Ako zjednotiť farbu vlasov z hnedých na hnedé?
Ahojky potrebujem radu
Chcem si doma sama prvýkrát zafarbil vlasy. Svoje mám hnedé vlasy už aj kde tu šedivý vlas a mám asi 15 cm odrasteny blond melir. Chcela by som vlasy nejak ucelit do hnedá. Čo si kúpiť ,? Preliv som nejaký čítala na internete aké máte skúsenosti?
Ja sa doma farbím tiež, ale tak keď mi šedivé vyrastajú. Na toto by som si asi netrúfla. Fakt sa chceš sama do toho púšťať?
@janina1127 áno chcem 😀
Ja používam roky palette schwarzkopf
@stellarstar a aké máte vlasy? Ja mám aj melir preto sa bojím ako mi to chytí
Jasom mala dlhé roky melír a potom som prešla a hnedú farbu.
ALE!
Prvé (pre)farbenie u kaderníčky!
Teraz sa farbim aj sama doma, pouzivam schwarzkopf perfect mousse, redp. Na odrasty z dm tu sadu s mini tubou. To striedam.
Určite ti odporúčam to Prvé prefarbenie profesionálne, aj ked je to drahé.
Jasom mala dlhé roky melír a potom som prešla a hnedú farbu.
ALE!
Prvé (pre)farbenie u kaderníčky!
Teraz sa farbim aj sama doma, pouzivam schwarzkopf perfect mousse, redp. Na odrasty z dm tu sadu s mini tubou. To striedam.
Určite ti odporúčam to Prvé prefarbenie profesionálne, aj ked je to drahé.
@ichbinich a máte aj šedivé vlasy? Keď to porovnáte s melírom , nieje to otravne sa stále farbiť ? Častejšie ako pri meliri?
Ja používam roky palette schwarzkopf
@lucky732 ja si bežne farbím odrasty, každý mesiac, niekedy si dám farbu, fakt iba hore. zn. ako píše
@stellarstar
manžel tvrdí, že ak pôjdem do kaderníctva, tak mi farbenie vydrží dlhšie - baby, je to pravda?
@lucky732 ja si bežne farbím odrasty, každý mesiac, niekedy si dám farbu, fakt iba hore. zn. ako píše
@stellarstar
manžel tvrdí, že ak pôjdem do kaderníctva, tak mi farbenie vydrží dlhšie - baby, je to pravda?
@elenka.k ale asi nemáte na vlasoch melir či?
@stellarstar a aké máte vlasy? Ja mám aj melir preto sa bojím ako mi to chytí
@lucky732 svetlo hnedé
@stellarstar
@elenka.k neviem vlasy odjakživa farbím doma
@elenka.k neviem vlasy odjakživa farbím doma
@stellarstar rozumiem, ak mne sa tam nechce sedieť 3 hodiny....
@ichbinich a máte aj šedivé vlasy? Keď to porovnáte s melírom , nieje to otravne sa stále farbiť ? Častejšie ako pri meliri?
@lucky732
Ano, mam sj šedivé vlasy. Mala som teda melír, moje hnedé vlasy plus šediny 🙈
A áno, je to otravné, lebo mi vlasy rastú rýchlo a na hnedých vlasoch tie odradty vidno dosť ...
Po mesiaci musim dofarbit, miekedy "vydržím " 6 týždňov, ale to je výnimka, ked nemám čas.
Farba drzi rovnako domáca aj od kaderníčky, moj "problém " su rýchlo rastúce vlasy.
@lucky732
A áno, je to otravné, lebo mi vlasy rastú rýchlo a na hnedých vlasoch tie odradty vidno dosť ...
Po mesiaci musim dofarbit, miekedy "vydržím " 6 týždňov, ale to je výnimka, ked nemám čas.
Farba drzi rovnako domáca aj od kaderníčky, moj "problém " su rýchlo rastúce vlasy.
@ichbinich áno, vďaka za objasnenie, aj mne strašne rýchlo rastú
@lucky732
@ichbinich takže vám viac vyhovoval melir?
Chápem že to možno viac vidno ale mne akonáhle vyrástol melir šedivé vlasy tam boli takže rovno v strede hlavy na cestičke ich bolo hneď vidno
Ja som mala základ hnedé, kde tu šediny a v tom melír dala som si 7-ku farbu, používam profi, postupne tými vrstvami už ani nieje vidno rozdiely .Melir by som už nechcela, už je dávno out, takto hodím farbu, je to pre mňa jednoduchšie ako chodiť dofarbovat melir.A na cestičke na tých svojich vlasoch tak isto hneď vykúkali šediny.Takto to doma jednoducho vyriešim bez kadernícky farbou .A vôbec sa mi to nepáčilo, niet nad jednoliatu prirodzenú farbu
Ja som mala základ hnedé, kde tu šediny a v tom melír dala som si 7-ku farbu, používam profi, postupne tými vrstvami už ani nieje vidno rozdiely .Melir by som už nechcela, už je dávno out, takto hodím farbu, je to pre mňa jednoduchšie ako chodiť dofarbovat melir.A na cestičke na tých svojich vlasoch tak isto hneď vykúkali šediny.Takto to doma jednoducho vyriešim bez kadernícky farbou .A vôbec sa mi to nepáčilo, niet nad jednoliatu prirodzenú farbu
@anonym_05a394 a aku značku používate
@ichbinich takže vám viac vyhovoval melir?
Chápem že to možno viac vidno ale mne akonáhle vyrástol melir šedivé vlasy tam boli takže rovno v strede hlavy na cestičke ich bolo hneď vidno
@lucky732
Nepovedala by som, ze melír bol lepší alebo horší. Proste vedy som dlho melír mala a potom som sa rozhodla pre jednu farbu a jednoduché riešenie...
Bolo to časovo aj finančne náročnejšie chodiť ku kaderníčke. Takto s jednou farbou si môžem vybrať- sama si rýchlo napatlat farbu , akebo sa nechat ísť rozmaznávať a relaxovať u kaderníčky...
@lucky732
Nepovedala by som, ze melír bol lepší alebo horší. Proste vedy som dlho melír mala a potom som sa rozhodla pre jednu farbu a jednoduché riešenie...
Bolo to časovo aj finančne náročnejšie chodiť ku kaderníčke. Takto s jednou farbou si môžem vybrať- sama si rýchlo napatlat farbu , akebo sa nechat ísť rozmaznávať a relaxovať u kaderníčky...
@ichbinich to je tiež pravda, mňa tiež už nebaví stále chodiť ku kadernícke a byt tam 4-5 hodín. Teraz mám malé dve deti tak aj hlavne preto riešim niečo iné lebo nemám na to časť ani ísť
@lucky732
@ichbinich a taká zmena na hnedú z meliru na koľko hodín trvá prosím?
Domáce farbenie melirovanych vlasov na hnedo prináša veľké riziko, že to chytí do zelena alebo rysava, záleží od toho či siahneš po studenej alebo hnedej farbe…na to prvé zjednotenie by som išla určite do kaderníctva..

Ja sa doma farbím tiež, ale tak keď mi šedivé vyrastajú. Na toto by som si asi netrúfla. Fakt sa chceš sama do toho púšťať?