icon

Aký šampón je vhodný pre 10-mesačné dieťa?

2. dec 2023

Ahojte, viete mi prosím poradiť nejaký jemný šampón vhodný pre 10 mesačné deti?

klarissa25
2. dec 2023

Úplne stačí cista voda....

autor
2. dec 2023

@klarissa25 keby stačila čistá voda tak sa nepýtam na šampón.

klarissa25
2. dec 2023

Ešte skúsim raz...tak malým deťom nie je potrebné umývať vlásky šampónom. Úplne stačí cista voda.

banalu
2. dec 2023

Babylove z DM

autor
2. dec 2023

@klarissa25 prosím ťa. Moje dieťa má husté vlasy po lopatky, v jednom kuse ich má od niečoho ulepené a čistá voda na to nestačí. Umyjem čistou vodou a na hlave má zlepené chuchvalce čo ani nerozčešem. Keď tvojím stačí čistá voda ok, aj môjmu 5 ročnému doteraz stačí na umytie čistá voda.

enoula
2. dec 2023

Bioderma abc derm

banalu
2. dec 2023

@enoula ta stipe v ockach

petronellla87
2. dec 2023

Nasa ma tiez huste vlasiska, pekne vlasky jej robi nechtikovy sampon od Weleda v takom zltom obale

stanulienkat
2. dec 2023

Kludne detsky z Dm-Babylove.

@klarissa25 10 mesacnemu urcite nestaci voda. Vlasy treba vycistit, odmastit. Akurat by sa jej kvasinky robili.

klarissa25
2. dec 2023

@stanulienkat tak tu záleží aké má dieťa vlasy...keď som písala svoj komentár nevedela som aké má dieťa vlasy...môj syn mal ako 10 mesačný vlasy skoro žiadne....takže nám úplne stačila ta čistá voda...

stanulienkat
2. dec 2023

@klarissa25 ale vies, deti sa na hlavicke dost potia, casto vznikaju medove chrasty, kvasinky. Ja by som ani male babo neumyla bez jemneho detskeho samponu.

gvenduska
2. dec 2023

Od bábätka som používala bupi či šampón penu do kúpeľa alebo sprchovy

anavixy
2. dec 2023

@banalu bioderma abc stipe v ociach?? To prvyraz citam, pouzivame ju dva roky nemala som zatial ten dojem, ale teda asi skusim na sebe 🤔

nyphadora
2. dec 2023

Od 14m sme pouzivali detsky sampon abc bioderma.

banalu
3. dec 2023

@anavixy aj my sme ju pouzivali az kym sme na to neprisli. Bola som v tom, ze urcite nie...