Ako si udržiavať mastnú pleť zdravú počas dňa?
1. jún 2026
Ahojte .ako sa staráte o pleť počas dňa?ja ráno olej alebo len voda,toner,sérum ,krém,spf keď idem aj von.mam mastnú pleť,tak po dvoch hodinách je to vidieť,väčšinou som doma.mam sa len umyť vodou a nakremovat?alebo použiť tie obrúsky čo sajú mastnotu?alebo nejakú pleťovú vodu použiť?
Predošlá
Strana
z2
Ahoj, tiez mam skor mastnejsiu plet, ale dost mi pomaha pletova kozmetika Mádara. Vsetko maju na prirodnej baze, cize pletova voda, krem aj makeup a som spoko ♥
Predošlá
Strana
z2

To sa už ozaj v každej téme musíte hádať?🤦
@anonym_autor ráno nepoužívam nič, iba čistiaci gél, ráno nepotrebujem 2 krokové čístenie.Takže tam iba 1 krok - čistenie gélom a potom sérum, krém s SPF a ked idem von, tak make up. Večer odličujem make up a SPF micelárnou vodou pre citlivú pleť, /nikededy v zime sem tam použíjem aj olejový odličovač/ Micelárku potom vždy opláchnem - tá by nemala zostať na pleti a potom dočistím čístiacim gelom. Potom sérum, nočný krém. Tie čístiace gély striedam, ráno mám jemný na citlivú pleť, večer, najmä v lete používam cistiaci gel vyslovene na mastnú a problématickú pleť od Some by miracle. Celkovo rutinu striedam podľa momentálneho stavu pleti, a ročných období.