Ako zlepšiť elasticitu kože pri chudnutí?
Ahojte, vedeli by ste poradit ako zlepšiť elasticitu kože pri chudnutí? Nejaké oleje krémy? Možno masáže ?
vazne nepomoze nic 🙂 tu elasticitu ti uz jednoducho nic neprinavrati, jedine esteticky zakrok.
vazne nepomoze nic 🙂 tu elasticitu ti uz jednoducho nic neprinavrati, jedine esteticky zakrok.
@anonym_d4e5e3
@mazisika nechudnem zasa z nejakej extrémnej vahy, max do 10 kg chcem dať dolu. Na profi madero chodím 1x mesačne, inak si ob den robievam doma. Len hľadám nejaky dobrý olej s krémom
no tak do 10-15kg nadvahy sa asi koza este dokaze stiahnut, ale pri vyssich bude asi ovisat. Zavisi od genetiky. Hocijaky krem bude lepsi ako ziadny. Najlepsia prevencia je jedine to neprehnat s priberanim.
no tak do 10-15kg nadvahy sa asi koza este dokaze stiahnut, ale pri vyssich bude asi ovisat. Zavisi od genetiky. Hocijaky krem bude lepsi ako ziadny. Najlepsia prevencia je jedine to neprehnat s priberanim.
@anonym_c84b7a nemám ani nadváhu. No práve že krem nemám žiadny, nikdy som nepoužívala tak ani neviem aký kúpiť.
koža je elastická. 10kg nie je nejaká strašná váha. ženy bežne počas tehotenstva priberu 15-30kg a po porode sa im vrati koza do povodneho stavu. najlepšie na vypnutie pokožky su masaže (mozes aj sama). ale elasticita je genetická vec
@anonym_c84b7a nemám ani nadváhu. No práve že krem nemám žiadny, nikdy som nepoužívala tak ani neviem aký kúpiť.
@anonym_autor nemáš nadváhu? Tak načo chceš schudnúť 10 kg?
Len tak, zo srandy?
@anonym_autor nemáš nadváhu? Tak načo chceš schudnúť 10 kg?
Len tak, zo srandy?
@anonym_b86f77 aby som lepšie vyzerala? To musí mať človek hneď nadváhu aby mohol chudnúť?
@anonym_b86f77 aby som lepšie vyzerala? To musí mať človek hneď nadváhu aby mohol chudnúť?
@anonym_autor samozrejme

Žiadny olej ani krém zázraky neurobia avšak môže to trošku pomôcť v spojení s masážami, rovnako tak kvalitná maderoterapia. Ale ak je kože príliš veľa, tak jedine plastika.