icon

Ako účinne odstrániť čierne bodky na nose?

30. nov 2025

Ahojte. Mám mastnú pleť s rozšírenými pórmi. V T zóne a na brade sa mi tvoria čierne bodky. Pleť si čistím pravidelne. Ako si ich čistíte Vy? Ja to robím, viem že sa to nemá, aj vytláčaním. Používam aj marocký íl a kozmetiku vhodnú na problematickú pleť. O vákuovom čističi som čítala, že je to blbosť. Viete ešte o niečom, čo by pomohlo? Nejaká zlupovacia maska a pod.
Vďaka za rady

anonym_676bc0
30. nov 2025

@anonym_autor táto maska je super, alebo zaradiť kyselinu salycilovú

autumn1
30. nov 2025

toner s AHA kyselninou mi pomohol, Kys. salicylova vobec mala som aj toner aj masku ziaden vysledok, po AHA uz do 2-3dni viditelne zlepsenie.

domiklik
30. nov 2025

@anonym_autor bha 20 minút aha 20 minút bahenna maska umyt

koniarova
30. nov 2025

Akože nemá vytláčaním. Neexistuje iná účinná metóda. Samé tie bodky zázrakom nezmiznú. Takže najprv kozmetička a čistenie pleti, potom kozmetika, čo tu baby vyššie spominajú.

mane01
30. nov 2025

@anonym_autor navštív kozmeticku

veselo_neveselo
1. dec 2025

@anonym_autor mam od cosrx bha blackhead power liquid, pouzivam parkrat za tyzden.
Ziadna kozmeticka uz mi nikdy nic vytlacat nebude, tie pory sa mechanickym cistenim namahaju, dobre to pre plet nie je.
Zarad pravidelny nejaky takyto toner, a casom uvidis zlepsenie.
Este doporucim dvojite cistenie, a nezabudni hydratovat.

drews_beauty
2. dec 2025

Mne na to zaberá iba pravidelné používanie kys.salicylovej každý deň. a tiež nie každý produkt mi pomáha. Zatiaľ mám najlepšie skúsensoti s Geek https://hi.cosibella.eu/4pf6DxX