Čo je najlepšie na odličovanie pleti?
Mám pocit že sa mi robí akné z tohto môjho odlicovaku, používam toto (pridám foto)... Máte nejaké overené nápady čo sedí vám z drogerky?

Balea dvojfazový.
Samozrejme, že sa ti robí akné z tohto bordelu. Jednak produkt sám o sebe za veľa nestojí a predovšetkým je to na odlíčenie úplne nepostačujúce. Vždy treba robiť "double cleansing", iba tak dostatočne vyčistíš pleť, aby sa ti nezanášali póry a nerobilo akné, hoci akné moze byť aj hormonálne, zo stravy atď. Ak používaš double cleansing tak sa ti ospravedlňujem ale neuvádzaš to v príspevku. A rozhodne odporúčam na odlíčenie kvalitnejší balzam a nie tento bordel
ja tiež mlieka - Garnier, Nivea
micelarku od balea. aj penu od balea. najviac mi v poslednej dobe sadla. a mam dvojkrokove odlicenie
Clinique - Take the Day off. Mám citlivú pleť a po čase mi začali robiť problémy tie drogérkové odličovače - najmä garnier, nivea, balea - to bola moja smrť.
Dvojfazove odlicovace ...za mna musi byt, tie vycistia najlepsie.
Ziadny konkretny, ale najviac z korejskej kozmetiky
baby píšu o dvojfázovom - ja by som povedala trojfázové 🙂
1. odlíčiť - hoci aj tým čo používaš - podstatné je dať dole make-up, teda oleje, balzamy, mlieka, micelárky - treba zmyť vodou
2. vyčistiť - to už potrebuješ vyslovene niečo čo píše že cleanser - buď čistiace mlieko, alebo gel - tiež zmyť vodou
3. toner
v mimoriadnych prípadoch (ale fakt mimoriadne) - bod 1 a 2 nahradiť iba odlíčením bez zmývania - toto je na to výborný prípravok https://www.notino.sk/bione-cosmetics/honey-q10...
Garnier pure active gel a plet. mlieko Balea sensitive.
Micelárku a potom poriadne umyť vodou. Raz za čas po micelárke ešte aj nejaký čistiaci gél.
Používate niektorá na odlicovanie The Ordinary produkty?
Ordinary kozmetiku.
La roche toleriane gel
@petracandle vieš poradiť nejaký čistiaci olej z drogérie? Mala som jeden z ktorého sa mi robili také maličké vyrážky tak som myslela že mi len nesadol druh produktu...
@petracandle Ktorá konkrétna zložka tohto produktu je "bordel"?
A aky mas krem? Lebo skor z neho to mozno bude...
A teda loreal, taky modro biely obal a este micelarka
To som jediná, čo sa odličujem mydlom a vodou 🙈
Robím to tak celý život. Neznesiem nič odličovacie, či vody, či mlieka
Dvojfázový z Lidla alebo z DM Balea. Micelárna voda z Lidla alebo z Teta drogérie - ich značka. Nikdy nebol problém.
Normálne voda a mydlo?To vám fakt nič nehovorí?Napr.obyčajné detské mydlo na ktorom nie je nič zlé...Skúste sa vrátiť k obyčajným veciam niekedy to vôbec nie je na škodu.✌️
Hlavne nepouzivaj micelarnu vodu denne. Nie je to vyrobok na denne pouzitie. Precitaj si o tom. A vlastne, lepsie ako rady z MK, zienrozneho veku a typu pleti, skoc ku kozmeticke, ta ta uvidi a poradi
@1mata akurat som isla napisat ze som asi ostala za opicami ale ako idem vecer namalovana do sprchy tak sa rovno vydrhnem aj od make-upu s detskym mydlom a samostatnou hubkou na tvar. max mi este ostane trochu spiraly okolo oci a to doklepem s odlicovacim tamponom a telovym mliekom..
Tento isty pouzivam na odlicovanie tiez.Ale potom tvar umyvam teplou vodou a penou nakolko sa pre mna zda,ze je trosku olejovejsi.Nikdy som sa z neho zatial nevyhadzala a maskaru mi pekne odlicuje. Dokonca je jediny co mi dokaze odlicit pigmentove ruze z pier

Ja len odlicovacie Mlieko od Nivey. Tieto vodové neznesiem 🫣