icon

Ako vybrať deodorant, ktorý naozaj funguje?

21. feb 2024

Ahojte, prosím poraďte dobrý deodorant ktorý po chvíli nemá zapach damsky ďakujem

perlita007
21. feb 2024

Za mňa top Dave originál......krásne vonia, a vydrží až do večera krásne voňať....

19mmm71
21. feb 2024

DRICLOR

jana_eyre_2
21. feb 2024

@mizoko áno kvetinová, ale aj tá druha vonia dobre..

autor
21. feb 2024

@tanyan v podstate nič, áno hneď dávam deodorant

mamatroch
21. feb 2024

@tinqua ten botanica je dokonaly, vyskusala som ich uz asi milion, ale tento je top

martina2ve
21. feb 2024

Za mna borotalco, to klasicke zelene ale aj ostatne su velmi dobre... pouzivam uz par rokov a nikdy nesklamal.
Samozrejme ked je clovek extremne vytazeny/nervozny tak nepomozme nic 😁

akvi
21. feb 2024

Inak vsimli ste si, ze s niektorymi tymito vecickami fungujete a s niektorymi nie? Ja som kedysi pouzivala Secret antiperspirant, fungoval mi super. Taka Rexona vobec. Potom som prestala pouzivat antip. s hlinikovymi solami a presla na tie bez. Dlho mi fungovala Nivea a zrazu bud zmenili zlozenie, alebo netusim, co sa stalo, mi fungovat prestala a priam smrdi na mne po chvili. A co ma vie uplne nas..t, ze zlozenie toho isteho vyrobku pre rozne krajiny je rozne. Kupila som si nedavno Weledu granatove jablko v Cechach. Krasna vona, fungovala so mnou, minala sa mi a tak som si v dm-ke kupila to iste. Aky bol moj sok, ked som zistila, ze vonia uplne inak a co je najhorsie, nefunguje na mne, po chvili priam smrdi.

silvia2013
21. feb 2024

@pkgirl30 ty sama seba nemusíš citit.

jana_eyre_2
21. feb 2024

@akvi áno, napríklad mne borotalco síce vonia v tej tube, ale namne mi doslova smrdí a vôbec nefunguje.. tak isto ten kryštál, to akoby som ani nemala.. a pritom ini si to chvália..

asanti55
21. feb 2024

Rituals pouzivam uz roky

evka64
21. feb 2024

Ahoj, ja som rexonu vyhodila, co som ju pouzila vzdy sa mi zvacsili lynfaticke uzliny v podpazusi, strasne to bolelo...pouzivam Dove

pkgirl30
21. feb 2024

@silvia2013 to je síce pravda, ale po toľkých rokoch čo som s tým mala problém kvôli štítnej, som sa už niečo o svojom tele naučila

mizoko
21. feb 2024

@jana_eyre_2 každému sadne niečo iné,preto treba hľadať. Ja som dlhé roky používala Dove ale ku koncu dňa už som sa cítila. Ja som mala fyzicky náročnú prácu,celý deň vonku takže som hľadala niečo čo bude fungovať celý deň. A Rexona je za mňa TOP 🙂 ale nie každá vôňa,niektoré mi vadia

jana_eyre_2
21. feb 2024

@mizoko hej ja mám tiež také čo mi vadia aj medzi rexonami.. skúšala som už vlastne všetky postupne 😁

saxana000
21. feb 2024

Schmidt's je zatial najlepsi aky som mala..

luxus10
21. feb 2024
anonymous87
21. feb 2024

Nic lepsie som neobjavila doteraz. Je aj vo forme gulicky aj tuheho. Ja pouzivam tuto formu

akvi
21. feb 2024

@saxana000 ten mam v plane si kupit, je fakt taky dobry, ako ho chvalia? lebo ja fakt nechcem nic s hlinikom a pravdupovediac, vsetky prirodne maju velmi kratku vydrz 🙄

ibrunova
21. feb 2024

Ja som spokojná s týmto, za mňa je super, len posledné týždne ho nikdy v obchode nevidím.

