icon

Aký je váš názor na moje vlasy?

2. júl 2024

Ahojte . Cely zivot som nespokojna so svojimi vlasmi. Mam pocit ze si ich neviem nikdy spravne upravit a mam pocit ze stale posobia krepato. Predchvilou som si skusala fenovat cez gulatu kefu do hladka . Co poviete? Len mne sa to zda alebo su ozaj stale krepate ? Dakujem za vase nazory

Aký je váš názor na moje vlasy?
Strana
z3
petronelka47
3. júl 2024

Nečitala som príspevky,ale dala by som si ich preriediť u kaderníčky

petracandle
3. júl 2024

Na fotke vyzerajú končeky dosť zničene a sucho ale ak hovoríš, že si bola na strihaní a používaš kvalitnú kozmetiku tak nie. Možno je to len blbá fotka. A v reálnom živote to nikto takto detailne neskúma. A hustota super

tomili
3. júl 2024

Olejceky ani keratin nepoužívaj, masš ich silné. Len ich treba hydratovať. Mám podobné vlasy, mám ich postupne zostrihané, používala som rôzne olejčeky, keratín a tie vlasy vyzerali čoraz horšie.... Bola som rozhodnutá ich ostrihať po plecia. Až mi jedna známa kaderníčka zakázala používať oleje a keratín. Doporučila mi hydrat.mlieko, ktoré som vyskúšala a s výsledkom som bola spokojná.

jany55
3. júl 2024

Aj ja som mala podobne vlasy pokym som nezacala pouzivat Revlon one step volumizer (kulmofen). Použijem nieco na ochranu vlasov pred teplom, olejcek na konceky, vyfukam trochu obyc fénom a potom kulmofenom po hrubsich pramenoch...vlasy mam krasne leskle, hladke, rovne a do polhodinky vsetko vybavene aj s umytim..vyskusaj 😉

trisha_r
3. júl 2024

Dala by som ti moje, tri vlasy deda vševeda, aby si neriešila sračky. 😂
Máš krásne husté vlasy, trocha ich hydratovať. Ale i takéto by som brala všetkými desiatimi.

leana4
3. júl 2024

Tvoje vlasy sú pravdepodobne vlnité a takto vyzerajú pretože ich po umytí češeš. Moje sú kučeravé,keď som boli dieťa,rodičia ich rozčesávali a na hlave som mala hrivu. Neskôr som si pozrela cgm a začala som sa o ne lepšie starať a teraz sa ma ľudia pýtajú či sú to moje prirodzene vlasy alebo si ich natáčam. Držím palce

raffaella
3. júl 2024

No ty kokos, toľko kritiky a mudrovania, pritom úplne neopodstatnené...
Toto sú nádherné, zdravé vlasy, ja by som za takú hrivu aj dušu zapredala. Teš sa z nich, naozaj sú dokonalé.

vanilla17
5. júl 2024

@elbejo tak ty máš ale krásne vlasy. Také by som chcela a ešte prirodzená farba. Super to vyzerá

elbejo
5. júl 2024

@vanilla17 už nemám... 😬

ivka67
11. júl 2024

Mať takto husté vlasy , tak som šťastná :D ja by som išla možno len na hydratačnú kúru , možno trosku podstrihnut a budú pôsobiť zdravšie . Inak sú vlasy pekne 🙂

kristina74
12. júl 2024

@dominikamacakova prosim ta, to si zapleties len dva copy klasicky alebo ako to robis?

dominikamacakova
13. júl 2024

@kristina74 takéto dva vrkoče. Nie je to moc ľahké, ja si ich robím už 15 rokov, mám prax 🙈
Toto mám osvedčené na perfektné vlnité vlasy, ktoré dlho vydržia.

vanilla17
27. júl 2024

@elbejo škoda....

Strana
z3