Ako spevniť ochabnutú tvár po chudnutí?
Dobrý večer .schudla som15 kg a všímam si ,ako mi ochabuje tvár,ešte asi 15 pôjde dole,takže to bude horšie.co s tou tvárou robiť?
@anonym_autor face yoga, sice neurobí zázraky ale určite pomôže.
@a0 ja som videla ženu, u ktorej face yoga spravila skoro až zázrak. Vyzerala hádam o 15r mladšie. Len žiaľ to nie je také jednoduché ako by si niekto myslel, tiež som to skúšala ale nemám trpezlivosť.
@a0 ja som videla ženu, u ktorej face yoga spravila skoro až zázrak. Vyzerala hádam o 15r mladšie. Len žiaľ to nie je také jednoduché ako by si niekto myslel, tiež som to skúšala ale nemám trpezlivosť.
@anonym_29508d 😅 keď je niekto konzistentný a fakt tomu venuje čas, tak áno, zázraky sa udejú. Lenže to je tak 1% z nás. Ja tiež párkrát do týždňa prebehnem tvár guasha kameňom ale je to malo. Chcelo by to každý deň.
@anonym_29508d 😅 keď je niekto konzistentný a fakt tomu venuje čas, tak áno, zázraky sa udejú. Lenže to je tak 1% z nás. Ja tiež párkrát do týždňa prebehnem tvár guasha kameňom ale je to malo. Chcelo by to každý deň.
@a0 ja som na to šla ako klasicky začiatočník. Plná očakávaní a predstav, žiadna realita 😅 ale teda chce to čas a kopec námahy a hlavne pevnej vôle. Chcela som s tým začať ešte pred 30tkou, avšak neviem či môj aktuálny stav môžem už považovať za ,,začiatok" 😅
ochabnuta plet je ochabnuta koza a tam ti nic okrem chirurgie nepomoze .. ani joga = preco vsetky zeny potom pouzivaju filtre? alebo tajne botoch a vyplne ... nehovoriac o tom,ze si s nou narobis akurat tak vrasky ak nevies presne pohyby ... este je sanca ak si mlada a mas dobru elasticidu vela vela hydratovat ... a ako tak ju priviest k zivotu ...
velmi zalezi aj od veku a ako dlho si bola obezna.. ale ak dlho a mas uz po 40, tak by som este pockala a ked budes mat svoj ciel isla pod noz, zatial mozes masirovat, cvicit, prekrvovat, kremovat a ozarovat..
@anonym_autor zákrok a výplne. Nič iné nepomôže

@anonym_autor face yoga, sice neurobí zázraky ale určite pomôže.