tanyan
21. feb 2024

@akvi Presne... Ako keby nestačilo, že ženské telo sa chemicky mení v rámci cyklu, inak reaguje v lete / zime, ešte aj tie zmeny a rozdiely v zložení.
Ja mám teraz fázu, keď nechávam kožu viac dýchať a len výnimočne si dávam niečo pod pazuchy. A potom normálne cítim ako mi to upcháva kožu a mám problém to umyť preč. Teda vlastne som tiež vo fáze hľadania produktu, ktorý by mi aktuálne sadol.

saxana000
21. feb 2024

@akvi tento som kupila uplne nahodou v hrabacom kosi vo vypredaji v tescu.mam tu citronovu travu. voni ozaj neskutocne a je taky silny ze vecer v sprche mi ani sprchova hubka po nom nechce prejst.navyse mam pocit ze z neho asi ani neubuda len si davaj pozor najprv obliect potom opatrne nanasat lebo jak prejdes po tricku moze ist rovno na pranie to vlhkym uterakom nezachranis.rexona sa moze strcit...naozaj vyskusaj budes milo prekvapena

akvi
21. feb 2024

@saxana000 jej, super, diky za recenziu.. Planujem ho len v dm-ke vziat a maju len ten levandulovy, tak snad sadne aj ten.. Ja teraz pouzivam len puder, lebo viac mi vadia vlastne flaky od potu, ked sportujem, len aj ten puder s mastencom nie je vraj bohvieco, moze obsahovat azbestove vlakna, tak fakt by som sa mu tiez radsej vyhla.. ale absorbuje dobre.. Pozeram, ze ten schmidts obsahuje kaolin, ten tiez dobre absorbuje, tak snad bude fajn..

nanga111
22. feb 2024

V poslednej dobe si mozeme vsimnut, ze takmer vsetky znacky uz ponukaju aj alternativy deodorantov s 0% obsahom aluminia - to je prave zlozka, ktora sa nachadza v antiperspirantoch, napr. v Driclore je viacnasobne zvysene mnozstvo.
Uz bolo viacerymi studiami totiz potvrdene, ze aluminium v antiperspirantoch sposobuje rakovinu prsnikov.
Aj ja odvtedy hladam nieco ucinne, co nie je antiperspirant, ale len deodorant s 0% obsahom aluminia a zatial mam najlepsiu skusenost s Niveou, ale musim sa, samozrejme, viackrat za den prestreknut. Ak viem, ze budem mat narocnejsi den, tak si ten antiperspirant dam, co uz, ale inak sa snazim zit na tom deodorante.

akvi
23. feb 2024

@saxana000 no tak po jednom dni testovania to vyzerá veľmi sľubne. Ešte počkám do tréningu, kým to vyhodnotim, ale zatiaľ prekonal očakávania a na bežný deň to bude pecka. Cítila som príjemnú vôňu v podstate až kým som nešla večer do sprchy. Ešte raz dík za recenziu. A inak mali aj ten citrónový, vzala som ten, vonia pekne.

camelie12
23. feb 2024

@mimusha3, viete, ci tato Rexona obsahuje aj hlinik (aluminium), prosim? 🙏

akvi
24. feb 2024

@camelie12 určite obsahuje. Zloženie si vieš pozrieť aj na nete. A pre istotu vždy skontrolujem aj v obchode. Značky, ktoré majú aj deo s aluminiom, tak zvyknú mať aj nejaké bez a vtedy to tam výrazne píšu.

camelie12
24. feb 2024

@akvi, ano, viem, ze sa to da aj pozriet na internete. Chcela som osobnu skusenost.
Dakujem za odpoved.

malyn
24. feb 2024

Borotalco

vejapa76
24. feb 2024

@saxana000 ten schmidt's je tuhý alebo krémový? Našla som takýto 🤔

akvi
24. feb 2024

@vejapa76 kúpila som presne tento, je tuhý, iný som tiež nevidela, majú ich aj v DM -ku. Ja zatiaľ fakt spokojnosť, jediné, čo môže vadiť, že necháva stopy na oblečení, ale s tým som ja rátala. Mne to stojí za to, pretože ja už som skúsila naozaj veľa týchto deo bez aluminia a bohužiaľ účinok mizivý u väčšiny. S týmto ani teraz večer necítim žiadny zápach potu a to som si ho dala len ráno.