Ako správne používať Skinoren krém?
Ahojte máte prosím niekto skúsenost s týmto krémom? Nikde som sa nedočítala ako ho nananasat , či dať najprv pleťový krém a až potom skinoren alebo opacne , alebo či vôbec na to ešte niečo dávať , ďakujem
Moja dcera ho dostala od koznej kvoli problemu s akne a nanasa si ho vecer pred spanim.
@ukgirls takze najprv dať skiniren a potom si urobiť skincare ako u mna že ružová voda a pleťový krém ? 🙂
nemam rutinu .. proste daj na cistu plet a potom rob co robis .. ja ho mam na rosaceu-nedavam na celu plet len tenku vrstvy na licia a nos
Ved to je liek, to mas dat priamo na postihnute miesto, nie je to sucast kozmetickej rutiny
Skinoren je vlastne kys.azelaova, tj učinna latka ktorú chces tam nechať posobiť 🙂 takze po vycistebí pleti naniesť ja som nedavala ani hydrat.krém, ale vraj sa môže.
Ale na silné akne mi to nepomoblo, len na take mini co som mala na čele :D
Skinoren je hlavne na noc vyčistiť pleť a natrieť všetko čo treba pokiaľ sa dodržiava všetko ako má pomôže ....

vycistim si plet a dam skinoren ..pockam a az sa vsiakne dam hydratacny krem .. cez den davam uv faktor este