Ako vybrať deodorant, ktorý naozaj funguje?
Ahojte, prosím poraďte dobrý deodorant ktorý po chvíli nemá zapach damsky ďakujem
antiperspirant...a v lete ked sa vyslovene ze urcite nechcem viditelne spotit tak Driclor
bud dove alebo rexona maximum protection kremove antiperspiranty, teraz som mala asi 3 gulicky rozne (dostala som) a strasny smrad... dove som nezohnala, ten som pouzivala roky, tak rexonu som zobrala a funguje
Ja používam GARNIER guľôčkový antiperspirant (spreje či tuhé sa mi neosvedčili)
Ďakujem vyskúšam tu rexonu 🙂
Aký "zápach" myslíš? Preráža pot alebo tá chémia zreaguje s tvojím telom a táto kombinácia vytvorí nevoňavú kombináciu?
tiez Rexona zelena Aloe Vera 👍, ine uz ani neskusam lebo hned citim ze zle reaguje, ja nepouzivam ani parfemy a pod. lebo tam po chvili "nieco" neprijemne zacitim za tou vonou. Este som si zvykla kupit silice a kvapnut na papierik do tasky napr. matovu
mala som vsetky mozne a najviac sa mi osvedcilo borotalco, ale ine ako zelene (gulka), to mi smrdi. dove podla mna uplne vyhodene peniaze pre ludi, co maju problem s potenim, to je uplna slabota.
Rexona. Používam už roky a nemenila by som. Odskúšala som kde aké ale iba Rexona fakt funguje
Zeleny dove alebo rexona, ruzova je krasne vonava. Pri extremnom poteni pocas mojich dni v horucave dam 2x za den. Nikdy som nesmrdela potom.
@jana_eyre_2 túto nemám odskúšanu 😌ja mám rada modrú active alebo čierno bielu 😉 ale oprobujem aj túto. Je to kvetinová?
Čo používaš na ošetrenie podpazušia po oholení alebo (d)epilácii?
Aplikuješ antiperspirant hneď po sprche alebo s časovým odstupom?

ahoj, ja používam tento a dokonca mi stačí použiť každý druhý deň, a nepotím sa a nezapácham. treba trocha navlhčiť vodou lebo je to kryštál