Pomohol vám Skinoren na akné?
Ahojte. Užíval niekto z vás Skinoren na akné a pomohol mu? Cca po akej dobe ste videli zlepšenie. Ako dlho ste ho užívali? Ďakujem krásne. Pekný deň.
On totiž minimálne prvý mesiac štipe, netreba sa toho zľaknúť. Potom si ako by pokožka zvykne a prejde to. Veľa ľudí ho hneď prestane používať a je to škoda 🙂 ja ho používam už aj 7 rokov obsahuje celkovo zložky nielen na akné 😏
@anonym_autor mne to pomohlo...hoci má to dosť "bolelo" po aplikovaní, výsledky po 3 mesiacoch som mala
@anonym_b0214e vďaka. Mňa to skoro nestipe, len úplne jemne, ak vôbec. Používala som predtým aj sérum ale s menšou koncentráciou rovnakej kyseliny a tiež bez problémov. Ďakujem ešte raz.
On totiž minimálne prvý mesiac štipe, netreba sa toho zľaknúť. Potom si ako by pokožka zvykne a prejde to. Veľa ľudí ho hneď prestane používať a je to škoda 🙂 ja ho používam už aj 7 rokov obsahuje celkovo zložky nielen na akné 😏
@123369 ďakujem pekne. Nezhoršila sa vám pleť po začatí používania? Ja mam pocit ze najprv sa to zlepšilo a teraz to je trosku horšie, ale tak je to len 2 týždeň. 🙂)) vďaka.
@anonym_autor nie
@anonym_autor pomohol ale používala som ho tak ze som si dala na vyčistený fejs nejaké hydratačné tonikum alebo sérum a na to skinoren nechala pôsobiť a potom krém. Inak ma to stipalo a mala som stiahnutu tvár
@anonym_autor používala som, bola som spokojná, treba vydržať, ono sa to môže zhoršiť na nejaký čas ale neskôr to bude ustupovať.
@123369 ďakujem pekne. Nezhoršila sa vám pleť po začatí používania? Ja mam pocit ze najprv sa to zlepšilo a teraz to je trosku horšie, ale tak je to len 2 týždeň. 🙂)) vďaka.
@anonym_autor ja skinoren používam hlavne na rosaceu, čiže toto vám neviem povedať. Ale určite vydržte 🙂

@anonym_autor mne to pomohlo...hoci má to dosť "bolelo" po aplikovaní, výsledky po 3 mesiacoch som mala