Akú kozmetiku používate, aby ste boli stále voňavé?
Kolegyne v robote tak pekne voňajú, pripadám si pri nich ako nejaká šmudla. Tak sa chcem spýtať čo používate aby ste pekne voňali celý deň? Ja aj keď sa trikrát za deň osprchujem a prezlečiem do čistého stále proste nevoniam. Sú nejaké telové mlieka alebo čo, že iní ľudia tak voňajú? A nie nie je to voňavka, proste celá pokožka tým ľuďom vonia, mne nie. Skúšala som aj nejaké telové mlieka ale nič absolútne vôbec nič. Pritom je to u kolegýň taká nenútená príjemná vôňa, nie puella ani nič podobné.
Veď sa ich opýtaj? Či sa spolu nebavite?
Veď sa ich opýtaj? Či sa spolu nebavite?
@simik22 pýtala som sa, vraj nič, že čistú vodu len
Možno aviváž je cítiť
😳😳 ako vies ze im vonia cela pokozka?
@simik22 pýtala som sa, vraj nič, že čistú vodu len
@anonym_autor Tiez si myslim, ze je to skor prasok na pranie alebo avivaz. Ale chcela by som vidiet v dnesnej dobe ludi, ktori pouzivaju na sprchovanie iba vodu a nie sprchac.
Ony to uz nemusia vnimat. Inak, ako vies, ze je to ich pokozka a nie parfem?
Sprcha, a pred nanášaním vône hydratovaná pokožka - používam telové mlieko bez vône a potom parfem. Synovia aj manžel chodia stále okolo mňa, že voniam. Tak asi takto to funguje. A je jedno či si dám na seba voňavku za 200€ (aj keď tá vydrží fakt dlho) alebo voňavku za 20€ 🙂.
Tak jedna vec je to ,že človek necíti sám seba častokrát ide aj o smrad aj o množstvo nanášanej voňavky 🫣 mám pocit ,že niektorí sa nieže navoňajú ráno ale oblejú kýblom voňavky
Ja som skôr keď tak za jemnú vôňu , vôňu čistoty ale tieto parfémy z ktorých bolí hlava už len okoloidúceho
Originál ľudia myslite si ,že je to zdravé ?
Po sprchovaní sa kremujem. Ja sa necítim, ale tiež mi par ludi povedalo, že pekne voniam. Parfém používam len výnimočne. Deodorant stačí. Mne napríklad vadí vôňa avivaze na oblečení. Nemá nahrádzať parfém.
Ja dostavam pomerne casto komplimenty, ako krasne voniam. Aj v zahranici 🙈 Používam kozmetiku z tindy. Všetky krémy a masla co majú voňajú nádherné. Parfumy nepoužívam žiadne.
Čiže len pravidelná sprcha dva krát do dňa, sprchac, dezodorant, telové maslo a oblečenie mi vonia z avivaze.
A ty máš potvrdené, že nevoniaš? Lebo ja používam telové mlieko a voňavku a poobede už nič zo seba necítim ale kolegyne alebo priateľ ma pochváli, že pekne voniam aj keď ja už to teda necítim.
@anonym_autor Sám seba človek necíti. Iba vtedy keď sa riadne navonias potom ei nati zvykne nos. Možno aj tu pre iného voniaš ani o tom nevieš .Ha som zase viac krát premýšľala nad tým alo niektorym ženám pekne vonia tvár. Už som tak viaceré aj kamarátky aj iné s rodiny cítila keď sa zvítame.
Ja dostavam pomerne casto komplimenty, ako krasne voniam. Aj v zahranici 🙈 Používam kozmetiku z tindy. Všetky krémy a masla co majú voňajú nádherné. Parfumy nepoužívam žiadne.
Čiže len pravidelná sprcha dva krát do dňa, sprchac, dezodorant, telové maslo a oblečenie mi vonia z avivaze.
@lucia13022023 Dva krát do dňa sprcha? To sa tak potíš? Ja nepoznám nikoho takého..iba v lete.
@lucia13022023 Dva krát do dňa sprcha? To sa tak potíš? Ja nepoznám nikoho takého..iba v lete.
