icon

Používate ešte modrý krém Nivea na tvár?

17. apr 2026

caute baby, moja mama nepouzivala v zivote nic ine len tu klasicku modru niveu v plechovke a ma plet ako babatko. ja mam dako drahé séra a stale dake vyrazky. skusali ste sa dako "vratit ku korenom"? neni to dako moc mastne pod makeup, ze sa mi to dako vsetko roztecie? rozmyslam ci to dako neskusit teraz ked je vonku taka kosa.

Strana
z2
anonym_cefd43
17. apr 2026

kde zijes, ze mas vonku kosu?

anonym_5d0514
17. apr 2026

V zivote by som si s tymto kremom ani ruky nenatrela, nieto este ksicht. Ropa hned na druhom mieste. Fuj. Skus radsej korejsku kozmetiku.

wikiwiki
17. apr 2026

Nikdy som jej neprišla na chuť. Žiadnym produktom od Nivea. Ale zase napríklad moja mamina dlhé roku používala túto modrú a teraz začala takú bielu. Ona zase je s ňou úplne spokojná.

anonym_b11495
17. apr 2026

Používam ju ale na chodidlá, pravda je že ich mám naozaj ako bábätko.

anonym_cefd43
17. apr 2026

skus, je to mastne, preparfumovane, old school krem, dnes su miliony ovela lepsich. navyse na mastnu plet bsolutne nie, viem si este predstavit, ze clovek, ktory je starsi, nic ine nepozna, zo zotrvacnosti,tak to stale kupuje. pouziva to aj moja svokra a aj ked sa bije do prs, aky super krem-nie, nie je pre nu vhodny, ani lepsiu a krajsiu plet jej nerobi

anonym_0f2112
17. apr 2026

@anonym_autor pouzivam cely zivot na tvar iba tuto modru klasiku. Mam 40 bez jedinej vrasky, plet ako babatko.

wiwi28
17. apr 2026

Ja jej dlho neviem prísť na chuť. Mám pocit, že si len tak "sadne" na tu pleť a nikam dalej neprenikne + z nej mám aj vyrážky. Ak nivea tak biela soft

anonym_5d0514
17. apr 2026

V roku 2026 sa natierat modrou Niveou, ked nemam 70+...nechapem.

veronikah96
17. apr 2026
@wiwi28

Ja jej dlho neviem prísť na chuť. Mám pocit, že si len tak "sadne" na tu pleť a nikam dalej neprenikne + z nej mám aj vyrážky. Ak nivea tak biela soft

@wiwi28 no do pleti ani nemôže "ísť" ako iné ľahšie krémy, keďže hneď druhá zložka je paraffinum liquidum (minerálny olej), ktorý primárne "uzamyká" hydratáciu, ale tvorí vrstvu/bariéru na pleti.

doriiis
17. apr 2026

V živote nikdy som ju nepoužívala. Ani na ruky. Milióny lepších krémov sú na trhu ako Nivea a indulona

anonym_b0da82
17. apr 2026
@anonym_0f2112

@anonym_autor pouzivam cely zivot na tvar iba tuto modru klasiku. Mam 40 bez jedinej vrasky, plet ako babatko.

@anonym_0f2112 v 40ke uz mas vrasky,len ich este nevidis ty

beronsche
17. apr 2026

@anonym_autor základná zložka nivei je minerálny olej, čo je ropný produkt. Toto ti "pleť ako bábätko" určite nezabezpečí. Môže to tak niekto mať, ale NAPRIEK nivei, nie vďaka.

anonym_982273
17. apr 2026

Toľko super krémov, že za deň potrebuje sa minimalne 6 kusov rôznej starostlivosti o pleť a ajtak skončia na botox al.hyaluron
Takže čo je naozaj dobré?

motylik2559
17. apr 2026

@anonym_autor Ahoj, ja mam kremy od Nivea rada. Tuto klasicku modru co pises pouzivam v zime, lebo je hutnejsi a mastnejsi tento krem a v zime to pokozka potrebuje, aby bola chranena. Teraz uz ked je teplo pouzivam Nivea Soft - co je sviezi a hydratacny krem, lahko sa rozotiera na pleti, pretoze zas ked je teplo uz pokozka potrebuje hydrataciu. Za mna su oba kremy super, len to mam rozdelene, ktory v ktorom rocnom obdobi. Na noc pouzivam nocny krem, ale to uz inu znacku.

motylik2559
17. apr 2026

@anonym_autor Jaj a este aby som nezabudla, v zime striedam tu modru Niveu s mandlovym kremom od Dermacol🙂

anonym_8a4a5a
17. apr 2026

@anonym_autor mas v poriadku hormony a stravu? Nemas intolerancie alebo alergie? Ono vyrazky su vacsinou odrazom bud stravy alebo hormonalnej nerovnovahy. A, samozrejme, este pouzivanie kozmetiky, ktora nie je dobra na tvoju plet, to tiez moze zhorsovat. Ak toto nemas v poriadku, tak to, ze zacnes pouzivat Niveu, ta urcite nespasi. A hladat kozmetiku, ktora fakt sadne, je obcas na dost dlho, ale stoji to za to.

aylinn_
Autor odpoveď zmazal
anonym_8da9e0
17. apr 2026
@aylinn_
Odpoveď bola zmazaná

tu plet by mozno mala ako babatko, aj keby si na nu davala olivovy olej. Rolu zohrava aj genetika a milion dalsich veci, nie modra Nivea. Ako pisal niekto vyssie-je to napriek tomu, ze pouzivala Niveu. Nie vdaka tomu.

