icon

Ako získať zdravšie blond vlasy po farbení?

natalll
4. feb 2024

Ahojte, máte niektora odfarbované vlasy? Kedysi som mala dlhé zdrave vlasy aj nafarbené veľmi sa mi zničili neviem či po vysadení antikoncepcie, alebo antidepresíva, farbenie, fenovanie, žehlenie.. Myslíte že aj keď chodím raz za 3 mesiace na melír budú niekedy ešte zdravé a dlhé? Nechcem si nechať svoju farbu. Začala som sa o ne starať šampón, kondicionér, olejček, ochrana pred teplom, nefénujem si ich, a neumyvam každy deň, skoro 2 mesiace som si ich nefarbila ale mám ich zničené kadernicka povedala že mam isť na kratko alebo si nadpojiť. Vitamíny na vlasy beriem z Dmky, jem veľa ovocia zeleniny, vela pohybu, spánku atd..Máte niekto skúsenosť?

Ako získať zdravšie blond vlasy po farbení?
Strana
z2
lakebabe
6. feb 2024

@lakebabe a inak na začiatku mi kaderníčka poradila dávať si ten biosil ráno aj večer vtedy fakt tie vlasy rástli ako divé po pol roku som prešla na jednu denné

zuzik1407
6. feb 2024

@lakebabe ja to používam len keď idem niekde vonku posedieť,do práce malo,ráno nestíham 🥴

zuzik1407
6. feb 2024

@natalll mne z cesnakoveho šampónu tak svrbela hlava,že som myslela ,že horim.nikdy voac

zuzik1407
6. feb 2024

@natalll od 16rokov si dávam melír.mam 39.neznasam moje vlasy.mne hnedá farba nejde.to mi povie 98perc známych,dokonca aj moja vlastná mamka.☺️ Blond farba je proste moja.

lakebabe
6. feb 2024

@zuzik1407 aj mňa majú farmasi otrasne zloženie

lakebabe
6. feb 2024

@zuzik1407 tak to v pohode ja som to nosila aj do roboty sem tam a inak super vec bola ten cop pripinaci zo živých vlasov to bolo za minútu na hlave a bez údržby

natalll
autor
6. feb 2024

@zuzik1407 Ani mne hnedá nejde, ale čo mám robiť keď mam zničene vlasy a každy mesiac hnede odrasty, vy ich nemate znicene?

nataliapipi
Odpoveď bola odstránená
zuzik1407
8. feb 2024

@natalll ale mám,ale nevyzerá to až tak zle.nemam veľmi dlhé vlasy,takže dá sa

lapersefona
30. mar 2024

@lakebabe prosim ta mohla ny si mi do spravy poslat fotky tvojho meliru. Som zvedavá ako to vyzera ten mikromelir aku kozmetiku pouzivas na vlasy o ich starostlivost. Ako casto si davas doplnat?

lakebabe
30. mar 2024

@lapersefona pošlem ti

Strana
z2