Dali ste si niekedy ostrihať dlhé vlasy?
Ahojte zaujímalo by ma či ste si niekedy dali ostrihať dlhé vlasy na krátke...mohli by ste pridať pred a po pre inšpiráciu totiž plánujem už veľmi dlho ísť na krátko ale mám trošku strach 🤦
@moly09 pred 2 rokmi som dala dole 37 CM , následne som ich predala 🙂 ostali mi vlasy po krk , ešte popestujem a pôjdu zas dolu ,keď mi skončí materská Tom budem riešiť už nejaký dobrý moderný strih 🙂 inak aj tak nosím do gumičky alebo so stipcom zopnuté. Počas SS som bola na krátko prestrihana a prefarbena
kedysi som si tiez dala ostrihat vlasy, dole slo cca 40 cm a dost dlho som nasledne cakala pokial mi narastli. ako aj s kratkymi mi bolo faj, rozhodne ta udrzba bola menej narocna, no ked sa na to tak spatne pozriem, uz by som do kratka asi nesla
@kiwi3 ja to iste! v 16tich z dlhych na jezka, na chalana, taky rebel styl v puberte ma chvilu drzal. ale potom hned som si ich uz nechala dorast opat na dlhe i ked mne priserne pomaly rastu cize mi trva aj pat rokov kym do pol chrbta narastu.
@veronikaa1998 ja mám vydrate nejaké krčné stavce kvôli vlasom,ale aj tak sa ich neviem vzdať.Robili mi ako mladej magnetickú rezonanciu mozgu, kvôli bolestiam hlavy,aby vylúčili aj nádor na mozgu.A neviem či aj krk sa robil, alebo čo lebo podľa toho mi lekár povedal aj ktoré mám vydrate.C neviem ktoré čísla, lebo aj tie krčné stavce sa tak označujú.A to som bola mladá baba vtedy.
@nikpa
@fauko dakujem 🙂 Toto je foto asi s pred 2-3 rokov, teraz mam dlhsie, ale predpokladam, ze po porode si asi znova skratim, kedze tie male rucicky budu urcite tahat o 106 :D Vlastne aj v lete som bola u polrocneho synovca a aj tam som musela vkuse davat pozor, lebo som sa bala, ze sa mu niekde obmotaju okolo prsteka alebo nieco, cize po porode isto pojdu "dole" :P
@aurelia2000 to tak byva.. dlhovlasky sa strihaju na kratko.. kratkovlase nechapu a chcu mat dlhe.. kucerave zehlia , rovne si stale natacaju 😌 zensky svet 🥰 tak to ma byt
@monita357 👍❤️
No baby ja čo by som dala za takéto vlasy, ja nemám ani na krátky ani na dlhý strih vlasy, len to nejak plátam aby som sa ráno učesala, mám veľmi jemné a riedke vlasy a vy sa tu sťažujete...ach
@moly09 ahoj dala som si keď som mala snáď 12 😂 odvtedy by má neslo mám vlásy po zadok a teda investujem do nich staram sa nedala by som už zena má mat krasne dlhe vlasy predsa je to “korunka krásy”
ano z donutenia na kratko
@andreatytler teraz uz mam vlasy po plecia.... Ale zvazujem ist znova na kratko....
@natalia0902 no ja by som dcére tie vlasy trosku podstrihla. Vobec to nevyzerá dobre a ani praktické to nie je.

@eeffka nemáš vôbec pravdu, každá čo tu dala foto pred a po vyzerala PO teda omnoho lepšie ako s dlhými vlasmy.