@aylinn_ babke by som tipovala viac.

aylinn_
17. apr 2026
@anonym_8da9e0

tu plet by mozno mala ako babatko, aj keby si na nu davala olivovy olej. Rolu zohrava aj genetika a milion dalsich veci, nie modra Nivea. Ako pisal niekto vyssie-je to napriek tomu, ze pouzivala Niveu. Nie vdaka tomu.

@anonym_8da9e0 to je v poriadku ja píšem moju skúsenosť že som to skúsila a zničilo mi to pleť , nemám problematickú pleť len sem tam okolo menštruácie sa mi niečo vyhodí a po tom ako som si ju začala dávať som mala všade vyrážky a upchaté póry

anonym_0f2112
17. apr 2026
@anonym_b0da82

@anonym_0f2112 v 40ke uz mas vrasky,len ich este nevidis ty

@anonym_b0da82 nemam

anonym_707198
17. apr 2026

Včera som kúpila. Bola v akcii. Prečo nie keď mám ruky ako strúžlik z toĺkého umývania riadu.

anonym_cc0f42
17. apr 2026
@anonym_8da9e0

@anonym_8da9e0 kolko by si jej tipovala? Táto zena nevyzerá na 72 ani zďaleka. 60tnicky vyzerajú staršie ako ona. Ale chápem, chvála sa dnes nenosí.

anonym_c56e35
17. apr 2026
@aylinn_
Odpoveď bola zmazaná

@aylinn_ Neuveritelne, ake ste v rodine krasne zeny. Naozaj 72 rocnu staru zenu som taku peknu este nevidela. Plet ma ako keby mala 50 rokov. Mate ozaj krasne geny.

michaela329
17. apr 2026

@anonym_autor nie, lebo mne nikdy nič z Nivea nerobiloena tvár dobre. No na suché päty ju mám veľmi rada - bez urážania, naozaj pekne nohy premaze. A je dosť možné, že Tvoja mama má len dobrú genetiku - moja mama má 58 a takmer nemá vrásky, ani jej sestry a a nemala ani babka.

mimaapeto
17. apr 2026

raz bolo video kozmetičky kde opisovala modrú niveu ako hutný krém kt upcháva póry a zhoršuje stav pokožky, potom marína oblúbený krém na tvár že tiež nie je vhodný a podobne...

janka1011
17. apr 2026
@anonym_8da9e0

@anonym_8da9e0 babke by si tipovala viac? No nedaj sa vysmiať prosím. Máš predstavu, ako vyzerá 90% žien v jej veku? Si trošku povšímaj, ale obyčajné ženy, nie herečky speváčky. Táto pani vyzerá na svoj vek luxusne, či to už je kvôli niveii alebo alebo nie.

michaela329
17. apr 2026
@mimaapeto

raz bolo video kozmetičky kde opisovala modrú niveu ako hutný krém kt upcháva póry a zhoršuje stav pokožky, potom marína oblúbený krém na tvár že tiež nie je vhodný a podobne...

@mimaapeto ja si pamätám, že babka ešte mala norkovy krém-v tube, taký biely, to bola tiež nálož 😀

maminkadeticiek
17. apr 2026

Kazdemu sadne nieco ine,neexistuje jeden univerzalne vynikajuci krem.Jeden ma plet suchu,druhy mastnu,treti zmiesanu,dalsi aknoznu,iny porovitu,niekto ako porcelanova babika,niekto ma tvar ako hrosiu kozu a niekto tenucku a bielulinku.Nemozeme hadam cakat ze kazdemu sadne na roznorodu plet jeden krem alebo krem hejtovat ak vam zrovna nesadne.Modra nivea v plechovke urcite musi mat nieco do seba,lebo poznam 2 ludi,ktory maju extremne citlivu plet a reaguju alergicky na takmer vsetko,ale presne tato nivea im ribi neskutocne dobre.Mne by plet zadusila,ak chcem byt leskla ako "psie gule" (sorry za vyraz) to si dam na plet radsej excipial lipolotio ovela fajnovejsim zlozenim a ureou.Takze komu vyhovuje tento krem nech ho smelo pouziva.

anonym_8da9e0
17. apr 2026
@janka1011

@anonym_8da9e0 babke by si tipovala viac? No nedaj sa vysmiať prosím. Máš predstavu, ako vyzerá 90% žien v jej veku? Si trošku povšímaj, ale obyčajné ženy, nie herečky speváčky. Táto pani vyzerá na svoj vek luxusne, či to už je kvôli niveii alebo alebo nie.

@anonym_cc0f42
@janka1011 ja by som jej tipovala 75 rokov. uplne vazne.

maminkadeticiek
17. apr 2026
@aylinn_
Odpoveď bola zmazaná

@aylinn_ Babka vyzera naozaj skvele,ma velmi peknu plet na tej fotke 👌 Ale celkovo je to viditelne velmi pekna zena s krasnymi crtami tvare.Asi sa na nu typovo tvarou aj dost podobas,ze.

Strana
z2