icon

Čo je najlepšie na odličovanie pleti?

20. dec 2024

Mám pocit že sa mi robí akné z tohto môjho odlicovaku, používam toto (pridám foto)... Máte nejaké overené nápady čo sedí vám z drogerky?

Čo je najlepšie na odličovanie pleti?
biglovemom
20. dec 2024

Ja len odlicovacie Mlieko od Nivey. Tieto vodové neznesiem 🫣

ina2405
20. dec 2024

Balea dvojfazový.

petracandle
20. dec 2024

Samozrejme, že sa ti robí akné z tohto bordelu. Jednak produkt sám o sebe za veľa nestojí a predovšetkým je to na odlíčenie úplne nepostačujúce. Vždy treba robiť "double cleansing", iba tak dostatočne vyčistíš pleť, aby sa ti nezanášali póry a nerobilo akné, hoci akné moze byť aj hormonálne, zo stravy atď. Ak používaš double cleansing tak sa ti ospravedlňujem ale neuvádzaš to v príspevku. A rozhodne odporúčam na odlíčenie kvalitnejší balzam a nie tento bordel

btus
20. dec 2024

ja tiež mlieka - Garnier, Nivea

amonet
20. dec 2024

micelarku od balea. aj penu od balea. najviac mi v poslednej dobe sadla. a mam dvojkrokove odlicenie

ivanakal
20. dec 2024

Clinique - Take the Day off. Mám citlivú pleť a po čase mi začali robiť problémy tie drogérkové odličovače - najmä garnier, nivea, balea - to bola moja smrť.

ivik4
20. dec 2024

Dvojfazove odlicovace ...za mna musi byt, tie vycistia najlepsie.
Ziadny konkretny, ale najviac z korejskej kozmetiky

biba_18
20. dec 2024

baby píšu o dvojfázovom - ja by som povedala trojfázové 🙂
1. odlíčiť - hoci aj tým čo používaš - podstatné je dať dole make-up, teda oleje, balzamy, mlieka, micelárky - treba zmyť vodou
2. vyčistiť - to už potrebuješ vyslovene niečo čo píše že cleanser - buď čistiace mlieko, alebo gel - tiež zmyť vodou
3. toner
v mimoriadnych prípadoch (ale fakt mimoriadne) - bod 1 a 2 nahradiť iba odlíčením bez zmývania - toto je na to výborný prípravok https://www.notino.sk/bione-cosmetics/honey-q10...

anonym0001
20. dec 2024

Garnier pure active gel a plet. mlieko Balea sensitive.

https://www.notino.sk/garnier/pure-active-hydra...

matrioshka333
20. dec 2024

Micelárku a potom poriadne umyť vodou. Raz za čas po micelárke ešte aj nejaký čistiaci gél.

gejb
20. dec 2024

Používate niektorá na odlicovanie The Ordinary produkty?

abbey1
20. dec 2024

Ordinary kozmetiku.

zuzinabila
20. dec 2024

La roche toleriane gel

autor
20. dec 2024

@petracandle vieš poradiť nejaký čistiaci olej z drogérie? Mala som jeden z ktorého sa mi robili také maličké vyrážky tak som myslela že mi len nesadol druh produktu...

ysseba
20. dec 2024

@petracandle Ktorá konkrétna zložka tohto produktu je "bordel"?

pralinka86
20. dec 2024

A aky mas krem? Lebo skor z neho to mozno bude...
A teda loreal, taky modro biely obal a este micelarka

1mata
20. dec 2024

To som jediná, čo sa odličujem mydlom a vodou 🙈
Robím to tak celý život. Neznesiem nič odličovacie, či vody, či mlieka

elizme
20. dec 2024

@ivanakal presne tak, je to síce drahšie, ale keď si človek prepočíta, koľko také 125 g balenie vydrží, tak sa to oplatí asi rovnako ako drogeriová kozmetika.

zuzanockamt
20. dec 2024

Dvojfázový z Lidla alebo z DM Balea. Micelárna voda z Lidla alebo z Teta drogérie - ich značka. Nikdy nebol problém.

oxana386
Autor odpoveď zmazal
zuza2252
23. dec 2024

Normálne voda a mydlo?To vám fakt nič nehovorí?Napr.obyčajné detské mydlo na ktorom nie je nič zlé...Skúste sa vrátiť k obyčajným veciam niekedy to vôbec nie je na škodu.✌️

jamidea
23. dec 2024

Hlavne nepouzivaj micelarnu vodu denne. Nie je to vyrobok na denne pouzitie. Precitaj si o tom. A vlastne, lepsie ako rady z MK, zienrozneho veku a typu pleti, skoc ku kozmeticke, ta ta uvidi a poradi

saxana000
23. dec 2024

@1mata akurat som isla napisat ze som asi ostala za opicami ale ako idem vecer namalovana do sprchy tak sa rovno vydrhnem aj od make-upu s detskym mydlom a samostatnou hubkou na tvar. max mi este ostane trochu spiraly okolo oci a to doklepem s odlicovacim tamponom a telovym mliekom..

konikmodry111
23. dec 2024

Mne mamina dala toto, a uz roky nepouzuvam nic ine. Len namocis do vody a vsetko ide pekne dole. Za mna topka

1mata
24. dec 2024

@saxana000 presne 😀 ja ked pouzijem nieco ine, na druhy den som sama vyrazka. Jedine co si davam je sipkovy olej, fakt som zo vsetko vyhadzana

madielilly
26. dec 2024

Tento isty pouzivam na odlicovanie tiez.Ale potom tvar umyvam teplou vodou a penou nakolko sa pre mna zda,ze je trosku olejovejsi.Nikdy som sa z neho zatial nevyhadzala a maskaru mi pekne odlicuje. Dokonca je jediny co mi dokaze odlicit pigmentove ruze z pier