Akú farbu na vlasy si mám dať?
Neviem akú si dať. Momentálne mám odrastenu peroxidpvu blond, moje prirodzene sú také hnedoblond.
Mám zeleno síce oči, študent podton 😭 neviem aká by sa mi hodila vždy mám pocit že mi žiadna nesedí
Takto sa ti neda poradit, chod k dobrej kadernicke, zhodnoti, poradi, zafarbi a potom si mozes tie profi farby kupovat domov na domace pouzitie. Dobra kadernicka ti niesa aj 3-4 rozne odtiene, podtony atd. Hlavne nekupuj nic v drogerii a neexperimentuj.
Preto sú kaderníčky, vizážistky, ktoré/ktorí (aj muži samozrejme a tí vedia úprimne zhodnotiť,čo pasuje dannej osobe-fototyp). Chodím ku kaderníkovi,oni sú v tomto dobrí,tak ako aj v gastronómii 😊.
Nechcem doma experimentovať, len chcem vedieť aké odtiene si pozerať. Chcem zmenu, mám pocit že táto farba ku mne nepasuje ale neviem čo chcem
@anonym_autor Veľmi dobre vyzerá kombinácia zelené oči a ryšavé vlasy, prípadne aj odtiene medenej

@anonym_autor ja mám zelené oči pokožka mi niekedy bola studena biela ale teraz aj ked nechodim na slnko pigment mi je uz automaticky svetlo hnedy az stredne . K zelenym ociam ide peroxidova blond , melír ,teplejsia blond a stredne hnedá aj ryšavá