icon

Aký je váš názor na moje vlasy?

2. júl 2024

Ahojte . Cely zivot som nespokojna so svojimi vlasmi. Mam pocit ze si ich neviem nikdy spravne upravit a mam pocit ze stale posobia krepato. Predchvilou som si skusala fenovat cez gulatu kefu do hladka . Co poviete? Len mne sa to zda alebo su ozaj stale krepate ? Dakujem za vase nazory

Aký je váš názor na moje vlasy?
babulkomale
2. júl 2024

To slovo, ktoré hľadáte, je "krepovité".

barka1
2. júl 2024

@barka1 vela zien slepo následuje módu rovných vlasov, žehlia ich, dávaju drshy keratin...Ja mám vlasy omnoho lepšie, ked som ich prestala cesat, po umytí ich len "namackam" do vln, podporim ich aktivatorom, penou a susim buď volne alebo difuzerom.

elbejo
2. júl 2024

@barka1 ja som mávala kučeravé vlasy, deň pekné a potom hrôza. Kučeravé vlasy chcú veľa starostlivosti, stále suché, nepoddajné, a keď je vonku daždivo alebo zima, tak je to katastrofa. Tak som si začala žehliť a môj život sa výrazne zjednodušil. Inak vlasy necesem takmer nikdy. Občas len (párkrát do roka).
Ukazes vlasy?

terina25
2. júl 2024

@barka1 skusala som cg metodu a teda za mna strasne zlozite. Nemam cas aby som kazde rano travila min.30 min.pred zrkadlom a babrala sa s vlasmi.taktiez v obchode sledovat zlozenie co ano a co nemozem kupit, ked kupim,ci mi to sadne. Mala som niekolkostranovy manual ku tomu. Mozno su vlasy krajsie ale clovek tomu musi venovat vela casu

leuskq
2. júl 2024

Toto sú nejak vyžehlene či naturálne ti takto vyschnú ? Lebo ja keď som ich mala mokré som ich hneď vyfenovala do rovna a po pár rokoch som zistila, že mám vlnité vlasy. Ak ich necháš mokré a máš ich, stačí len mierne, vlnité alebo kučeravé tak treba úplne iné produkty, rutinu atd

barka1
Autor odpoveď zmazal
barka1
2. júl 2024

Toto je po pár tyzdnoch na CGM. Nie je to tak zlozite. Já som velmi spokojena, moje okolí tiez. Ked som ich fukala cez velku okruhlu kefu, boli suche, nekvalitne.

ptvw
2. júl 2024

Ak si to sem dala aby ti niekto závidel tak to vyšlo, ja veru závidím, ked budeš plesata ako ja potom sa prid sťažovať

terina25
2. júl 2024

@ptvw 😳

candii
2. júl 2024

Mne prídu končeky suché.

hopsas
2. júl 2024

Trošku lodstrihni inak máš super vlasy

zuzubb007
2. júl 2024

Toto máš krepovite vlasy, vieš čo ti pomôže, ak ich chces nosiť takto rovné, musíš ich žehliť a budú krásne hladké, tiež mám vlasov na 3 hlavy a krepovite, nemohla by som ich nosiť rozcesane nikdy lebo des výbuch na hlave, tak zehlim, a keď nezehlim zapletiem na noc a sú zvlnené, samozrejme ráno to nerozcesavam

elbejo
2. júl 2024

@barka1 vyzerajú veľmi fajn. Takto vyzerali moje vlasy asi 10-15 rokov dozadu. Nefarbene, prirodzené. Nezvykla som si na ne nikdy

katies0410
2. júl 2024

@leuskq prosím ťa a keď si zmyjem vlasy a nechám volne vyschnúť mám ich mierne vlnité. To aké produkty mám používať. Lebo inak mám tiež riadne krepove.

barka1
2. júl 2024

@elbejo tak to je ale škoda. Máš ich krásne podporene CGM by boli úžasné. Ja som ich nikdy takto vlnité nemala, to až porody, hormony.

barka1
2. júl 2024

@katies0410 nastuduj si CGM, je dost eshopov, ktoré predávaju prirodnu kozmetiku vhodnu pre vlnité a kučeravé vlasy. V drogerii ju velmi nekupíš. Pár samponov má Balea v DM.

