Ako vybrať deodorant, ktorý naozaj funguje?
Ahojte, prosím poraďte dobrý deodorant ktorý po chvíli nemá zapach damsky ďakujem
Krémový deodorant Zmyselnosť od Soaphoria
https://www.soaphoria.sk/sk/dezodoranty-a-antip...
@alessavandervelden vieš, ono je to ako so všetkým potenciálne škodlivým. Mne stačí, že je tam podozrenie. Tak, ako napríklad aj parabeny v kozmetike a pod. Ja nepotrebujem čakať na štúdiu, keď je tak ľahké sa vyhnúť potenciálne škodlivým veciam. Ani jedlo si nedávam do plastových nádob, nepijem vodu z plastových fliaš a pod. Pritom na niečo už aj tie štúdie existujú a väčšinou sa zistí, že je to horšie, ako sa predpokladalo. Napríklad tie plastové fľaše. S aluminiom v deodorantoch je to podobné. Mne napríklad stačí, že mám v rodine osobu, ktorá robí s testami minerálov a ťažkých kovov a zvýšený hliník za posledné roky je proste fakt. Odkiaľ sa asi berie 🤔 Aj cigarety boli kedysi brané, že sú ok, ftalaty v plastových hračkách sme oblizovali ako deti toť nedávno. Mastenec v detských zasypoch kontaminovany azbestom bolo tiež vcelku šokujúce zistenie. Takže fakt nepotrebujem čakať, kedy taká štúdia výjde.
Ak môžem poradiť, závisí to hlavne od životosprávy, ale ak ani to nezaberá tak jednoznačne Eucerin. Stačí malé množstvo po sprche 1×24 hodín. Nič nepachne ani človek ani oblečenie.
Podla mna su tie od soaphoaria lepsie nez od botanica. Zloženie je skoro take iste, len botanica je viac krémová, mastná a toho ílu ci co to tam je na pot je tam menej. Soaphoaria ma toho viac, je účinnejsia.
Inak ja mam strašný problém s potením vzdy po antiperspirante, mam pocit ako keby sa toho moje telo chcelo zbavit a uplne zo mna leje. A boli to roky rokuce co som hladala nieco, co mi pomôže na pot a po com nebudem smrdiet a vitaz su jednoznačne tie deo od soaphoaria.
Driclor, toto nepocuvaj prosim ta, radsej by som bola od hlavy po paty prepotena nez si davat na seba takéto humusy, potom ludia ukazujú prstom kade možne ze kto moze za ich rakoviny a choroby a potom sa pozrieš na ich životné volby a la Driclor a podobne.. Smutne
@saxana000 ja som inak na základe tejto diskusie kúpila ten Schmidt's a musím potvrdit že naozaj funguje, aj na žene čo fyzicky pracuje - vydrží celý den.. ale nemali iný ako nejaký mangovo pomarančový či aky to je a vôňa mi trocha prekáža, cítim sa akoby som bola veľký sumivy celaskon 😅 ale teda na potenie funguje a zloženie ma lepšie ako rexona.. jej sa úplne nevzdám, ale tento je naozaj fajn..
@jana_eyre_2 v dm- ku u nás mali levanduľu a potom ten zelený, ten je citrón s bergamotom, veľmi príjemný. Ja som vzala ten a som spokojná.
Velmi ucinný od Mili natural slovenska znacka.
staci pouzit 1-2x denne, niekomu aj 1x za 2 dni lebo striebro ucinkuje aj po oplachnuti.
Deodorant so striebrom: https://www.milinatural.sk/tuhy-deodorant-melod...

@akvi ďakujem. A vidieť teda škvrny? Pod čierne tričko teda asi nie. 🤔