Ako získať zdravšie blond vlasy po farbení?
Ahojte, máte niektora odfarbované vlasy? Kedysi som mala dlhé zdrave vlasy aj nafarbené veľmi sa mi zničili neviem či po vysadení antikoncepcie, alebo antidepresíva, farbenie, fenovanie, žehlenie.. Myslíte že aj keď chodím raz za 3 mesiace na melír budú niekedy ešte zdravé a dlhé? Nechcem si nechať svoju farbu. Začala som sa o ne starať šampón, kondicionér, olejček, ochrana pred teplom, nefénujem si ich, a neumyvam každy deň, skoro 2 mesiace som si ich nefarbila ale mám ich zničené kadernicka povedala že mam isť na kratko alebo si nadpojiť. Vitamíny na vlasy beriem z Dmky, jem veľa ovocia zeleniny, vela pohybu, spánku atd..Máte niekto skúsenosť?
@lakebabe prosim ta mohla ny si mi do spravy poslat fotky tvojho meliru. Som zvedavá ako to vyzera ten mikromelir aku kozmetiku pouzivas na vlasy o ich starostlivost. Ako casto si davas doplnat?
@lapersefona pošlem ti

@lakebabe a inak na začiatku mi kaderníčka poradila dávať si ten biosil ráno aj večer vtedy fakt tie vlasy rástli ako divé po pol roku som prešla na jednu denné