elbejo
2. júl 2024

@barka1 ja som mala rovnucke jemné do puberty. Potom zrazu bum a taká hriva
Potom veľa veľa veľa plaču a neskôr som objavila žehličku, možno keby som vtedy ako 12 ročná vedela niečo o tej metóde bolo by to iné. Ktovie. Pocas prvého tehotenstva som mala vlasy ešte aj otrasné žlté tak som sa začala farbiť a už to vôbec nie je to čo to bývalo...

milos81
2. júl 2024

Akože, nechápem o čo ide, husté vlasy sú super a tie tvoje vyzerajú tiež super

margotka17
2. júl 2024

VvVlasky sú veľmi husté, aj ja mám také husté, len tmavé. Často treba prestrihat a konce skrátiť. Vždy si dávať masku na vlasy, kondicionér o každom umytí tiež použiť.

madali
2. júl 2024

Podľa mna máš vlnité vlasy. Skús si pozriet niečo o CGM. Netreba všetky postupy dodržiavať ak nechceš podporovať vlnitost vlasov ale ide o prírodne produkty. Treba vlasom dodať hydrataciu Zistí si akú máš poreznost vlasov, potrebu proteinu atd. Hlavne sa treba vyhnúť silikónu v produktoch. Tie síce vlasy vedia super vyhladiť ale cez ne sa nedostáva výživa do vlasu.

harmancek70
2. júl 2024

Mam podobne vlasy.za cele roky som skusala rozne olejceky na vlasy. na tie konceky mi najlepsie zabralo sérum od Alterny Caviar. https://www.glamot.sk/p/32956/alterna-caviar-bo...

kajka2022
3. júl 2024

Skús keratín

esterr_ka
Odpoveď bola odstránená
lenkakravcova
3. júl 2024

Tie spodky čo ti pisu že máš zničené si nevšímaj keď si bola teraz sa strihať. Aspoň vidíš, že je to blbosť. Vždy keď sa vlasy podstrihnu tak po pár týždňoch sa tie spodky takto cesanim urobia. Aj keby si ich strihala po 2cm každý mesiac, bude to rovnaké.
Ja to takto mám. A vždy keď ma niekto posiela na strihanie tak ho môžem poslať jedine tak do kelu 🤣 lebo zo skúseností viem že toto nikdy nepomohlo.
Čo ti pomôže je jedine robenie účesov (kadejaké copiky - tam ti to bude aspoň fajne objemné vyzerať /narozdiel odomňa/ 😀 a potom ak chces mať rozpustené tak poriadny kondicionér.

autor
3. júl 2024

Och som rada za tolko nazorov . Dakujem vam moc. Ja mam asi fakt vlnite vlasy . Ale len vnutri vzadu pod hornymi vlasmi 😅 sledujem teraz videa na youtube Terezy Vlasakovej a skusila by som asi viac hydratovat a ked to nepomoze tak by som skusila viac nastudovat o GCM. Napriklad dnes rano ako som sa vyspala uz nevyzeraju tie vlasy zasa tak objemne a vsetok olejcek sa uplne vsiakol (aj ten napridaj co som pridala po vasich komentoch😅)

dominikamacakova
3. júl 2024

Ja mám tiež také vlasy. Skús si ich skôr natáčať ako žehliť. Ja mám najlepšie vlasy keď si ich zapletiem do copov na noc. Vyžehlené ani vyrovnané nikdy nebudú pekné. Podstrihávam sa sama každých pár týždňov trochu

lieoska
3. júl 2024

Takto by Vám išlo ,máte krásne dlhé vlasy,ale končeky sú zničené

candii
3. júl 2024

Nemáš ich čerstvo umyté ? Lebo moje tiež vyzerajú podobne keď ich mám čerstvo umyté. Celkom mi pomáha hydratačná maska a olejček ale najlepšie ak tak vyzerajú na druhý deň od umytia. Podľa mňa nie sú zničené. Len suchšie

zuzinabila
3. júl 2024

skrátiť a na končeky kvalitný balzam.

ema22270
3. júl 2024

Podla mna ich nemas znicene, tiez mam podobny typ vlasov su take objemnejsie, ked ich umyjem, ani tie konceky podla mna nemas znicene len je to tak odfotene a nedopada na ne svetlo.
Ja sa napriklad neviem ani rychlo vyfukat, prosto vlasy mam stale mokre, aj polhodinu fukam. 😆