@anonym_8467d4 aj ja sa sprchujem dvakrat do dna. A to sa moc nepotim. Nevyjdem z bytu rano neosprchovana, a nelahnem do postele neosprchovana 🙂
@anonym_8467d4 čakala som tento komentár. Ano, ráno o piatej chodím cvičiť, po fitku sa osprchujem. Celkovo je to vynikajúci štart do dňa. A večer, po celom dni, sa taktiež voňavá a čistá dám do pyzama🙂
@anonym_8467d4 aj ja sa sprchujem dvakrat do dna. A to sa moc nepotim. Nevyjdem z bytu rano neosprchovana, a nelahnem do postele neosprchovana 🙂
@veltraud presne. Ale tak chápem tieto obmedzené názory ktoré poznajú len slovo potenie.
@anonym_autor podla mna ini ludia nam vonaju (niektori aj smrdia) ale sami seba necitime, lebo sme na tu vonu zvyknuti… teda ak nejde o parfem…
Každý má iné ph pokožky, volá sa to pizmo, podľa toho je aj výber partnera ....vôňu tela ovplyvňuje vo veľkom strava a až potom voňavka/telové mlieko
@anonym_autor ja som si hrozne obľúbila Rituals a Manufactura. A parfém už roky používam jeden, La Vie est Belle od Lancome
a vies kolko ftalatov pri vsetkych "vonavych" vecickach dychas a ako to vplyva napr na hormonalny system? nastuduj si a rozmyslis si ci vobec chces toto na sebe nosit a ci to tuzis dychat v kancelariiach a interieroch od kolegov 🙂)
@anonym_autor ja som si hrozne obľúbila Rituals a Manufactura. A parfém už roky používam jeden, La Vie est Belle od Lancome
@tiezjedna tiež používam tieto dve značky Rituals je fakt dobry
@anonym_autor ty už samu seba necitis.Ved sa ich spýtaj ja, keď cítim dobrú voňavku hneď sa pýtam🙂
Možno sa len necítiš, to tak býva. Ja som minule cítila krásnu vôňu, premýšľam, že kto to tak krásne vonia a bola som to ja 😅
Možno sa len necítiš, to tak býva. Ja som minule cítila krásnu vôňu, premýšľam, že kto to tak krásne vonia a bola som to ja 😅
@anonym_1be786 človek si časom na určitú vôňu zvykne, preto ja ich mením, lebo tiež som mala pocit, že nevoniam a zase nechcem chodiť s takou vôňou za sebou, že ľudia vyskakujú za jazdy z električky, lebo ich to obťažuje. 🙂
@anonym_1be786 človek si časom na určitú vôňu zvykne, preto ja ich mením, lebo tiež som mala pocit, že nevoniam a zase nechcem chodiť s takou vôňou za sebou, že ľudia vyskakujú za jazdy z električky, lebo ich to obťažuje. 🙂
@anonym_c14d68 no tak veru, bola som v kostole a pani predo mnou mala takú silnú vôňu parfému, že po pol omši som musela odísť von, lebo mi bolo zle.
@anonym_c14d68 no tak veru, bola som v kostole a pani predo mnou mala takú silnú vôňu parfému, že po pol omši som musela odísť von, lebo mi bolo zle.
@margotka17 mne tak prekážajú tie oleje do prania, to je na nevydržanie
@anonym_c14d68 mne oleje nevadia, no ona mala takú ťažkú vôňu, ako keď niekto páli na záhrade čerstvú trávu, že až dusi.
@anonym_autor Bath and Body works telove mlieka a sprchace. Uz su dostupne aj na SR.
Ja zvyknem používať sprchace a mlieka zn.Yves Rocher, Rituals, Victoria's Secret. Kupujem vždy z rovnakej vône aj sprchac aj mlieko a ak majú aj telovu hmlu, tak aj to.
@anonym_autor ja som kedysi používala telový krém love beauty and planet, a mám pocit, že to voňalo celý deň, ak som ho použila ráno a tiež celú noc, ak som ho použila večer, ešte aj oblečenie mi potom po ňom voňalo, ale odkedy mávam zase ekzem, tak používam už inú neprafumovanu kozmetiku, tak neviem, či je ten krém ešte dostupný, ale skús kuknúť, viem že mávali viac farieb a vôni🤷🏼♀️ možno budeš spokojná
@anonym_c14d68 boze presne. Mame jednu susedku a oni vsetci tym vonaju ale tak ze prejde okolo mna a ja este 5mim citim tu vonu. Raz jej muz na ihrisko doniesol taky hraci stolik z domu kokos este aj ten vonal. Ja si to u nich doma neviem predstavit. By ma slahlo pri dverach.

tiež mám pocit že niektoré ženy okolo mňa krásne voňajú, každý má peknú voňavku len ja nie :D