Ako účinne bojovať s akné u tínedžerov?
Ahojte baby dcéra prišla do puberty a trápia ju pupaky a akné máte nieco odskúšané čo zaručene funguje? Budeme radi za všetky rady💋
Ja ked som bola tinedzer pred mozno 10 timi aj viac rokmi tak mi nic nepomahala.. ked som mala 20 , tak vsetko zmizlo.. to su hormony, puberta, ani kozny ani nikto mi nepomohol... lebo proste puberta, aj oni mi to povedali... kopec penazi som do toho dala , kozmeticky a tak... nic nepomohlo
Výrobky z lekárne, napr. Normaderm od Vichy, pravidelná starostlivosť. A niekedy naozaj stačia jednoduché, pre niekoho možno náročné návyky: pitný režim, vyrazne obmedziť cukor a sladkosti (podporujú zápaly), nejesť mlieko a mliečne výrobky (zo sladkého mlieka - tieto bielkoviny podporujú zápaly), údené výrobky; doplnky vitamín A, E, spánok, pohyb, zdravá strava, viac zeleniny a vlakniny. Návšteva kožnej ambulancie.
Treba chodiť pravidelne na čistenie ku kozmeticke, to je základ. Za mňa lepšie ako kožný lekár, ktorý dával agresívne lieky. Všetko sme vysadili a pravidelne kozmetika a pleť je oveľa oveľa lepšia

Moja dcéra si čistí pleť pleťovou vodou Clean&Clear a nato si dá také čierne sérum AHA+BHA Charcoal od Garniere. Prvé dva týždne nadávala, že jej to vôbec nepomáha a že stále má veľa pupákov a potom sa to začalo zlepšovať, po dvoch mesiacoch používania už mala krásnu čistú pleť. Ak sa jej nejaký pupák aj začne tvoriť dáva si náplaste na akné IROHA.