icon

Pomohol vám Skinoren na akné?

12. aug 2026

Ahojte. Užíval niekto z vás Skinoren na akné a pomohol mu? Cca po akej dobe ste videli zlepšenie. Ako dlho ste ho užívali? Ďakujem krásne. Pekný deň.

anonym_b0214e
12. aug 2026

@anonym_autor mne to pomohlo...hoci má to dosť "bolelo" po aplikovaní, výsledky po 3 mesiacoch som mala

123369
12. aug 2026

On totiž minimálne prvý mesiac štipe, netreba sa toho zľaknúť. Potom si ako by pokožka zvykne a prejde to. Veľa ľudí ho hneď prestane používať a je to škoda 🙂 ja ho používam už aj 7 rokov obsahuje celkovo zložky nielen na akné 😏

autor
12. aug 2026
@anonym_b0214e

@anonym_autor mne to pomohlo...hoci má to dosť "bolelo" po aplikovaní, výsledky po 3 mesiacoch som mala

@anonym_b0214e vďaka. Mňa to skoro nestipe, len úplne jemne, ak vôbec. Používala som predtým aj sérum ale s menšou koncentráciou rovnakej kyseliny a tiež bez problémov. Ďakujem ešte raz.

autor
12. aug 2026
@123369

On totiž minimálne prvý mesiac štipe, netreba sa toho zľaknúť. Potom si ako by pokožka zvykne a prejde to. Veľa ľudí ho hneď prestane používať a je to škoda 🙂 ja ho používam už aj 7 rokov obsahuje celkovo zložky nielen na akné 😏

@123369 ďakujem pekne. Nezhoršila sa vám pleť po začatí používania? Ja mam pocit ze najprv sa to zlepšilo a teraz to je trosku horšie, ale tak je to len 2 týždeň. 🙂)) vďaka.

anonym_5c8efc
12. aug 2026

@anonym_autor nie

domiklik
13. aug 2026

@anonym_autor pomohol ale používala som ho tak ze som si dala na vyčistený fejs nejaké hydratačné tonikum alebo sérum a na to skinoren nechala pôsobiť a potom krém. Inak ma to stipalo a mala som stiahnutu tvár

anonym_fa2308
13. aug 2026

@anonym_autor používala som, bola som spokojná, treba vydržať, ono sa to môže zhoršiť na nejaký čas ale neskôr to bude ustupovať.

123369
13. aug 2026
@anonym_autor

@123369 ďakujem pekne. Nezhoršila sa vám pleť po začatí používania? Ja mam pocit ze najprv sa to zlepšilo a teraz to je trosku horšie, ale tak je to len 2 týždeň. 🙂)) vďaka.

@anonym_autor ja skinoren používam hlavne na rosaceu, čiže toto vám neviem povedať. Ale určite vydržte 🙂