icon

Ako správne používať Skinoren krém?

25. sep 2024

Ahojte máte prosím niekto skúsenost s týmto krémom? Nikde som sa nedočítala ako ho nananasat , či dať najprv pleťový krém a až potom skinoren alebo opacne , alebo či vôbec na to ešte niečo dávať , ďakujem

ukgirls
•
25. sep 2024

vycistim si plet a dam skinoren ..pockam a az sa vsiakne dam hydratacny krem .. cez den davam uv faktor este

jenn7
•
25. sep 2024

Moja dcera ho dostala od koznej kvoli problemu s akne a nanasa si ho vecer pred spanim.

autor
•
25. sep 2024

@ukgirls takze najprv dať skiniren a potom si urobiť skincare ako u mna že ružová voda a pleťový krém ? 🙂

autor
•
25. sep 2024

@jenn7 dáva si ho na celu tvar ? A nan si už nedáva nič ?

ukgirls
•
25. sep 2024

nemam rutinu .. proste daj na cistu plet a potom rob co robis .. ja ho mam na rosaceu-nedavam na celu plet len tenku vrstvy na licia a nos

autor
•
25. sep 2024

@ukgirls ok ďakujem krásne

vanilkovazmrzka
•
25. sep 2024

Ved to je liek, to mas dat priamo na postihnute miesto, nie je to sucast kozmetickej rutiny

jenn7
•
25. sep 2024

Dava si ho len na postihnute miesta, ale pomaly uz s nim koncime. Akne vyliecene.

vivi2023
•
26. sep 2024

Skinoren je vlastne kys.azelaova, tj učinna latka ktorú chces tam nechať posobiť 🙂 takze po vycistebí pleti naniesť ja som nedavala ani hydrat.krém, ale vraj sa môže.
Ale na silné akne mi to nepomoblo, len na take mini co som mala na čele :D

odri2
•
18. feb 2025

Skinoren je hlavne na noc vyčistiť pleť a natrieť všetko čo treba pokiaľ sa dodržiava všetko ako má pomôže ....