Ako si odfarbiť čierne vlasy na blond?
Ahojte, chcem svetle vlasy , svoje mam taky tmavší blond ale dlhé roky som sa farbila na čierno. Prosím vás nejaké rady ako čím skôr ich zosvetlit ? Poprípade akú cenu si berie kaderníčka?
@linki90 tak to jedine premelirovat. mne sa o vlasy stará sesternica je úžasná kaderníčka a tiež mám sivé vlasy a mi vravela že keby som si chcela nechať moje sive vlasy, no to isto tak mi bude stačiť postupne to melirovat, lebo keď mi par pramienkov zosvetlovala tak to chytilo veľmi prirodzený look, ale tiež záleží od vlasu
Nikdy v živote doma sama, spalila som si dlhé vlasy takto a skončila som s vlasmi po plecia ,ale už sa mi aj stalo ze mi cudzia kaderníčka spalila vlasy,
treba veľmi veľa dobre vyberať salon pozerať fotky, ci majú s takým niečím skúsenosti. Záleží od mesta môže to stať stovku ale aj tri stovky, záleží aj aké značky používa.
Pekne blond vlasy sú nákladná záležitosť aj do buducna, na ulici si všimni koľko beha žltých kuracích doma odfarbovanych blondin ,co ma zničené vlasy a suché lamave z domácich farbeni. Pokiaľ do toho nechceš investovať aj do budúcna aj kozmetiku kvalitnú a ďalšie farbenia a tónovanie, radšej si nechať peknú hnedú ako zničené žlté vlasy.
Ja by som tiež chcela nieco take ako jasmina alagic ,ale ja by som vypadala ako ciganka urcite s takymi svetlymi 😪😪 ju kto češe? Asi ten tepluch,že? To tam 5000eur stoji ísto melir

baby a čo v takom pripade že na čierno si farby vlasy asi 10 rokov , svoje mám tmavohnede,vyrasť samozrejme nemôžem nechať lebo mi vyrastaju šedive biele vlasy na vrchu hlavy 🙈 asi 4 kaderničky mi povedali že sa do toho nepustia lebo by mi dokazili vlasy