icon

Ako zlepšiť elasticitu kože pri chudnutí?

Včera o 12:27

Ahojte, vedeli by ste poradit ako zlepšiť elasticitu kože pri chudnutí? Nejaké oleje krémy? Možno masáže ?

anonym_d4e5e3
Včera o 12:36

Žiadny olej ani krém zázraky neurobia avšak môže to trošku pomôcť v spojení s masážami, rovnako tak kvalitná maderoterapia. Ale ak je kože príliš veľa, tak jedine plastika.

mazisika
Včera o 12:42

vazne nepomoze nic 🙂 tu elasticitu ti uz jednoducho nic neprinavrati, jedine esteticky zakrok.

autor
Včera o 12:47
@mazisika

vazne nepomoze nic 🙂 tu elasticitu ti uz jednoducho nic neprinavrati, jedine esteticky zakrok.

@anonym_d4e5e3
@mazisika nechudnem zasa z nejakej extrémnej vahy, max do 10 kg chcem dať dolu. Na profi madero chodím 1x mesačne, inak si ob den robievam doma. Len hľadám nejaky dobrý olej s krémom

anonym_c84b7a
Včera o 12:57

no tak do 10-15kg nadvahy sa asi koza este dokaze stiahnut, ale pri vyssich bude asi ovisat. Zavisi od genetiky. Hocijaky krem bude lepsi ako ziadny. Najlepsia prevencia je jedine to neprehnat s priberanim.

autor
Včera o 12:58
@anonym_c84b7a

no tak do 10-15kg nadvahy sa asi koza este dokaze stiahnut, ale pri vyssich bude asi ovisat. Zavisi od genetiky. Hocijaky krem bude lepsi ako ziadny. Najlepsia prevencia je jedine to neprehnat s priberanim.

@anonym_c84b7a nemám ani nadváhu. No práve že krem nemám žiadny, nikdy som nepoužívala tak ani neviem aký kúpiť.

anonym_3d2535
Včera o 13:23

koža je elastická. 10kg nie je nejaká strašná váha. ženy bežne počas tehotenstva priberu 15-30kg a po porode sa im vrati koza do povodneho stavu. najlepšie na vypnutie pokožky su masaže (mozes aj sama). ale elasticita je genetická vec

januska12323
Včera o 13:56

Schudnutie 10 kíl ti s kožou nič nespraví.

anonym_b86f77
Včera o 18:17
@anonym_autor

@anonym_c84b7a nemám ani nadváhu. No práve že krem nemám žiadny, nikdy som nepoužívala tak ani neviem aký kúpiť.

@anonym_autor nemáš nadváhu? Tak načo chceš schudnúť 10 kg?
Len tak, zo srandy?

autor
Včera o 18:27
@anonym_b86f77

@anonym_autor nemáš nadváhu? Tak načo chceš schudnúť 10 kg?
Len tak, zo srandy?

@anonym_b86f77 aby som lepšie vyzerala? To musí mať človek hneď nadváhu aby mohol chudnúť?

anonym_b86f77
Včera o 19:09
@anonym_autor

@anonym_b86f77 aby som lepšie vyzerala? To musí mať človek hneď nadváhu aby mohol chudnúť?

@anonym_autor samozrejme