Ako správne vrstviť pleťové krémy pre dokonalú starostlivosť?
Ahojte,
ako mám správne vrstviť pleťové prípravky.
Viem, že po vyčistení pleti má ísť najskôr sérum, alebo fluid. Na to sa má dať ľahší krém s "nejakým účinkom" (napr. proti vráskam). A keď chcem dať na leto aj nejaký krém s hydratačným účinkom, nejaký taký základný napr. Nivea soft, ten ide posledný ?
Za vaše rady a skúsenosti ďakujem 🙂
vrstvy idú od najredšej konzistencie po najhustejšiu. Čiže toner, serum, krém.
Nakoniec samostatné spf50
a keď dávate make up, v akom poradí dávate. Ďakujem.
@zirafienka Tak isto ako vyššie spomenuté. Takže ešte raz - tonikum, sérum, krém, spf50 a na to make-up. Odporúčam kórejskú kozmetiku, ktorá ma veľmi ľahké konzistencie, ktoré sa dobre vrstvia.
no ja si dávam plus k tomu ako je tu spomenuté ešte pod makeup aj bázu
Nepatlat všetko na seba. Ako ma pleť dýchať cez toľké vrstvy?
@zirafienka spf50 a potom ide mejakp
@zirafienka spf50 a potom ide mejakp
@livsi
@marcellka32 dievčatá ďakujem👍
Nepatlat všetko na seba. Ako ma pleť dýchať cez toľké vrstvy?
@sszuzu8 pleť nedýcha, nie je respiračný orgán 🙂 ak má niekto ťažký pocit po použití kozmetiky, tak je to zlou textúrou k danej pleti a skôr sa pleť pod tým potí, čo môže vyvolať dojem, že "nedýcha".
Ja nepouzivam ziadne kremy (okrem teloveho) ucinna latka je v nich strasne mala, sera su ucinejsie a navyse neupchavaju pory. Stale po cisteni najprv nieco a ucinkom serum/maska ako posledne hydratacia serum/maska.
@nynia upchávanie pórov je veľmi individuálne a niekomu to môže urobiť aj toner. Možno si len natrafila na krémy, ktoré ti nesadli 🙂

Ja nepouzivam ziadne kremy (okrem teloveho) ucinna latka je v nich strasne mala, sera su ucinejsie a navyse neupchavaju pory. Stale po cisteni najprv nieco a ucinkom serum/maska ako posledne hydratacia serum/maska.