icon

Chcem si kúpiť novú vôňu

lesankavh
3. okt 2023

Ahojte chcem si kúpiť novú vôňu niečo ľahké,korenisté len nie sladké a ťažké 😉vôňa čo má dlhšiu vydrž😄
Vie mi niekto poradiť ?aj drahšie môže byť.
Dakujem

vanilkovazmrzka
•
3. okt 2023

Chloe Naturelle som skusala, presne preto ze tazke sladke vone neznasam. A tato je uplne vynimocna, neviem ani s cim porovnat… urcite nevydrzi cely den, ale tak to fakt neviem ktore parfemy vydrzia :D mne sa zda ze ziadne, ze to je len taka rozpravka :D ale treba vyskusat, na prvy cuch podla mna moze dost ludi odradit

ninusa221
•
3. okt 2023

Ja milujem karolinu hereru Good Girl alebo naomi cambel taká červená je tiež fajn

danica2711
•
4. okt 2023

nepochopím toto odporúčanie vône na diaľku. Veď choď do parfumérie, povedz predavačke, čo hľadáš, ovoňaj si pár vôní a máš vlastný výber, nie to, čo sa páči inej žene. Alebo si potrebuješ objednať drahý parfum, ktorý sa ti potom nebude páčiť?

humajnicek
•
4. okt 2023

Každému sa páči niečo iné. Ale pekná vôňa je napríklad Flower by Kenzo L'Absolue 😍 Je taká kvetinová s pižmovým podtónom, mne sa páči. Len teda treba aby si si pozrela zložky vo voňavke, aké sa ti páčia, čo by ti sedelo.

katka700
•
4. okt 2023

@lesankavh pozri si diskusie na fragrantica, je tam vlákno kde odporúčajú vône

kamlicek
•
4. okt 2023

Ja ked chcem nejaku novu vonu, tak to robim tak, ze na Notine si dam filtre aky typ vone chcem a najpredavanejsie. A mi to vyfiltruje podla toho vyberam a este ziadny takyto vyber na slepo ma nesklamal 🙂