Ako vyzerať mladšie?
Baby poraďte 🙈účes alebo make up. Ja viem že ťažko dá radi takto keď ma nevidíte .
Mám 37a som na RD a vyzerám hrozne 🤦mám pocit že som zostala o dobrých pár rokov
Okrem schudnutia nejaká rada?
ale s tým účesom to je záležitosť na pár dní, pokiaľ sa človek nevie rovnako učesať, aj nalíčenie kozmetičkou je záležitosť na jeden deň, pokiaľ to nevieš rovnako...
Myslím, že veľa robí aj genetika, ja napr. mám 36 rokov a naposledy mi jeden 23 ročný chalan tykal, lebo vraj viac ako 20 nemám 😂😂😂 zasmiala som sa poriadne..a pritom som nebola ani nalíčená.. keď som mu povedala, že mám o 13 rokov viac ako on, tak neveril...
Makepom "zakryjes" veci, ale podla mna je zakladom:
- kvalitny a dostatocny spanok
- minimum stresu
-pravidelny pohyb
- kvalitna strava
usmev .. pozitivne myslenie.. aktivny zivotny styl.. omladenie satnika...
@tanyag jasne že účes a líčenie sú len krátkodobé záležitosti.. skôr som myslela vhodne zvolenú farbu celkovo k typológii pleti a dobrý strih. Takisto čo sa týka kozmetičky, nemyslela som líčenie, ale pravidelnú starostlivosť o pleť, čistenie, masáže, peelingy, kúry na vypnutie a rozžiarenie pleti, správne zvolenú kozmetiku…
Pohyb, strava, dostatočný pitný režim a spánok. Vhodne zvolený strih a farba účelu, starať sa o pleť. Vizuálne omladzujú svetlé farby. Veľa urobí aj správny výber oblečenia, topánok, doplnkov a parfému/vône.
Ahoj, podľa mňa sú (vonkajším) znakom mladosti (resp. upevňujú pocit, že sa aspoň ja osobne cítim krajšie a lepšie) u ženy: štíhla postava (cvičenie a rozumná strava), mierne opálený vzhľad (solárko alebo letné opálenie), upravené a prirodzené obočie, pekný make up, dlhé svetlejšie vlasy (možnosť predĺženia a zafarbenia, moderný strih, melír...) moderné a štýlové oblečenie (vôbec nemusí byť drahé a značkové) sexi parfém, upravené nechty, pekný šperk či doplnok a nebrať život tak vážne a bude z Teba vyžarovať celková pohoda...
nemaľovať sa
Cvičenie, pestrá strava, spánok, korektor
Tazko hodnotit ked neviem ako vyzeras, mam 38. Ja som teda ten typ, co sportuje, farbim si vlasy. Ja mam napr dlhe vlasy, ofinku, rada nosim vypasovane strihy, som maniak na kabelky. Nemusim uz nosit zrovna stekle, skor uprednostnim boty, kde viem, ze mozem na ihrisko. A zivotosprava, vela vody, malo alkoholu, dopriat si ovocie, zeleninu a drzat sa prec od fast food a tejto lacnej stravy. Co pomoze na plet je jest cviklu, jablka, orechy.
Ja chodím raz mesačne kaderníčke, spraví mi vlasy (farbenie, strih), nafarbí a upraví obočko, nafarbí mihalnice. Som spokojná. Denne maľovať sa mi nechce a takto je to namaľované samo celý mesiac 😁. Ešte nejaký makeup by sa šikol, ale nemám nejakú hroznú pleť, tak mi to nevadí, že som bez.
V prvom rade je treba sa poriadne začať starať o pleť, makeupom zakryjete nedokonalosti na pár hodín ale správnou starostlivosťou sa Vám vaša pleť poďakuje aj o niekoľko rokov 🙂 ak si chcete nastaviť správnu starostlivosť ale neviete ako na to tak ma kontaktujte alebo môžem kľudne aj ja Vás, všetko vám vysvetlím a poradím s výberom správnych produktov 🙂
Pozitivne sa nalad, mentalne sa prehod v prvom rade a vela sa usmievaj. Tam zacni a potom sa zacni starat o svoje telo/plet, obliekanie atd.

Dokopy nič si o sebe nenapísala, takže ťažko radiť… chodíš pravidelne ku kozmetičke? Ak nie, tak raz do mesiaca si na ňu nájdi čas.. bude ti vedieť poradiť aj správne produkty pre tvoju pleť. Ďalej môžeš zaradiť pravidelné cvičenie, áno aj dobrá kaderníčka vie spraviť divy s celkovým výzorom.. a takisto aj oblečenie veľa robí.