Ako vyzerajú naozaj dobre urobené gélové nechty?
Ahojte, ako vyzerajú pekne gélové nechty? Myslím ten tvár, modelaz hlavne. Bola som s kamoškou na nechty prvý krát ale teda mne sa nepáčia. Pozerala som videá aj na YouTube a ja tam nemám ani ten C oblúčik. Ako majú vyzerať naozaj dobre urobené nechty a na čo sa zamerať ? Ako nájsť dobrú nechtarku? Dávam aj foto, že ako ich mám vlastne urobené. Ďakujem za rady. A inak som z BA, ak tu je nechtarka ktorá berie nové baby tak napíšte.

@petrooshka súhlasím, ja by som tiež nevedela s takými fungovať a tiež nepoznám v okolí nikoho, kto také nosí 😀
@dankuk veď ja som jej písala tipy na asi 5 salónov a manikérok, na 2.strane to je 🙂
Áno zosupany som mala😭
No to co je na fotke veru nie je dobre spravene, uz len to ze mas z toho taky pocit znamena ze nieco nie je ok. Ako profesional tam vidim more chyb, ale zas nie su to najhorsie nechty. 🙂 Ja som sice z MA, ale robim skolenia na manikuru a modelaciu, tak kludne sa so mnou porad ked si niekoho najdes v lepsej cene a nebudes si ista. Popripade viem aj doporucit jednu babu v dobrej cene, lebo myslim ze iba tie drahe salony tu baby spominaju.
Tu je par mojich prac na ukazku, ja mam rada pracu do detailov. 🙂
@biolady nadherne a aký máš cenník prosím? A vieš mi teda aj v BA odporučiť prosím ? Ďakujem
Pre mňa je toto dokonalosť. Chodila som sem na gel lak. https://www.instagram.com/minari_manicure_pedic...
sisska96 no pod davaj som velmi zvedava na Teba😀
@megan777 sú krásne len na to treba fakt dobrú manikerku... 🙂 Ak si ich dáš, pridala by si potom fotku prosím?

@alex7584 neviem koľko vydržia lebo prvé som si prerobila po 5 dňoch 😃 a tieto mám zatiaľ 4 dni 😃tak sama som zvedavá. Je to gél lak Claresa a mám aj Flexy. Na mojich nechtoch, nemám dostavbu.🙂
Objednávala som si set z Aspira.sk. a niečo som si aj dokupovala čo nebolo v sete ďalšie laky, štetec, nožničky, dávkovač a pod. A ďakujem 😊