Ako si vybrať vhodné hydratačné sérum z DM?
Ahojte chcela by som sa poradiť o dobrom hydratácie sére z dm. Mala som vyskúšané od balea, garnier a loreal no ani jedno mi moc nesedelo.
Ani jedno, teda pokial to nebude korejska kozmetika. Ja mam sera z Medicube a su super. Krasne hydratuju a vyzivuju pokozku.
@anonym_49eb1a ale no tak, klud. Korejska kozmetika sa tu predava par rokov, a ze vacsina zien mala peknu plet aj predtym... Netvrdim, ze korejska kozmetika je zla, ale nie je to vsespasitelny zazrak
Z tych, ktore si spomenula nie je ani jedno dobre. Ak to musi byt z DMky, tak uz aj tam kupis spominanu korejsku kozmetiky. Skus Skin1004 Centella serum alebo ampulu napriklad.
@anonym_49eb1a ale no tak, klud. Korejska kozmetika sa tu predava par rokov, a ze vacsina zien mala peknu plet aj predtym... Netvrdim, ze korejska kozmetika je zla, ale nie je to vsespasitelny zazrak
@anonym_a7e37e za mna najlepsia. Ziadne lokalne sera mi nefungovali a už vôbec nie z DM. Estéé Lauder má super séra. Ale finančne sú naročné. Mne vyhovuje Medicube.
@anonym_a7e37e za mna najlepsia. Ziadne lokalne sera mi nefungovali a už vôbec nie z DM. Estéé Lauder má super séra. Ale finančne sú naročné. Mne vyhovuje Medicube.
@anonym_49eb1a ja som si prave na vianoce dopriala moje oblubene Estee Lauder Advanced night repair serum, to naozaj stoji za tie peniaze.
@anonym_49eb1a medicíne je tiež kórejská? Ktoré konkrétne máš?
jOsobne vyberat sera podla potrieb pokozky a nie znacky a slovku "hydratacne". Ci chcem hyaluronove, masnejsie, take onake, a urobit si mix. Ja napr mam rada Ordinary HA +B5 serum, ale aj squalane a krem hdraphaseHA legere od LRP. Ale teda ak sa pytame len na serum... tak za mna ordinary je top co sa tyka cena/kvalita, potom nedam dopustit na squalane, hlavne v zime v kombinacii s niecim este. A kyselinu hyaluronovu si kupujem normalne vo velkych baleniach :D a pouzivam vsade.
@anonym_49eb1a medicíne je tiež kórejská? Ktoré konkrétne máš?
@anonym_5ff4a6 Medicube mám tripple collagen a PDRN serum. Z oboch mam ak krem.
Z tych, ktore si spomenula nie je ani jedno dobre. Ak to musi byt z DMky, tak uz aj tam kupis spominanu korejsku kozmetiky. Skus Skin1004 Centella serum alebo ampulu napriklad.
@anonym_49eb1a
@hopatko kórejská kozmetika mi nesedí
@anonym_49eb1a
@hopatko kórejská kozmetika mi nesedí
@anonym_autor tak to si neviem ani predstavit, kedze jej je take mnozstvo, urcite si nevyskusala ani percento. Ine neporadim. Lebo porovnavat to s nejakym serom od Loreal plneho alkoholu a parfumacie je fakt iny svet. Drzim palce.
A skusala si sera z lekarne? Ci chces len lacne DM znacku? La Roche-Posay ma napriklad vela ser a dobrych. Mne tiez nie vsetko z korejskej kozmetiky sedi, su veci co mi sadli viac, ine menej, treba to tam poskusat. Na K Sisters mas velky vyber, dodanie skoro ihned a urcite lacnejsie ako par veci z korejskej kozmetiky, co ma v ponuke DM.
@anonym_autor tak to si neviem ani predstavit, kedze jej je take mnozstvo, urcite si nevyskusala ani percento. Ine neporadim. Lebo porovnavat to s nejakym serom od Loreal plneho alkoholu a parfumacie je fakt iny svet. Drzim palce.
