icon

Ako vplýva spánok s copom na zdravie vlasov?

18. feb 2025

Ahojte. Vyssi vek, vlasov menej. Mam zauzivane ich mat nonstop v cope alebo drdole, noc ci den. Asi to nie je dobre pre vlasy vsak? Ako to mate vy?

Strana
z2
alandra
18. feb 2025

Mam ich v volnom drdole, mne vlasy pri spánku vadia keby mozem odložim ich na stolík.... ale mne vadí ak ked mi muž dýcha na moju polku postele 😁

cukroska
18. feb 2025

Rozpustené.

michaella24
18. feb 2025

Gumičky si dávam dole, ale väčšinou nosím aj tak saténové. Pri spaní mi drdol vadí.

denkabemommy
18. feb 2025

Rozpustené, ak vlasy zapnem, tak len štipcom. Gumičky beriem len ako nevyhnutné zlo

henka123123
18. feb 2025

Rozpustene

ivanakal
18. feb 2025

V cope. Rozpustene mi vadia aj pocas dna.

autor
18. feb 2025

@ivanakal presne, ja to mam tak isto. Aj v praci za pc, stale v cope, rozpustene v cope v spanku mi zavadzaju.Kazdym rokom, ich mam kratsie ako kedysi; lebo uz kadernicke vravim, ze aj tak ich "nenosim", ale tak kratke by sa mi nehodili, nemam ich objemne, ale naopak.

autor
18. feb 2025

@alandra dobre prirovnanie 😀 tiez by som ich odlozila pocas spanku.

ivanakal
18. feb 2025

Presne. Cez den ich musim mat aspon nejako zopnute. A ked pridem domov, automaticky zmotavam do "drdola" 😄

guudy
18. feb 2025

Ja cez den zopnute satenovou gumickou, na noc rozpustene.
Autorka, stitna a hodnoty zeleza mas ok? Alebo si v prechode?

angeli121212
18. feb 2025

cez deň v cope kedže mám dve malinké deti ale v noci rozpustené. ja keď si idem ľahnúť si ich tak položím akoby na vankúš za seba.. Inak mne po každom tehotenstve kus podrástli

autor
18. feb 2025

@guudy mam babo, par mesacne, tak vlasy padaju hrozne od cca jeho polroka... :/ kde kupujes tie satenove gumicky? To je otazka aj pre
@michaella24

guudy
18. feb 2025

Jaaaj, no po porode je to normalka…to este chvilku potrva, kym prestanu padat. Uzivaj si dietatko, vlasy dorastu casom❤️
Ja som si kupila v zahranici, ale hod do googla a vyhodi ti eshopy 🙂

lindous
18. feb 2025

Ja som sa nedávno rozhodla začať sa trošku viac o svoje vlasy starať, tak som čo to načítala, nepozerala, aktualne zisťujem, čo mne a mojim vlások najviac vyhovuje a teda spávam v úplne voľnom vkroči a aj cez deň sa snažím nosiť nie príliš upnuté účesy, pevný cop len výnimočne, aby sa nenamáhali korienky.. nevyhovoval by ti na noc saténový bonnet?

autor
18. feb 2025

@angeli121212 tiez mam babo 9 mesacne. Ale tak ja tie vlasy mam os puberty stale v cope, vynimocne ked som sla na party, von tak som mala rozpustene, lebo aj mi tak svedcia, ale tym, ze tak vyzeraju dobre len v den umytia vlasov, tak mam zauzivane uz ich davat len so copu :/

guudy
18. feb 2025

Vlasy v cope su namahane. Specialne v pevnom cope. Potrebuju oddych. Min volny vrkoc.

michaella24
18. feb 2025

Myslím, že všetky som kupovala na notine. Tiež si väčšinou robím taký voľnejší cop či drdol, radšej viackrát denne upravím, v posteli dám gumičku dole a ráno hneď ju nahmatám. Kedysi som si nevedela predstaviť mať vlasy v gumičke a teraz je to naopak. Hneď ráno ju hľadám 😀

wolf_
18. feb 2025

Ja v dvoch vrkočoch (dva tak po bokoch).

dollyzv
18. feb 2025

Vlasy môžu byt oslabené pokiaľ ich mas stale len v utiahnutie v drdole,taktiež pokožka a korienky trpia.. takze kľudne ti môžu vlasy vypadávať aj z toho,samozrejme aj z hormónov po pôrode,mne tiež hrozne padli par mesiacov..ja som si hrozne zničila vlasy odfarbovanim takze som skončila s krátkymi pod uši,ked som mala vlasy po plecia taktiež som väčšinu dňa aj počas noci mala rozpustené, teraz som si vlasy predĺžila a tam je to o inom 🤣🤣 na spanie mam dve gumicky a cop do boku-jednu cca v polkr krku a druhu cca v 3/4 chvosta alebo zapletený vrkoč,tiež len od zátylku 😊

cyberk
18. feb 2025

Ja najprv citam, ze vyssi vek.. no tak to sa nejdem zapajat, ze asi myslis 45+ a pak citam, ze mas babo male, ze aha takze aj ja s 30+ som uz stara korcula 🤣 no a inak rozpustene, pekne na volno, ale .. ak mas nonstop napevno v cope, tak to ma urcite dopad na kvalitu vlasov 😅

guudy
18. feb 2025

@cyberk no presne, preto som sa pytala na menopauzu😅😅😅😅😅

zitaje
18. feb 2025

Mne ťahá na 50, nedávno som sa konečne dala ostrihať tak, že sa mi už nedajú vlasy stále spájať do copu a v priebehu cca. pol roka mi vlasy ožili, sú oveľa pevnejšie ako bývali, kým som ich nosila v cope. Pevný cop vlasy veľmi oslabuje. Ak ich potrebuješ mať spojené, odporúčam voľný vrkoč.

hradnapani
18. feb 2025

Par rokov som ich kvoli nocnemu vstavaniu mala v gumicke. Keby som tusila, ako utrpia, tak to nikdy neurobim. Ostali mi vyrazne redsie.

autor
18. feb 2025

@guudy no a presne volny vrkoc neviem nosit, je mi to neprijemne (z neviem akeho dovodu) ...

thereisabear
18. feb 2025

Buď drdol takou tou plastovou pružinou alebo zapletený vrkoč.

autor
18. feb 2025

@lindous no musim skusat nosit tie vlasy nosit vo volnom vrkoci, aj ked neviem preco, neznasam tom vzdy mam vlasy dost silno pritiahnute v cope :/pozrism sa na ten satenovy bonet.

lonely66
Odpoveď bola odstránená
biba_18
18. feb 2025

ja mám kučeravé vlasy a keď spím s volne rozpustenými, ráno na hlave výbuch… teda volný drdol, turban, ananas, čokoľvek voľné ale zopnuté…

euka210
18. feb 2025

Ja by som s gumickou nemohla spat, mna to tlaci. Cez den cop, v noci rozpustene.

euka210
18. feb 2025

No, po porode su to aj hormony a vypadavali stale viac vtedy. Casom sa to ustali. Pocas tehu boli krajsie, menej sa mastili.
V robote to tiez jedna riesila a tusim prirodna kozmetika zacala pomahat...Hena tusim.

Strana
z2