icon

Čo očakávať od čistenia pleti a mikrodermabrázie?

Dnes o 16:50

Ahojte dostala som balíček čistenie pleti a mikrodermabráziaod manžela na Vianoce. U kozmetičky som bola tak 2x v živote, čo prosím môžem od toho očakávať?

anonym_e824d6
Dnes o 18:36

Akoby ti chodila takým malým vysávačom po tvári 🙂 ja to mám veľmi rada

autor
Dnes o 19:31
@anonym_e824d6

Akoby ti chodila takým malým vysávačom po tvári 🙂 ja to mám veľmi rada

@anonym_e824d6 ďakujem. Ani vlastne neveim na čo to je. Budem po tom moc červená ? 😅

lasona
Dnes o 19:51

Sluší je kvázi jemne zbrusenie pleti. Ako silnejsi peeling...chodi po pleti takou diamantovou hlavicou, ako vysávač. Plet je po osetreni jemne začervenana, ale pekná, zbavená odumretých buniek, svieza...Otázka je ci je to vhodné na tvoj typ pleti...skôr na drsnejšiu, hrubsiu, porovitu plet...velmi jemná citlivá, zo zilkami nie je vhodne..je to príliš agresívne.

autor
Dnes o 20:11
@lasona

Sluší je kvázi jemne zbrusenie pleti. Ako silnejsi peeling...chodi po pleti takou diamantovou hlavicou, ako vysávač. Plet je po osetreni jemne začervenana, ale pekná, zbavená odumretých buniek, svieza...Otázka je ci je to vhodné na tvoj typ pleti...skôr na drsnejšiu, hrubsiu, porovitu plet...velmi jemná citlivá, zo zilkami nie je vhodne..je to príliš agresívne.

@lasona akože ja mám póry viditeľné, no celkom citlivú pleť

lasona
Dnes o 20:38
@anonym_autor

@lasona akože ja mám póry viditeľné, no celkom citlivú pleť

@anonym_autor no uvidíš ako to zhodnoti kozmeticka. Mala by sa ta na to pýtať. Na základe čoho vyberal muž procedúru?

autor
Dnes o 20:40
@lasona

@anonym_autor no uvidíš ako to zhodnoti kozmeticka. Mala by sa ta na to pýtať. Na základe čoho vyberal muž procedúru?

@lasona mám akné tak hovoril že hodil do ai a odporučila toto