icon

Ako správne aplikovať rutinu starostlivosti o pleť?

8. dec 2023

Baby, napiste mi len krok za krokom jednym slovom rannu a vecernu rutinu pls. Ja som v tom stratena. 35r., suchsia porovita plet❤️❤️❤️dakujem

Strana
z2
marcellka32
9. dec 2023

@valeria_h nevysvetlis....to je ako hádzať hrach o stenu

valeria_h
9. dec 2023

@marcellka32 A to som si myslela, že to vie už každá žena 😃 Koniec koncov, je to ich pleť, informácie o dôležitosti používania SPF sa dajú dohľadať.

bielavila
9. dec 2023

@valeria_h som toho jasny priklad, mam 40 a na cele take pigmentove skvrny ako ma krava flaky🤣🤣🤣 nie nieje to smiesne skor mi je do placu ze som skor nevedela ze spf pouzivat kazdy bozi den je zaklad nie iba pre krasu ale aj zdravie koze a ze ist na dva tyzdne k moru neznamena vratit sa domov uskvarena a hneda ako stara skvarka, bohuzial presne to som robila, este som hrda bola aka som hneda, samozrejme spf som pouzivala len v lete aj to len na dovolenke, teraz uz bez spf mevyjdem z domu a musim poklopat skvrny mi zmizli na uroven neviditelnosti a na dovolenke mam okuliare, klobuk a spf 50 kazdu hodinu, ano vraciam sa biela z dovolenky a ludia sa ma pytaju ze na co som tam bola ked som sa ani neopalovala, uz sa len zasmejem a mam plet krajsiu ako dvadsiatnicky

marcellka32
9. dec 2023

@bielavila aj ja sa vraciam po 3 týždňoch pri mori biela a vôbec mi to nevadí 🙂
Skús ešte teraz v zime Eucerin antipigment krém
SPF je pre mňa must have každý deň

autor
9. dec 2023

Baby, ked mam vecerny krem iba s q10, tak mam este dokupit ten s kys.hysluronovou alebo staci nejake serum alebo?

liusa82
9. dec 2023

@autor z tohto tu teda z tejto diskusie budeš len akurát celá domýlená.Lebo každá ti tu napíše, ako to jej na pleť najlepšie pasuje.Ja tiež ked si prečítam kolko krokov si niektoré dávajú až prekrútim očami a pri tom pleť majú nič moc poznám také aj osobne..šak by som bola v kúpelni pol dňa.Plus od toho nezávisí ako pleť vyzerá.Jasné starať sa treba,ale hlavná je aj tak asi genetika.Aj to,či fajčíš vela alebo piješ.Ja ráno tiež tvár umyjem gélom, potom dočístim pleťovou vodou a na to dám krém.Niekedy dám sérum a niekedy nie.To isté večer.A tvár mám v normále.Sem tam pupák pred alebo na ms.Musíš si nájsť svoj spôsob ako tebe najlepšie vyhovuje a skúšať.Možno ti pleť znnesie aj desať krokov ktovie 😀

kika193
9. dec 2023

@dejka77 asi ano, nech je to 10min

marcellka32
9. dec 2023

@liusa82 vôbec nemusí byť 10 krokov, základ je: čistenie, sérum, SPF
Večer odlicenie, čistenie, retinol, krém

Nepiť, nefajcit, neopalovat sa, rutina mi trvá 10 min

liusa82
9. dec 2023

@marcellka32 ja som to napísala ako na posmech,vtip tých 10 krokov.Ty si to zobrala asi doslovne😀

victoriab
9. dec 2023

@mirka17 pripnem sa 😊

mamamasama
9. dec 2023

Ráno. Olejový cleanser, na to gélový. Vždy treba čistiť pleť dvakrát. Na to toner, esenciu, Cečko, niacinamid so zinkom, alebo propolisom. Hydratačný krém a 50spf. Používam kórejskú kozmetiku. Večer. Čistenie ako ráno, toner, esencia, retinol(medik 8), hydratačný krém, očný krém, pleťový olej a nočný krém. Dvakrát do týždna maska, peeling a masáž rolerom. Rutinu dopĺňam BHA AHA peelingom a led svetlom.

autor
9. dec 2023

@mamamasama wow😳👍🏻👍🏻

mamamasama
9. dec 2023

Mne táto rutina vyhladila prvotné vrásky, zmizli mi pigmentové škvrny a mám nádhernú zjednotenú farbu pleti. Úplne som prestala používať make up. Už nie je treba. Ale ide to riadne do peňazí. Foto bez make upu a filtrov. Pred a cca po roku používania.

domiklik
9. dec 2023

@valeria_h ja sa nesmejem, mne je to doslova ľúto, lebo starnutie a pigmentové škvrny sú nič oproti rakovine koze. A keď vidím zhorené deti v lete pri mori, doslova plačem... Osveta u nás je doslova nulova...

korinecka
6. jan 2024

Drew má na youtube super videá, vďaka nej som aj ja pochopila ako sa starať o pleť. Prikladám aj odkaz na úplne základnú, no funkčnú rutinu. Ak chceš, pozri aj ostatné jej videá.

https://www.youtube.com/watch?v=v1a4VWOAcLs
lumi66
17. jan 2025

@mamamasama aku znacku kozmetiky pouzivas?

Strana
z2