icon

Chcela by som pehy

6. apr 2023

Ahojte, strašne sa mi páčia ryšaví ľudia, modré/zelené oči a pehy... To je môj sen... A ja som bruneta s hnedými očami 🙄 vlasy si na ryšavo farbím, že nebudem mať oči inej farby som sa už zmierila, aj okuliare mám a šošovky by som nezniesla... Avšak chcela by som pehy, no nie tetované. Dajú sa nejak "nafarbiť"? Nejakou farbou ako je na obočie, na vlasy, hena a podobne? Niečo čo by zas nebolo ako päsť na oko, ale pôsobilo to prirodzene? Samozrejme by som chcela len na líca pár pieh, aby to vyzeralo decentne, prirodzene, jemne, ale aby to bolo aj vidieť... Je taká možnosť?

Strana
z2
0barbara0b
9. apr 2023

@olivnik a nie je to každého vec čo chce a čo si dá ? Niekto chce mať blond vlasy, tak si ich farbí na blond, niekto chce mať väčšie pery, menší nos… tak si to splní… čo je na tom také strašné? Áno, nie je to bežná vec, že niekto chce pehy, ale prečo by si nemala splniť to, po čom túži, keď to splniteľné je? 🙂 možno ju to urobí šťastnejšou, krajšou, spokojnejšou… 🙂

jana_eyre_2
9. apr 2023

Náhodou tu Annu zo zeleného domu si skús prečítať, je to pekný príbeh o rysavke s pehami 😉 inak aj mne sa rysavi ľudia veľmi páčia, aj pehy nemám ani jedno, ale zase ja som už uzrozumena s tým že vyzerám inak ako sa mi páči na iných ženách.. kedysi som videla video, kde si pehy robili farbou tak, ako hviezdy na papier - tj kefku namočiť do farby a prejsť po tom prstom v blízkosti tváre.. potom by tie kvapky mali vyzerať prirodzene.. ale aká farba to netuším, asi tá hena najskôr..

guiseppinka
9. apr 2023

Moja dcera ma zrejme alergiu na nejaku travu, prejavi sa jej to tym, ze sa jej vysypu lica. Najskor je to dost cervene, ale postupne to mizne a vyzera to celkom dobre😂 inak aj ja som chcela kedysi pehy. Mam kamosku, ta mala krasne tmave vlasy, gastanove oci a pehy. Zelene oci mam ja, farbu si davam bud svoju hnedu alebo obcas to slahnem s rysavou, len pehy teda nemam🤭 ale s tym som sa uz zmierila

mamina2x
Autor odpoveď zmazal
doda3103
9. apr 2023

Nemám ryšavé vlasy ani oči modré/zelené. Mám hnedé vlasy aj oči a mám pehy. Vždy mi vyjdú najviac na leto. Ja ich zas nenávidím,keby môžem rada podarujem. Ako dieťa som z nich bola nešťastná ale teraz to beriem ako to je a kašlem na ne😊

solinkarka
9. apr 2023

Hneď by som ti podarovala moje keby sa dalo, mne sa to tak nepáči na mne ale niekomu to naozaj pristane, mne nie

frzeiovn
9. apr 2023

A ja by som chcela husté vlasy....
Ja som tmavý typ hnedé vlasy aj oči a stačilo že som vyšla na jarné slniečko a vybehli hneď pehy. Ale raz som si kúpila masku na pigmentové škvrny a pehy zmyzli ale škvrny mi ostali😅

zuji
9. apr 2023

Ahoj, moja dcéra si robí pehy hennou, treba robiť úplne malé bodočky, aby to v konečnom výsledku bolo prirodzené. Necháva si to tam celú noc, inak to moc nechytalo. A mizne to tak do 5 dní. Možem odfotiť čo používa.

paulita
9. apr 2023

Jaaj moje dcéry si tie pehy aj maľovali, ale zakazujem im to, lebo sa podľa mňa len zoškareďujú. Majú peknú, takmer bezchybnú pleť a toto vymýšľajú. To si fakt niekto myslí, že je to príťažlivé? Nechápem to...

krtecek39
9. apr 2023

Ahoj, napíš mi súkromnú správu, moja dcéra po nich tiež túžila a prišla na celkom rýchlu techniku, zistím Ti viac🙂

frzeiovn
10. apr 2023

Každému pristane presne to ako to má. A je tak najkrajší. Problém je v Tom že my ženy chceme vždy to čo má ta druhá 👁️👄💅🐣

katariinam
10. apr 2023

Pehy sa daju aj vytetovat.

@lucysalay na insta uz tetovala pehy jednej brunetke a vyzerali super. 🙂

brunet89
10. apr 2023

Zijeme v Nemecku tu to strasne fici, zeny si maluju pehy.su rozne pera na to

https://www.fruugo.sk/prirodne-nie-je-lahke-vyb...

ysseba
10. apr 2023

Je zaujímavé ako opisuješ túžbu po pehách, aký je to tvoj sen. Ale tetovanie nechceš, lebo to vydrží dlho a čo keby si nebola spokojná... Proste nevieš čo chceš. Inak keby si bola moja kamoška a zrazu si začneš kresliť pehy, tak asi by som myslela, že ti na tej materskej kvalitne preskočilo...

abriela
11. apr 2023

neverím čo čitam. Mám modre oči, mám pehy ktoré odmalička neznášam.

daria337
11. apr 2023

Určite si pozrite Annu zo zeleného domu,je to pekný príbeh. Ona mala ryšavé vlasy.

autor
17. apr 2023

@lolita555 v lete sa mi práveže spravia pehy na lícach a smerom k nosu, aj keď úplne jemnučké a teda, že mne sa to sakra páči 😊 len tmavšie, alebo teda výraznejšie by sa mi nehodili, keďže nie som prirodzená ryšavka...

autor
17. apr 2023

@ysseba tak tetovanie je navždy, preto to chcem najskôr skúsiť takým štýlom, že keď nebudem spokojná, dá sa to zmyť, alebo to časom zmizne samo. Ak by to bolo dobré, tak by som nemala problém s tetovaním, aby som to nemusela stále obnovovať... Ale je to tvoj názor a ja to rešpektujem 😊

autor
17. apr 2023

No, po týždni mám čas na telefón 😅
Všetkým, ktoré majú pehy a trápia sa pre to odkazujem, vidíte, existujú ľudia, ktorým sa to páči 😊
A tým, ktoré ma za to odsudzujú prajem pekný deň 😊

autor
17. apr 2023

@brunet89 ďakujem za tip 😊

Strana
z2