icon

Aký rúž zvoliť k modrým šatám?

3. feb 2025

Ahojte, poradite, aku farbu ruzu k tm.modrym satam pre brunetku so zelenymi ocami? Dakujem.

svetlonos
3. feb 2025

Ruzovy - pasuje k očiam vlasom aj šatám, co sa farby týka. Už len nabehni do dm, Douglas a vyber odtieň, ktorý ti pasuje.

lila246
3. feb 2025

za mna urcite do hneda, ruzova mi osobne k zelenym ociam (ktore mam tiez) vobec nepasuje, co mam ale problem tak ruz samozjreme vyzera inak ked ho skusam na ruku a potom ked ho nanesiem na pery... :/

lila246
3. feb 2025

@lila246 ked mam odporucit konkretny tak Max Factor Colour Elixir 24HR Moisture v odtieni 020 Burnt karamel je fakt krasny tu je na jednom tiktoku

autor
3. feb 2025

@svetlonos dakujem.pojdem kuk.a daky bledy, ci kriklavy? Doplnky budu zlato-odtiene modrej

autor
3. feb 2025

@lila246 🙉😁👍

autor
3. feb 2025

@lila246 pride mi taky prirodzeny.pojdem kuk.a ceruzka na pery ma byt tmavsia/bledsia ako ruz? Dakujem🥰

enoula
3. feb 2025

https://fraela.sk/produkty/ivica/
Tento by mozno sa hodil

lila246
3. feb 2025

ja by som odporucila ceruzku mierne tmavsiu, stale vsak v podobnom odtieni, opticky to kusok zvasci pery 🙂

janica_
3. feb 2025

ahoj konturka sluzi na to, aby sa ruz nerozpijal, fixuje jeho okraje a ma byt v rovnakom/podobnom odtieni ako ruz. Moja mamina nosila pred dvadsiatimipiatimi rokmi tak ako vela zien tmavsiu konturku a teraz sa to bohuzial vratilo do mody…

stanulienkat
3. feb 2025

Svetloruzovy lesk. Hnedy ruz k zelenym ociam urcite nie.
A uz vobec nie k modrym satam.

lenkakravcova
3. feb 2025

Nezáleží to skôr od tónu pleti než od šiat alebo farby očí?

bielasovicka
3. feb 2025

Ružový by pasoval💄

autor
3. feb 2025

Dakujem zeny, pojdem kuk ruzovy teda🥰

autor
3. feb 2025

@svetlonos douglas mi nenajde v apke🙉😁

autor
3. feb 2025

@janica_ dakujem.pohladam aj podobnu konturku😁👍😍

kathhii
4. feb 2025

To je veľmi všeobecná otázka... Každému pristane niečo iné... Ja som tiež brunetka zo zelenými očami a nosím červeno hnedý rúž a vôbec neriešim aké mám oblečenie... Pretože použijem neutrálnu očné tiene hnedozlate. Poznám iné brunetky ktoré sú chladné typy a tým ide malinová farba ktorá mne nepristane...
Dôležité je čo tebe pristane, aký si farebný typ... Čiže môžeš mať aj ružový, aj červený aj nude alé musíš si vybrať správny odtieň, ktorý ti pristane k tvári .

autor
4. feb 2025

@kathhii poradis mi? Ked poslem foto?😁

autor
4. feb 2025

@kathhii mam bledu tvar

kathhii
4. feb 2025

Skúsiť môžme. Napíš mi aký máš odtieň vlasov, či skôr teplý so zlatými odleskami, alebo studený...

kathhii
4. feb 2025

To nehrá rolu... Dôležity je celkový dojem z tváre... Farba očí, vlasov, pier, nádych pleti, iskrivost očí, alebo naopak tvár pôsobí jemne zamatovo... To sú faktory, ktoré ovplyvňujú to, čo ti pristane a aj to čo znesies ak to nie je ideál.

autor
5. feb 2025

@kathhii tak mne sa ruzovy nehodi..nosievam bordovy/cervenohnedy..

alison11
6. feb 2025

Z nude nič nepokazíš je tu aj skupina Avon z Oriflame odporúčam vzorky vyskúšať tie sú asi tak 0,40centov a podľa toho ktorí sadne objednať rúž.ja tak robím aby som potom neľutovala peniaze za vyhdoený rúž ktorí nesadol.