Čo si myslíte o tetovaní 35-ročnej matky dvoch detí?
Čo si myslíte o tetovaní 35 ročnej matky dvoch detí?
@anonym_autor zalezi aj od vysky, ak ma menej ako 165cm tak za mna nie
Nič. Ja tiež uvažujem až teraz . Mám 45.
S vekom a detmi to nic nema, je to na tebe. Mne by prekazalo, keby sa partnerovi nepacilo, ale je to tvoje telo a ty o nom rozhodujes. Tiez netreba so vsetkym vyhoviet partnerovi.
@cimage
Ale ma to spolocne vekom sa z mileho tetovania holubicky stane perfektne tetovanie kacice.
@anonym_autor co si myslim? Je to kazdeho osobna vec. Ja som sa dala tetovat na moju 40tku. Male ,decentne.myslela som,ze prve a posledne. Teraz mam 43 a mam 6 tetovani😂 vsetky mensie. Je mi jedno co si kto o tom mysli. Mne sa to paci
Nemyslím si nic
@anonym_06cd94 a ty si ako ten človek s vycibreným vkusom a cítom pre eleganciu? Podľa čoho si to o sebe myslis?
@minenkaa You won't get it...
@petronelag rytmus je stoka sám o sebe
@rozculena Ja si zvyknem vypočuť, čo hovorí, väčšinou sú to pravdy, ktoré ho naučil život.
@anonym_autor ty si ten partner? ja si myslím, že v normálnom vzťahu, kde si jeden druhého váži, je alebo by malo byť bežné, že ten druhý sa k takej veci vyjadrí (ovšem, neuvádzaš, aké tetovanie? maličká ružička na pleci alebo nejaký obrazec cez celý chrbát??) lebo aj toto je rozhodujúce podľa mňa. mne keby vadilo, že partner chce začať fajčiť, a on napriek tomu fajčiť začne, brala by som to ako neúctu voči mne. rovnako beriem aj tetovanie, tiež je to nejaký zásah do organizmu. ak by som s tým nebola stotožnená, no urobil by to napriek tomu, opäť by som to pokladala za neúctu. respektíve, chápala by som to tak, že mu je jedno, čo si ja myslím a aký mám názor. viac by som asi urobiť nemohla, len sa vyjadriť a potom to prijať/neprijať.
@anonym_06cd94 po slovensky to nedokazes,keďže si na slovenskom fóre
@minenkaa Doteraz som písala ako? A neporozumela si.;)
@anonym_autor Rozhodnutie dať sa tetovať je osobná vec každého.Myslim si,ze niektoré kerky sú celkom pekné a vkusné
Ja mam 41, 2 deti, a idem sa dat tetovat. Mojej mame sa to nepaci. 😂 Co ty na to?
@anonym_autor nechapem, ze to je vobec dovod na otazku
Je to každého osobná vec a keď si svojpravna nepotrebujes sa pýtať muza.Mozno s nim o 5,10 rokov nebudeš.Takze ak sa ti to páči, hor sa do toho.V mojom okoli su tetovane zeny 50,60,aj 65 ročne.A? Nikoho do toho nič, ani ich muzov
Čo si mám myslieť? Rozhodla sa hádam dobrovoľne a z vlastného rozumu. Je dospelá a ty môžeš akurát tak vyjadriť svoj názor.
Ja som celkovo proti tetovaniu. Avšak je to úplne bežné. Tetovať sa nedávajú len pubertiaci ale aj dospelí, aj dokonca starí ľudia. Moderná doba. :D Treba však zvážiť, či do toho človek chce naozaj ísť a prečo, najma ak to dlhodobému partnerovi vadí..
@anonym_autor
je mi to uplne fuk, kto co robi. Muza ti nepresvedcim a ze pises tu, hovori za seba.
Mojej kamoske sa to nikdy nepacili, aj tak ma potetovaneho muza. On s tym kolivnej prestal a teda bie je ziadny podpapučiar.
Co chces pocut? Je to o vas dvoch, nie o nazoroch z mk.
@anonym_06cd94
a preco pises anonymne a este jej aj alibisticky vykas v domneni, ze si "ta lepsia"? Ved sa pokojne postav za svoj nazor verejne aspom pod tym nikom 😉
@svetlonos absolutne nemôže byt lepšia ako kto kolvek iný ak nie je boh ,to takéto chúďatká budú stále na svete
Som 35rocna matka dietata plus druhe na ceste. Mam niekolko tetovani - nohy, chrbat, ruky, zapastie. Kazde jedno ma ale pre mna hlbsi vyznam. A moja hlavna zasada - ked si nieco vymyslim, tetovat sa davam najskor az po roku od prvotneho napadu, aby som vedela, ze sa mi to stale paci 🙂
Na druhu otazku v diskusii - moj partner je s tym OK, avsak tetovania by som si zrejme dala aj ak by nebol. Mozno nie take velke, ale niektore urcite 🙂

S tetovaním treba robiť veľmi opatrne, to čo sa vám páči dnes o takých 10-15 rokov môže byť pre pätdesiatničku na príťaž. Aj Rytmus už teraz o tetovaní rozmýšľa inak, ako keď bol mladý. V jednom rozhovore rozprával, že si všimol v Dubaji, že tetovanie majú ženy prevažne z východnej Europy, dokonca ich tam nazval - stoky.
Ak by už bolo, tak na takom mieste, kde sa dá ľahko prekryť.
@petronelag rytmus je stoka sám o sebe