icon

Avene termálna voda: Skutočne hydratuje pleť alebo je zbytočná?

Včera o 14:28

caute baby pouzivate niektora tu termalnu vodu Avene v spreji? vidim to vsade u influenceriek ze si to striekaju na tvar pri liceni alebo v lete. fakt to dako hydratuje plet alebo je to len predrazena voda v plechovke? mam dost citlivu tvar tak ci mi to dako pomoze pri zacervenani alebo su to vyhodene peniaze. v lekarni to stoji skoro 10 eur tak neviem.

anonym_9fa37b
Včera o 14:30

@anonym_autor vsak si kup rozprasovac na vodu a mas to to iste

majlo1234
Včera o 14:31

Je to predrazena voda v plechovke. Jento osviezujuce v lete asi tak na stvrt sekundy, mavam vzdy nejaku vodu v spreji v kabele, ale ze by to nieco robilo, nenozem povedat

anonym_885f36
Včera o 14:32

@anonym_autor môžeš si kúpiť Balea pleťový sprej aqua za zlomok ceny a vyskúšať. Ja som mala aj drahšie aj lacnejšie vody a rozdiel som nevidela.

jeennyv
Včera o 15:43

Kedysi bola v casopisoch ako darcek som si vzdy kupila, ako osviezi…neviem kolko to stoji teraz, ale ked, si kupim radsej z dm ti ich…nakupujem tam a nie je to predrazene

mimimoje
Včera o 15:53

Je to blbosť, tiež som ju mala zadarmo k nejakému časopisu, rovnaký (nijaký) efekt ti spraví aj DM alebo v lete má aj Lidl podobný sprej.

sara07
Včera o 15:54

vôbec neviem či ju použivaju influcerky alebo nie ja ju použivam dobrych 15 rokov
a kedže som ekzematik tak rozdiel ked si dám do rozprašovača z kohutika a čo je v spreji citim . avene nevysušuje
roche ten mi urobil hned ekzem a dalej som neskuškala značky
za mna super vec