icon

Ako vybrať ten správny tuhý šampón?

somkatka
30. okt 2023

Ahojte zienky, snazim sa vymienat postupne kozmetiku za ekologicku, testujem asi druhy tuhy sampon. Prvy znacku neviem, druhy je alverde. Nikdy som nemala take otrasne vlasy, mam ich cele dolepene, nedaju sa rozcesat s vyzeraju dost znicene ako slama. Predtym som pouzivala sampon z avonu alebo aj ine tekute sampony, vzdy som mala krasne vlasy. Nechcem to hned vzdat s tuhymi samponmi, mate skusenost s nejakou konkretnou znackou? Lebo ked si umyjem s tymto alverde vlasy mam uplne ako keby splachli vseto maz su take suche, vrzgave. Cize chcela by som nieco co tie vlasy aj hydratuje, a budu pekne leskle a nie dolepene a budu sa dat normalne cesat. Dakujem 🙂

Strana
z2
gabka123123
31. okt 2023

@viera27 Ahoj máš odskúšany nějaký kondicionér čo vieš poradiť? Kvalitný prírodný?

viera27
31. okt 2023

@gabka123123 ja tento dookola pouzivam https://www.douglas.sk/p/we-are-paradoxx-repair.... Ale urcite nieco dobre najdes aj v DM. Len tym ze tomuto som verna,tak ine neriesim a teda neporadim.

somkatka
autor
31. okt 2023

@gabka123123 myslela som konkretne ci kupujete nejaku jednu vonu, alebo cinstriedate. Ja sa chystam na ten malinovy.

gabka123123
31. okt 2023

@somkatka veď ten malinový sa volá cucu

somkatka
autor
31. okt 2023

@gabka123123 Ahaa az teraz som pochopila😀, ja som myslela ze cucu je znacka, ale znacka je two.

makodob
1. nov 2023

@somkatka veľmi dobré tuhé šampóny sú Musk a Kvitok. Inak taká zlatá stredná cesta sú tekuté šampóny Venira.

simca06022011
1. nov 2023

Po skúške kadejakých tuhých samponov som sa na to vykašľala a ostala pri normálnom. To už potom HIF bol lepší a čistá voda ako tie tuhé. Sú aj tekuté bio šampóny. Fakt rôzne. Treba si pogooglit. Ja som kedysi objednávala z iherb a aj z ciech ale už si značku nepamatam

anonym42
3. nov 2023

Alverde tuhé šampóny a aj tie klasické nie sú dobré,tiez som mala vysušené vlasy a svrbela ma pokožka hlavy. Ináč tuhý šampón by si mala používať aspoň 3 mesiace lebo vlasy sa ti čistia od bežných šampónov, ktoré obsahujú silikóny, prabény atd... Značka kvitok tuhý šampón s kondicionérom je skvelý, krásne lesklé vlasy mám po ňom, two cosmetics majú super tuhé šampóny len ti odporúčam aj kondicionér alebo masku... No a skvelé sú aj od Soaphoria

somkatka
autor
4. nov 2023

@anonym42 fiiha 3 mesiace? Tak moze byt, tak dlho to urcite nepouzivam. Davs to zmysel ked som si cely zovot davala klasicky sampon

anonym42
4. nov 2023

@somkatka áno ☺️ aj ja som používala šampóny so silikónmi lebo mi to uhladilo pekne vlasy ale čím viac a viac padali lámali sa a nerastli. Mala som suchú pokožku hlavy. Začala som obnovu vlasov , trošku som ich podstrihla, používam rozmarínovy olej na vlasy nechám ho hodinu pôsobiť a 2x umyjem šampónom a davam si masky. Mám totiž suché vlnité vlasy takze veľa hydratácie potrebujú. Daj vedieť pre aký šampón si sa rozhodla ☺️

somkatka
autor
6. nov 2023

@anonym42 kupila som cucu, vonia uzasne, len neviem co cakat od toho kedze 3 mesiace este nepresli :D ale vonia krasne, tak aspon to. Ale nemam ani masku sni kondicioner, to som tam nenasla.

anonym42
6. nov 2023

@somkatka na ich webovej stránke nájdeš ☺️ majú aj masky 😍 twocosmetics.sk ja mám tykokos a úžasně vonia, nabudúce chcem vyskúšať honey . Cucu na leto používam a Levander na jar .. sú to pre mna také letno jarné vône 😂 šampón mi vydrží cca 5 mesiacov

ml88
23. apr 2025

@caroline_ Dobry den, ja som az teraz nedavno natrafila na tuto znacku/stranku, kedze som sa nezaujimala o tuhe sampony. Ale uz mi popravde lezu na nervy vsetky tie "akoze prirodne" znacky a pritom jedno vacsie smetie ako druhe. Chcem sa tym padom opytat, pouzivate tuto znacku doteraz? Je naozaj taka dobra? Pozerala som aj web stranku a zaujal ma taky poctivy pristup pani Moniky. Chystam sa objednat. Myslite, ze nebudem sklamana? Odporucili by ste jej vyrobu stale? Lebo castokrat sa stava, ze niekto aj zacne poctivo, ale ako sa hovori 's jedlom rastie chut', a po par rokoch uz ide len o biznis. Takze hodnoverna recenzia by mi dost pomohla. Dakujem

caroline_
28. apr 2025
@ml88

@caroline_ Dobry den, ja som az teraz nedavno natrafila na tuto znacku/stranku, kedze som sa nezaujimala o tuhe sampony. Ale uz mi popravde lezu na nervy vsetky tie "akoze prirodne" znacky a pritom jedno vacsie smetie ako druhe. Chcem sa tym padom opytat, pouzivate tuto znacku doteraz? Je naozaj taka dobra? Pozerala som aj web stranku a zaujal ma taky poctivy pristup pani Moniky. Chystam sa objednat. Myslite, ze nebudem sklamana? Odporucili by ste jej vyrobu stale? Lebo castokrat sa stava, ze niekto aj zacne poctivo, ale ako sa hovori 's jedlom rastie chut', a po par rokoch uz ide len o biznis. Takze hodnoverna recenzia by mi dost pomohla. Dakujem

@ml88 ja si od nej kupujem uz velmi dlho,aj manzel pouziva, inu takuto kozmetiku uz ani nekupujeme,mydiel na telo mame okolo 20 v zasobe,to iste šampóny a na afroditu nedam dopustit

dobromila
28. apr 2025
@somkatka

@anonym42 kupila som cucu, vonia uzasne, len neviem co cakat od toho kedze 3 mesiace este nepresli :D ale vonia krasne, tak aspon to. Ale nemam ani masku sni kondicioner, to som tam nenasla.

@somkatka roky používam tuhý šampón od MusK. Ani kondicionér po ňom netreba

Strana
z2