Dali ste si niekedy ostrihať dlhé vlasy?
Ahojte zaujímalo by ma či ste si niekedy dali ostrihať dlhé vlasy na krátke...mohli by ste pridať pred a po pre inšpiráciu totiž plánujem už veľmi dlho ísť na krátko ale mám trošku strach 🤦
@alzbeta1301 keď čítam že vlasy sú korunou krásy tak sa musím smiať 🤭🤭🤭 To je mi riadna tzv. "povedačka" 😁 .. a že žena má mať dlhé vlasy 🙃
@natalia0902 ja som dcéry vždy strihala úplne na krátko takzvane na chlapca aj mňa tak mama od mala strihávala ,mala som vlasy husté a rástli rýchlo,mama mi chytila cop a CVAK ho dole, ako dievča som to neriešila, bolo mi to jedno no keby moja mama lipla na mojich dlhých vlasoch lipla by na nich v prvom rade ona až potom ja takže asi tak k tomu ze vaša dcérka dlhé vlasy chce však to má naučené od vás a môžte to obhajovať ako chcete.
Jedného dňa si ich dá sama ostrihať tak to snáď potom nejak prežijete 🫣 .. vlasy po kolená 🙄 chúďa dievča, spať na tom musí byť radosť o potení v lete ani nehovorím.
Nechápem matky čo takto trápia svoje dcéry lebo dlhé nestrihané vlasy sú v prvom rade chtíčom rodiča nie samotného diťaťa ,malé dievčatká mávajú zväčša iné priority ako stúpať si po vlasoch.
@elvia teda neviem mne sa na žene kratke vlasy nepacia a môjmu chlapovi tiež nie 😀 keby sa dam dobrovolne ostrihat plakal by aj za mna. A teda povedacka to nieje zeny sa vždy o vlasy starali chceli ich mat keasne dlhe a husté cesali do rôznych účesom mrknite napr do histórie bola nejaka zena kratkovlasa? Snáď nepoznam žiadnu panovníčku, grecku bohyňu vyobrazenu a pod.. čo by bola kratkovlasa 😀
@natalia0902 krásne ja by tiež chcela ešte dlhšie teraz mam po pás
@alzbeta1301 to je dost sebecke pisat, lebo kazda ma svoju dlzku “predurcenu” , kazda je krasna.. a ked pozrem do historie kazda nosila parochnu 🙈 ked sa chce dat niekto strihat nech sa paci.. su to vlasy dorastu✌🏻
@alzbeta1301 súhlasím. Ja som ešte ani nevidela ženu ktorá by vyzerala lepšie s krátkymi...
@monita357 ja som vyjadrila svoj nazor že sa mi to osobne nepaci a mala som na kratko a nebola som spokojna plus teda muzom sa tiež pacia vo vacsine prípadov na ženách dlhe vlasy 🙂) a Ano nosili aj parochne teda chceli tie vlasy mat dlhe ako tu parochňu
Nie vlasy, ale dobrý účes je korunou krásy. Dlhé či krátke vlasy, ak sa zvolí vhodný strih, vie žena veľmi opeknieť. Márne bude mať žena vlasy po pás, keď jej vôbec nepôjdu k tvári, netrafí farbu či budú zničené. A také dlhé idú veru máloktorej. Mne napríklad dlhé nepristanú a 99% ľudí, ktorí ma poznali s dlhými aj krátkymi mi potvrdilo, že krátke mám lepšie (aj muži).
Dievcata,vlasy nie su noha,tie dorastu...zmena je zivot..vsetko je v hlave,pojde ti kazdy uces s ktorym budes spokojna ty a co hovori okolie ti moze byt jedno,ty to nosis...cely zivot lietam z dlhych na kratke a je to super a kratke myslim na 1 cm z vlasov po pas ...a je to super ...takze s odvahou a usmevom do toho...
@zuzicka1451, krásne ste obidve. A ten dôvod ostrihania je krásny tiež.
@natalia0902 na vzbudzovanie pozornosti dobré, ale nič sa nemá preháňať. Rozmýšľala som nad tým, prečo sa mi zdajú vlasy niže zadku nechutné. Asi mi to pripomína to, keď si niekto pestuje nechty do nezmyselnej dĺžky, alebo čo. Alebo to, že vidieť vlasy spredu medzi nohami je ... divné? Neviem.
Princezničky s dlhými zdravými vlasmi sú krásne, ale s dĺžkou po pás sa mne páčia.
Čím nechcem povedať, že máš dcéru ostrihať, nikomu tým neubližuješ, tak čo. Len si sa práve dozvedela aké pocity to môže vzbudzovať.
@kroska18 ďakujeme ❤
moly09 a niekedy aj s ofinkou inokedy bez ofinky kedy akí mam deň a koľko času
@aurelia2000 som na tom podobne je to hrozny pocit.
Určite u zeny urobí veľa pekný strih, farba, aj mikádo je pekné. Ale prepána, nechajte pánske strihy pánom. Nepoznám ani jednu ženu, ktorej by kratučké vlasy pristali, ženám to pridáva na rokoch, pokým dotyčná nie je na dôchodku, za mňa nie.
@moly09 pravidelne, neznasam dlhe vlasy, vydrzim v nich chvilu.
@natalia0902 mi nehovor ze sa jej nanamocia napriklad do wc, take male dieta nema sancu to ustriehnut, poznam dospelu zenu s takymi vlasmi a je to humus, oni to maju ako nejaky fetis, mne sa to hnusi ked si predstavim kade to povlaci a potom v tej spine spi. Ale tam hygiena celkovo absentuje takze to zapada do takeho toho stylu bezdak a bratranec It.