Aký SPF faktor zvoliť pre cestu do Tuniska?
Ahojte.V sobotu ideme do Tuniska s deťmi (10,14 ročné) aký SPF máme používať? Samozrejme chcem prísť opálená 😀 Zvyknete si dať aj make-up na tvár? Deti sú blond , mňa tiež na červeno chytá.Ďakujem za odpoveď
ja všade 50 - a to ma chytá do hneda
@anonym_autor Záleží od toho, ako ste citliví na slnko. Ak máte bielu pokožku a opaľujete sa do červena, tak čo najvyšší SPF (napr. 50). Ak ste ako cigáni (nemyslím to ako urážku, ide mi len o odolnosť pokožky voči slnku) , tak by si ani žiadny krém nepotrebovala.
Je jedno aka krajina, SPF pouzijes v kazdej krajine kde svieti slnko, min faktor 50.
50, menej určite nie
@anonym_autor Záleží od toho, ako ste citliví na slnko. Ak máte bielu pokožku a opaľujete sa do červena, tak čo najvyšší SPF (napr. 50). Ak ste ako cigáni (nemyslím to ako urážku, ide mi len o odolnosť pokožky voči slnku) , tak by si ani žiadny krém nepotrebovala.
@anonym_autor autorka ak sa aj lahko opalis ani nech ta nenapadne nedat si vobec krem s SPF.
Najlepsie 50+, nepodcenuj riziko melanomu
@chrobak7 to je strašná sprostosť čo píšeš, aj Afroamericania používajú SPF mlieka
Pri more menej ako 50tku neberiem. A opáli má vždy do hnedá. To ako tá opáli závisí od typu tvojej pokožky
@chrobak7 dobrá blbosť čo si napísala…. aby si vedela aj ľudia africania chránia svoju pokožku pred spálením
@chrobak7 to je strašná sprostosť čo píšeš, aj Afroamericania používajú SPF mlieka
@luliu ja sa naozaj stale cudujem, ze v tejto dobe informacii si ludia myslia, ze afroamericania nemusia pozivat SPF a bez faktoru sa "krajsie" opalis...ved to uz patri k elementarnej gramotnosti, ako to ze pocas tehotenstva nefajcim a nepicham si drogy a podobne.
https://www.devini.cz/sk/we-are-feel-good-inc/
Prípadne Bioderma, La-roche posay SPF 50+. Make-up na dovolenke určite nie. A nezabúdajte pravidelne reaplikovať. 😌
50+ a určite by som nepočúvala radu,že netreba SPF v prípade,že máš pigment , pekne ťa opaľuje a pod, koža sa ti poďakuje...
Vzdy 50tku. Aj doma na dvor, aj k moru. Ides k moru prvykrat, ked chces vediet, ci aj make up?
Vobec som sa nicim nenatierala ale deti 50tkou vzdy.Ja som sa chcela riadne opalit,ale teda fukalo nam tam riadne,do obeda posledny den aj pod mrakom.Jeden aj spinave more bolo z burky,ale zase bolo vidiet,ze sa aj o plaz staraju aj ten pozvolny vstup upravovali,inak more teplucke.Hned by som sa vratila spet na dalsich 11dni.No nabuduce uz nie oblast Hammamet,2hod.tranfer ale blizsie od Monastiru,tam mala susedka super.Isli s nami rovnaky termin.
https://www.devini.cz/sk/we-are-feel-good-inc/
Prípadne Bioderma, La-roche posay SPF 50+. Make-up na dovolenke určite nie. A nezabúdajte pravidelne reaplikovať. 😌
@laurinka27 ďakujem
50+ a určite by som nepočúvala radu,že netreba SPF v prípade,že máš pigment , pekne ťa opaľuje a pod, koža sa ti poďakuje...
@veronikah96 ďakujem
Vobec som sa nicim nenatierala ale deti 50tkou vzdy.Ja som sa chcela riadne opalit,ale teda fukalo nam tam riadne,do obeda posledny den aj pod mrakom.Jeden aj spinave more bolo z burky,ale zase bolo vidiet,ze sa aj o plaz staraju aj ten pozvolny vstup upravovali,inak more teplucke.Hned by som sa vratila spet na dalsich 11dni.No nabuduce uz nie oblast Hammamet,2hod.tranfer ale blizsie od Monastiru,tam mala susedka super.Isli s nami rovnaky termin.
@anonym_964aef mu ideme do Monastír
Vzdy 50tku. Aj doma na dvor, aj k moru. Ides k moru prvykrat, ked chces vediet, ci aj make up?
@diewcatqoo vlani sme boli v Chorvátsku,ale inde sme neboli ,len ja ešte zo školy pred X rokom v Taliansku.😀áno aj make-up 😀
50tka a make up by ma ani nenapadol
Odporúčam EVY peny, majú super trvácnosť a odolnosť voči vode. Používam aj detskú EVY na deti a milujú to, lebo je to penička a veľmi ich baví rozotierať tú textúru 🙂

Spf 50. Make up nie.