Brazílska laserová epilácia: Stojí za to skúsiť?
Ahojte. Absolvovali ste niektorá brazílsku laserovú epiláciu? Boli ste spokojné? Kde ste ju absolvovali?
Som hladko oholená ale stále mám viditeľné čierne bodky a hlavne teraz v lete keď si dám plavky to nie je moc estwticky pekné. Skúšala som aj doma IPL ale žiadne výsledky moc nevidím. Preto by som chcela skúsiť niečo takéto, len teda neviem či sa to aj naozaj oplatí. A keď už, tak by som to chcela so všetkým, teda nie len bikiny ale aj celá intímna časť. Ďakujem
ano mam to za sebou
ano mam to za sebou
@anonym_f45db4 a kde prosím ťa? A si spokojná?
ja tiez, ale bola som len tri krat a asi pred dvoma rokmi. doteraz tam mam asi 10 chlpov, pojdem zas, za mna najlepsia investicia. ja som vsak bola v BA
ja tiez, ale bola som len tri krat a asi pred dvoma rokmi. doteraz tam mam asi 10 chlpov, pojdem zas, za mna najlepsia investicia. ja som vsak bola v BA
@babushkaem a kde prosím ťa?
Ake IPL mas? Ja viem, ze je to individualne, ale zatial som sa nestretla s nikym, komu by to nic nerobilo. Prepac, len ma to zaujima 🙂
Ake IPL mas? Ja viem, ze je to individualne, ale zatial som sa nestretla s nikym, komu by to nic nerobilo. Prepac, len ma to zaujima 🙂
@anonym_ae3c42 Philips lumea. Bikiny trošku zabrali aké intímne partie vôbec. Ruky a nohy sú s tým super

Ideálne Trnava ak by sa dalo