icon

Ako účinne bojovať s akné u tínedžerov?

petra1216
21. júl 2025

Ahojte baby dcéra prišla do puberty a trápia ju pupaky a akné máte nieco odskúšané čo zaručene funguje? Budeme radi za všetky rady💋

sili82
21. júl 2025

Moja dcéra si čistí pleť pleťovou vodou Clean&Clear a nato si dá také čierne sérum AHA+BHA Charcoal od Garniere. Prvé dva týždne nadávala, že jej to vôbec nepomáha a že stále má veľa pupákov a potom sa to začalo zlepšovať, po dvoch mesiacoch používania už mala krásnu čistú pleť. Ak sa jej nejaký pupák aj začne tvoriť dáva si náplaste na akné IROHA.

sweet20
21. júl 2025

Ja ked som bola tinedzer pred mozno 10 timi aj viac rokmi tak mi nic nepomahala.. ked som mala 20 , tak vsetko zmizlo.. to su hormony, puberta, ani kozny ani nikto mi nepomohol... lebo proste puberta, aj oni mi to povedali... kopec penazi som do toho dala , kozmeticky a tak... nic nepomohlo

tiika
21. júl 2025

Výrobky z lekárne, napr. Normaderm od Vichy, pravidelná starostlivosť. A niekedy naozaj stačia jednoduché, pre niekoho možno náročné návyky: pitný režim, vyrazne obmedziť cukor a sladkosti (podporujú zápaly), nejesť mlieko a mliečne výrobky (zo sladkého mlieka - tieto bielkoviny podporujú zápaly), údené výrobky; doplnky vitamín A, E, spánok, pohyb, zdravá strava, viac zeleniny a vlakniny. Návšteva kožnej ambulancie.

luliu
21. júl 2025

Treba chodiť pravidelne na čistenie ku kozmeticke, to je základ. Za mňa lepšie ako kožný lekár, ktorý dával agresívne lieky. Všetko sme vysadili a pravidelne kozmetika a pleť je oveľa oveľa lepšia

dobromila
21. júl 2025

@petra1216 mojim synom funguje umývanie pleti s CeraVe a od koznej mali Belakne a teraz Skinoren krémy