fdfb lebo dlhé sú nechutne