Aký make-up na zrelú pleť vám vyhovuje?
Dámy nad 45r, aký make up na zrelú pleť vám vyhovuje? Alebo tinted sérum? Ja mám kruhy pod očamii a skôr suchú pleť. Skúšala som Lancome, Mac, Shiseido, Estéé Lauder, ešte nemám vyskúšaný Armani luminous silk. Drogérkové všetky...
Ja som zistila, že najlepší pre mňa je žiadny. Pleť si udržiavam čistú, hydratovanú a bez fľakov, to mi pre dobrý pocit stačí.
@mandzula no ja to musím zjednocovať, mám tmavé kruhy pod očami a pigmentové škrvny kde tu.
Dior Forever Glow
vekom som zistila že už žiaden makeup - používam už len bb krémy…
bb krém a pod oči korektor…
Lancôme Teint Idole Ultra Wear All Over Concealer, Physicians Formula The Healthy Foundation, Missha BB Perfect Cover
nepouzivam make up naco? lol
Vyskúšala som už snáď všetko, najlepšie shiseido, Dior aqua, ysl....ale treba pleť pripraviť starostlivostou
Vyskúšala som už snáď všetko, najlepšie shiseido, Dior aqua, ysl....ale treba pleť pripraviť starostlivostou
@anonym_b009ae skin care mam, aj vecernu, aj rannu pouzivam korejske produkty.
Ja som nadsena prave z Armani Luminous Silk. Kupovala som Armani Blush a pani predavacka mi dala k nakupu aj vzorky make-upu. Lahucky, dobre drzi, pekny finish.
@anonym_autor ysl

Ja som zistila, že najlepší pre mňa je žiadny. Pleť si udržiavam čistú, hydratovanú a bez fľakov, to mi pre dobrý pocit stačí.