Tetovanie

2. máj 2023

Ahoj, po lete idem na svoje prvé tetovanie ( v hlave mám dalších 5 uz od puberty)
A moja otázka znie, baby čo ste tetovane a dali ste si tetovat niečo okolo tej 19, ako? Spokojne po niekoľkých rokoch ? Nevadí vám nie je to blbosť ?
Trocha sa toho obavám, keď budem mat dieťatko a mat napríklad 30 či idem vypadať s motýľom smiešne. (motýľ je len príklad )

janai1
2. máj 2023

Dávala som si tetovať to čo malo pre mňa význam a význam to pre mňa bude mať aj o x rokov takže to nikdy nebude smiešné.
Ak by som mala riešiť to čo ty, tak by som si to nedala vytetovať

nicole003
2. máj 2023

Prve tetovanie v 17.ke, uz budem mat 35 rokov a nelutujem. O chvilu ich bude dokopy uz 7

beatrixx1525
2. máj 2023

Prvé som mala asi keď som mala 21, pred pár rokmi som ho dala prekryť nie pre to že by sa nepáčilo ale nechcela som aby mi pripomínalo to obdobie. Inak z mojej skúsenosti, čím viac tetovaní tým menej riešim páči/nepáči. Proste to na sebe mám😂

jamimo
2. máj 2023

ak takto uvažuješ nad tetovaním, radšej si ho nedávaj, alebo ešte dočkaj času, ako hus klasu. Kamarátka si ho v mladosti dala (vek 19), chcela byť veľmi moderná, dnes povie, že sa hanbí ako pes. Ja ti neviem... mne sa niektoré práce páčia, niekomu to ladí k image, neodsudzujem tetovaných ľudí, ale nedala by som si to. Vidieť človeka s čistou kožou je dnes pomaly vzácnosť.

rebrambora
3. máj 2023

Tetovanie som mala v hlave uz od 12 rokov.
Tetovat som sa nechala v 19, cize nelutujem.
Ale nieje to nic sezonne, ziaden napis, meno ani datum, ani 'motyl'.

zabulienka266
3. máj 2023

Prvé tetovanie keď som mala 37 😁. Má pre mňa naozaj veľký význam. Teraz mám 41 a práve sa mi hojí ďalšie,pre mňa opäť niečo znamená. Už mám vybrané ďalšie a s mužom sme sa dohodli na spoločnom na 20.výročie sobáša 😁. Úprimne je mi jedno komu sa páči komu nie. Sú moje a moji blízki vedia, čo znamenajú.
Apropo mama ich nejako nevedela rozdýchať 😂

simonkaa27
3. máj 2023

tak to si musis ty zvazit, ci je to blbost alebo nie, ci to bude mat pre teba nejaky vyznam aj po rokoch. ja ani jedno tetovanie nelutujem. aspon zatial teda nie :D

mirka414
3. máj 2023

Moje posledné obrázok od mojej dcérky ..