Aký rúž zvoliť k modrým šatám?
Ahojte, poradite, aku farbu ruzu k tm.modrym satam pre brunetku so zelenymi ocami? Dakujem.
za mna urcite do hneda, ruzova mi osobne k zelenym ociam (ktore mam tiez) vobec nepasuje, co mam ale problem tak ruz samozjreme vyzera inak ked ho skusam na ruku a potom ked ho nanesiem na pery... :/
@lila246 ked mam odporucit konkretny tak Max Factor Colour Elixir 24HR Moisture v odtieni 020 Burnt karamel je fakt krasny tu je na jednom tiktoku
@svetlonos dakujem.pojdem kuk.a daky bledy, ci kriklavy? Doplnky budu zlato-odtiene modrej
@lila246 🙉😁👍
@lila246 pride mi taky prirodzeny.pojdem kuk.a ceruzka na pery ma byt tmavsia/bledsia ako ruz? Dakujem🥰
https://fraela.sk/produkty/ivica/
Tento by mozno sa hodil
ja by som odporucila ceruzku mierne tmavsiu, stale vsak v podobnom odtieni, opticky to kusok zvasci pery 🙂
Svetloruzovy lesk. Hnedy ruz k zelenym ociam urcite nie.
A uz vobec nie k modrym satam.
Nezáleží to skôr od tónu pleti než od šiat alebo farby očí?
Ružový by pasoval💄
Dakujem zeny, pojdem kuk ruzovy teda🥰
@svetlonos douglas mi nenajde v apke🙉😁
@janica_ dakujem.pohladam aj podobnu konturku😁👍😍
To je veľmi všeobecná otázka... Každému pristane niečo iné... Ja som tiež brunetka zo zelenými očami a nosím červeno hnedý rúž a vôbec neriešim aké mám oblečenie... Pretože použijem neutrálnu očné tiene hnedozlate. Poznám iné brunetky ktoré sú chladné typy a tým ide malinová farba ktorá mne nepristane...
Dôležité je čo tebe pristane, aký si farebný typ... Čiže môžeš mať aj ružový, aj červený aj nude alé musíš si vybrať správny odtieň, ktorý ti pristane k tvári .
@kathhii poradis mi? Ked poslem foto?😁
@kathhii mam bledu tvar
Skúsiť môžme. Napíš mi aký máš odtieň vlasov, či skôr teplý so zlatými odleskami, alebo studený...
To nehrá rolu... Dôležity je celkový dojem z tváre... Farba očí, vlasov, pier, nádych pleti, iskrivost očí, alebo naopak tvár pôsobí jemne zamatovo... To sú faktory, ktoré ovplyvňujú to, čo ti pristane a aj to čo znesies ak to nie je ideál.
@kathhii tak mne sa ruzovy nehodi..nosievam bordovy/cervenohnedy..
Z nude nič nepokazíš je tu aj skupina Avon z Oriflame odporúčam vzorky vyskúšať tie sú asi tak 0,40centov a podľa toho ktorí sadne objednať rúž.ja tak robím aby som potom neľutovala peniaze za vyhdoený rúž ktorí nesadol.

Ruzovy - pasuje k očiam vlasom aj šatám, co sa farby týka. Už len nabehni do dm, Douglas a vyber odtieň, ktorý ti pasuje.