icon

Bolesť pri permanentnom tetovaní pier

carrot_apple
23. apr 2025

Ahojte,
rada by som podstúpila tetovanie pier, aby som ich mala vždy ako keby namaľované, mám ich veľmi úzke, v zime musím mať rúž alebo loj,alebo niečo, lebo ich mám omrznuté, aj keď fúka vietor ich mám popraskané,
asi by sa opticky aj zväčšili tetovaním aj... len ma odraďuje, že vraj to dosť bolí, kamoška bola na botoxe do čela a bolelo ju to, vraj už nepôjde, linky si dala tetovať, aj to, že bolelo a už nepôjde, mám zatiaľ tetované obočie, to som podstúpila už 4x lebo dalo sa to vydržať, prišlo mi,že to tak nebolí, ale pery sú predsa len z tenšej vrstvy=citlivejšej, tak sa obávam, či to vydržím...
Boli ste niektorá aj na botoxe čela, aj na tetovaní pier a môžete bolesť prirovnať ako za rovnakú či nie? aj napríklad voči tetovaniu obočia.
ďakujem vopred všetkým

enmery
23. apr 2025

@carrot_apple Ja botox nemám. Ale obočie a pery tetované áno a osobne-mňa viac bolelo obočie. Pery oproti tomu boli nič. Ale každá sme iná, iná baba to možno mala opačne.

kristinka92
23. apr 2025

@carrot_apple Botox cela je pár vpichov, nič strašne. A na terovani pier som tiež bola a mega odporúčam. Ja som mala svoje pery totalne bledé, takze teraz odmalovana vyzerám fajn, mám farbu. Ale radšej si zaplať niekoho naozaj dobrého, ja to mám už tretí rok. Bolest bola asi rovnako ako pri oboci, takze keď si bola asi vieš a prežiješ. Kamarátka ma skôr veľmi nizky prah bolesti

olga_hurajova
23. apr 2025

Tetovanie pier bolí menej ako obočia… pri obočí ti môže tetovacia ihla narážať na kosť. Pri perách tam nič nemáš

lilianka28
23. apr 2025

@carrot_apple Pery síce nemám, ale mám tetované obočie a aj botox v čele. Keď to mám porovnať, tak tetovanie obočia bolo trochu bolestivejšie, ale nič také, čo by sa nedalo vydržať. Botox u mňa bol opakovane úplne v pohode.

ivik4
23. apr 2025

Ja mam zas kamosky s tetovanymi perami aj obocim a vraj pery uz nikdy viac. Tak si vyber 💁🏻‍♀️
Ja mam len obocko, celi zivot som chcela aj pery ale nepojdem

domiklik
23. apr 2025

@carrot_apple porieš v prvom rade suché pery... Suché tetovanie pery budú otrasné... Ja by som šla do kyseliny

babushkaem
23. apr 2025

Ja mam obočie, linky a pery a za mna noli pery najhoršie🥹

anonym_9b37ee
27. júl 2025

@carrot_apple ahoj, bola si na tom tetovani pier?