icon

Ako si urobiť blond melír doma?

bilotti
2. júl 2024

Čaute, potrebovala by som poradiť.. asi pred mesiacom, dvomi som bola na melír, avšak na zopár miestach mi ostala moja hneda farba. Chcela by som len zopár jemných blond odtieňov ale chcela by som to vyskúšať doma keďže by šlo maximálne možno len o 4 jemne tenké "pásiky"
Čo konkrétne treba kúpiť? Aký konkrétny peroxid farbu?
Ďakujem.

83lenka83
2. júl 2024

@bilotti neodporúčam doma ale keď už tak maximalne 6% peroxid a melirovaci prášok.

ssimusska
2. júl 2024

@bilotti Neveim či som ta pochopila správne, ale keď ideš na melír tak ti neodfarbí všetky vlasy. Doma to určite nerob.

bilotti
autor
2. júl 2024

@ssimusska jasne rozumiem, ale na jednej strane mám hustejší melír a na druhej zas viac hnedé svoje, je to trošku zvláštne..chcela som to trochu na tej strane kde mám toho melíru menej len trochu doladiť. Chápeš?

ssimusska
2. júl 2024

@bilotti hej už chapem ako myslíš, no to si si nevšimla u kaderníčky že to tak máš? Ja si vždy vlasy pred zaplatením skontrolujem a keď sa mi niečo nepáči, hneď riešim. Ale ozaj doma to radšej neskúšaj, nemusis chytiť ani ten istý odtieň ktorý máš a môžeš si veľmi ľahko spáliť vlasy.

bilotti
autor
3. júl 2024

@ssimusska tam to vyzeralo v poriadku, až doma po nejakom čase, týždni..keď sa ten melír ako keby spojil s mojimi vlasmi sa to ukazalo