icon

Ako správne používať Garnier Fructis Hair Food Aloe?

Včera o 13:23

ahojte, kupila som si Garnier Fructis Hair Food Aloe vera masku na vlasy a pouzila ju ako bezoplachovy produkt, ale vlasy som mala potom tazke a zlepene. dala som male mnozstvo, aj tak nic moc. pouzivate to inak alebo mi to proste nesedi? vdaka

anonym_dd5ec9
Včera o 13:36

Dám na vlasy ako masku, nechám pôsobiť a riadne vymyjem.

venom19
Včera o 14:06

Ahojte, rada by som sa pridala s pre niekoho primitivnou otazkou, ale prosim vas, po maske sa este unyvaju vlasy samponom? Dakujem

ewwe
Včera o 14:12
@venom19

Ahojte, rada by som sa pridala s pre niekoho primitivnou otazkou, ale prosim vas, po maske sa este unyvaju vlasy samponom? Dakujem

@venom19 ano umyvaju, jedina ak mas na produkte uvedene, ze je bezoplachový, ten sa nemusi zmyt cistou vodou

anonym_1acc59
Včera o 14:13
@ewwe

@venom19 ano umyvaju, jedina ak mas na produkte uvedene, ze je bezoplachový, ten sa nemusi zmyt cistou vodou

@ewwe čoo?? Maska sa nezmýva šampónom,iba čistou vodou.

rozculena
Včera o 14:13
@venom19

@venom19 iba čistou vodou

ewwe
Včera o 14:15
@anonym_1acc59

@ewwe čoo?? Maska sa nezmýva šampónom,iba čistou vodou.

@anonym_1acc59 kde som napisala, ze zmyt samponom?

ewwe
Včera o 14:17
@venom19

aha, zle som oznacila, moja odpoved je pre autora temy, nie pre
@venom19

anonym_1acc59
Včera o 14:21

@anonym_autor návod si čítala?
Máš na výber tri možnost-balzam,maska,bezoplachová starostlivosť.
Je na tebe,ako to použiješ,veď keď ti to ako bezoplachové nevyhovuje,tak to tak nepoužívaj.

anonym_8eee68
Včera o 22:11

@anonym_autor garnier a podobné lacné sračky ideálne vyhodiť a nepoužívať

anonym_8eee68
Včera o 22:12
@venom19

@venom19 nie