@hopatko vyskúšala som tak 10 značiek 🙃 reálne mi sedí len vt reedle shot. Nič viac
A skusala si sera z lekarne? Ci chces len lacne DM znacku? La Roche-Posay ma napriklad vela ser a dobrych. Mne tiez nie vsetko z korejskej kozmetiky sedi, su veci co mi sadli viac, ine menej, treba to tam poskusat. Na K Sisters mas velky vyber, dodanie skoro ihned a urcite lacnejsie ako par veci z korejskej kozmetiky, co ma v ponuke DM.
@muchotrafka298 kórejskú kozmetiku fakt uz nechcem, extrémne mi zkazila moju pleť. A zasa nemám také penize aby som si mohla kupovať séra z lekárne
@muchotrafka298 kórejskú kozmetiku fakt uz nechcem, extrémne mi zkazila moju pleť. A zasa nemám také penize aby som si mohla kupovať séra z lekárne
@anonym_autor naestri si a kup si estee lauder, toto je tutovka.
@anonym_autor naestri si a kup si estee lauder, toto je tutovka.
@anonym_49eb1a tá značka je na mňa moc pridrahá
@anonym_autor v poriadku akceptujem. S lacnou kozmetikou z DM skusenost nemam, kremy ani sera si tam nekupujem, po alergickej reakcii na ich masku. Neviem ci nie je lepsie radsej kupit si jedno kvalitne ako vyskusat 10, co neurobia vobec nic. Ja som mala aj ospevovane serum od Estee Lauder, co stoji 100 EUR a teda na zadok som z neho nepadla. Neurazi, nenadchne.
@anonym_autor v poriadku akceptujem. S lacnou kozmetikou z DM skusenost nemam, kremy ani sera si tam nekupujem, po alergickej reakcii na ich masku. Neviem ci nie je lepsie radsej kupit si jedno kvalitne ako vyskusat 10, co neurobia vobec nic. Ja som mala aj ospevovane serum od Estee Lauder, co stoji 100 EUR a teda na zadok som z neho nepadla. Neurazi, nenadchne.
@muchotrafka298 to čo sadne jednom nemusí druhému to je to. Nebudem dávať teraz 100€ ta niečo čo mi sadnúť vôbec nemusí…
@muchotrafka298 to čo sadne jednom nemusí druhému to je to. Nebudem dávať teraz 100€ ta niečo čo mi sadnúť vôbec nemusí…
@anonym_autor kto Ta nuti kupovat si serum za 100 EUR? Citaj s porozumenim. Pisala som, ze som ho mala a za mna bolo priemerne. Bezna cena za sera zacina na 30-40 EUR. S tym treba pocitat. Alebo potom skusat jedno lacne za druhym, ze co "zaberie". Nic Ti ale nezaruci vysledky ihned.
Kedysi bola hitom znacka The Ordinary, lacna kozmetika, vela zien si to chvalilo. Mne nesadlo nic, co som vyskusala.
Este zamudrujem. Nikdy mi jeden konkretny produkt neurobil zazrak na tvari. Je to o celej rutine a ucinnych latkach, spravnej kombinacii v spravny cas a v spravnom poradi. Keby pouzivam IBA serum od Estee Lauder, tiez by sa zazrak nestal. Ale po Retinole a AHA kyselinach ma pre mna uzasny vysledok. Darmo, vysperkovat si rutinu nie je jednoduche.
Tak teta velmi chvali Dermacol sera, ze hebka, pekna plet a to ma vyskusanu aj korejsku, aj lekarensku, aj znacky vyssej cenovej a vraj ostane pri tych Dermacol... tak vzhladom na tu cenovu kategoriu ozaj vyskusaj tie teda
z tych dorgerkovych je podla mna fajn Dermacol. Ja mam od nich vyzivny mandlovy krem, na noc a je super. takze skus aj ich sera. mozno ti sadne.
Ahoj, mne veľmi vyhovujú sera zn. MIXA a tie kupujem napr. aj v DM.

Ani jedno, teda pokial to nebude korejska kozmetika. Ja mam sera z Medicube a su super. Krasne hydratuju a vyzivuju pokozku.